Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שיוצהר שנהג חדש נהג ברכב, אני מתקשה להאמין שלא תהיה שלילה ל 30 יום.

ומצד שני, זו מצלמה ולא שוטר, ואני לא יודע מה מקובל במקרה הזה...

פורסם
אני מצטער שאני קצת סוטה מהנושא אבל כשאתם אומרים עונש מוות,

מוות לאלה שחלילה ידרסו או מוות לנהג?

כל קומבינציה בין שתי האפשרויות מתקבלת. רק אחד מהם, שניהם...אולי אתה או אני שהלכנו על המדרכה וניפגע מהתאונה שעלולה להתרחש. סליחה שאני קיצוני - אחד כזה צריך מבחינתי להיות בכלא. לא חופשי ובטח לא על הכביש.

תמירו את תקופת השלילה בתקופה זהה בכלא והנהגוס הצעיר לא היה עושה את העבירה המטופשת שלו - רק בגלל הפחד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חברה אף אחד כאן לא ביקש או דרש דיעה מקצועית ממכם בנושא , בטח לא על זה שהוא צריך ללכת לכלא לכל החיים וכו' וכו'.

שחררו אותו כבר , ותשובה לשאלה שלו כבר ניתנה כאן.

אז שמישהו ינעל את השרשור הזה כבר! סתם נמרח על כלום.

כולם כאן הרי נהגי שבת - כולם כאן נוסעים על 90 בכביש בין עירוני , וכולם כאן צדיקים שמקומם בכלל כבר מובטח בגן עדן!

פורסם

נהג חדש שיורשע בעבירת תנועה חמורה (לפי רשימת העבירות החמורות המנויות בתוספת השלישית- ביניהן אי ציות לרמזור)

עלול להידרש לעמוד מחדש במבחן נהיגה עיוני ו/או מעשי ו/או בדיקה רפואית - לפי החלטת משרד הרישוי.

עד שיעמוד בתנאים אלה רישיונו יישלל, ולאחר מכן הוא ייחשב שוב כ"נהג חדש" למשך שנתיים נוספות.

פורסם
חברה אף אחד כאן לא ביקש או דרש דיעה מקצועית ממכם בנושא , בטח לא על זה שהוא צריך ללכת לכלא לכל החיים וכו' וכו'.

שחררו אותו כבר , ותשובה לשאלה שלו כבר ניתנה כאן.

אז שמישהו ינעל את השרשור הזה כבר! סתם נמרח על כלום.

כולם כאן הרי נהגי שבת - כולם כאן נוסעים על 90 בכביש בין עירוני , וכולם כאן צדיקים שמקומם בכלל כבר מובטח בגן עדן!

אף אחד לא צדיק אבל יש קוים אדומים שאותם לא חוצים אחד מהם הוא לעבור ביודעין צומת ברמזור אדום.

מה עוד שמדובר בפישר שבקושי עלה על הכביש .

מה יעשה כשיהיה גדול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...