Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים. המרצדס שלכם שווה היום 300K ש"ח במקרה הטוב, לאחר שבטח עלתה קרוב למיליון ש"ח רק לפני שנתיים-שלוש, ומה שמרתיע אותך ברכבים אחרים היא ירידת הערך?? כמה הבדל כבר יכול להיות?

כשאני קורא שרשורים מעין אלה אני תמה מי מוכן לרכוש רכבים כאלה בישראל. לא חבל על הכסף? מילא בחו"ל שרכב כזה עולה כ-300K (שזה אולי 100-150K ש"ח יותר מרכבי פרימיום "עממיים" יותר), אך להפסיד 700K על רכב במשך שנתיים-שלוש? פשוט הזוי, ולא משנה כמה כסף יש לרוכש.

פורסם

ירידת הערך ברכב הזה היא אכן קיצונית, אבל קח לדוגמא A8 מאותו שנתון ותיראה בכמה הן נסחרות, קח אחת שנת 2006 ותיראה שאתה יכול לרכוש כזאת במחיר של גולף 2009, שם המחירים ממש מתרסקים, לא מזמן הציעו לי לקנות יגאור S TYPE במצב מעולה כמו חדשה שנת 2004 ולהחזיר עודף מ100K. אין מה להגיד שוק הפרמיום נשחט לגמרי ביבוא אישי, וגם היבואנים לא תמיד נאמנים למוצר כך שהערך שלו נשחט.

msigal נכון שML זה רכב מדהים ונוח במיוחד בגרסא שיש לחבר שלך אבל אבא שלי לא יחזור לג'יפ. CLS לא באה בחשבון אבא לא אוהב את המראה (לא יודע איך, אבל ככה הוא,לך תבין...).

CL היא בהחלט רכב שנשקול, גם ביבוא אישי ניתן להביא אותם במחירים טובים, רכב מדהים ומאבזר מאוד, בפנים הוא מאוד דומה לS,.

מישהו יכול לתת חוות דעת על המתחרות מבית לקסוס ואינפינטי? למרות שאבא שלי לא מתלהב מרכב יפני, ניתן לבדוק גם את אלו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

בקשר ל a8, אולי היא יצאה מנצחת במבחן, אבל לטעמי היא נראית פשוטה מידי,

וממש לא רכב של 700-800 אלף שקל.

כמו שבדרך כלל אני אומר, לא יעזור, אאודי תמיד ייחשבו דרגה פחות ממרצדס וב.מ.וו.

פורסם

אבא שלך נכה. הוא לא מקבל הנחה ברכישת רכב?

בכל מקרה, שיבדוק גם את הרינג רובר ספורט. היא מונמכת ככה שייתכן שתתאים בגובה. והדלת גדולה.

פורסם

srack את ההנחה מקבלים פעם ב3 שנים והיא בגובה ל 30 אלף ש"ח, וגם השתמשנו בה לרכב הקודם שכרגע אמא שלי משתמשת בו. אבא שלי לא עם כסא או משהופשוט רגל שמאל שלו ישרה ואינה ניתנת לכיפוף לכן הוא צריך דלת גדולה כדי שיהיה לו קל להיכנס.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...