Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ברצוני לברר לגבי בעיה שקיימת אצלי ברכב , בזמן נסיעה לעיתים אני מרגיש שהרכב

סוחב בכבדות ומדי פעם הרכב פשוט עף לי בעבר היה לי בעיה שהגלגל היה נתפס וכך

ידעתי שהוא היה המשפיע לסחיבה הקשה שלי , אני מרגיש זאת גם כשאני מרים את

הבלם יד כשרכב שלי סוחב כבד הבלם רך ועולה יותר מידי למעלה וכשהרכב לא תפוס

הבלם יד מעט קשה ועולה בערך כחצי, השאלה שלי היא כזאת מה אני צריך לעשות

בכדי לפתור סוף סוף את הבעיה הזאת? (מיותר לציין כי הבעיה הזאת עולה לי בהרבה

דלק ).

אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי מה לעשות חוץ מלמכור את הרכב!!!!!

פורסם

אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי מה לעשות חוץ מלמכור את הרכב!!!!!

פה מה זה הקשית עלינו... :-D

אם אתה אומר שזה קשור לבלם היד כדאי מאד להוריד גלגל מאחור ולבדוק אולי נשברו שם רפידות ולפעמים זה נתפס. זה יכול להיות גם דבר מאד לא בטיחותי אז אל תזניח.

בהצלחה.

פורסם

יש מצב כי כבל בלם היד מעט מתוח ממה שצריך להיות מה שנותן מעט לחץ מצד הרפידות על בלמי התוף האחוריים. בעיקרון אם זה קורה בדר"כ מיתלווה לכך ריח מעט שרוף של היתחממות הרפידות האחוריים כך שלא בטוח מדובר בזה. מה שאני מציע ברגע שזה קורה בזמן נסיעה עצור את הרכב בצד הרם את אחד הצדדים האחוריים שבלם היד משוחרר והרכב על הילוך אם זה ידני או פארקינג אם זה אוטומט שהרכב לא יידרדר ופשוט לנסות לסובב את אותו גלגל אחורי שבאויר עם היד. הוא אמור לנוע בקלות. אם זה לא קורה הרם והורד את בלם היד מספר פעמים עד שיישתחרר הגלגל במידה ונוצר שיחרור מתי שהוא בנסיונות אלה הבעיה היא בבלם היד. כמו כן לא שולל בעיה בסנדלי הבלימה עצמם שיכולים להיתפס בגלל בעייה במנגנון הפנימי שבו הם מולבשים.

:)
  • תוכן חדש...