Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש אחריות, כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשנה בערך, עקב המעבר לדירתי, רכשתי מגוון מוצרי חשמל.

לגבי רובם, האחריות של השנה מסתיימת/ הסתיימה בימים האחרונים ולגבי חלקם קיבלתי פנייה מנותן השירות לגבי הארכת התחייבות(כמובן בעלות).

אני מתכנן כבר זמן מה לעשות ביטוח תחולה לביתי, שאמור לתת מענה גם מבחינת תיקונים, בעת הצורך, למכשירים אלו.

המכשירים הרלוונטיים:

1. 2 מזגנים של תדיראן: אחריות מסתיימת במאי, טרם שוחחתי עם השירות שם ולא ברור לי מה העלויות, האם שווה בכלל לשקול?

2. לפטופ של HP: אחריות מסתיימת במאי, ביטוח התחולה לא רלוונטי לעניין תיקון חומרה/תכנה, אני יודע שחידוש אחריות לשנתיים נוספות עולה בערך 600 ש"ח, האם כדאי?

3. ניופאן: מייבש כביסה וכיריים של דלונגי. הם פנו אליי להארכת התחייבות ל3 שנים ב500 ש"ח למוצר, האם כדאי?

4. ברימאג': מכונת כביסה של LG, הוצא לי אחריות לשנה נוספת בעלות של 260 ש"ח, האם כדאי?

חג שמח לכולנו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין תשובה ברורה לשאלה של האם לעשות ביטוח או לא. השאלה היא האם תקרה תקלה בשנה הקרובה, וכמה היא תהיה יקרה לתיקון.

למשל, מה הסיכוי לדעתך שתקרה תקלה במכונת הכביסה שלך (בת שנה) וכמה יעלה התיקון במקרה זה? מכיוון שלדעתי במכונה בת שנה הסיכון לתקלה הוא נמוך, ובנוסף התקלה המקסימלית לא יכולה להיות יקרה משווי המכונה (כי במקרה הזה תזרוק אותה לפח) - שהוא פחות מ-2K ש"ח (?)- אני לא הייתי משלם 260 ש"ח ביטוח. במיוחד שדעתי על השירות של ברימאג לא טובה במיוחד.

במזגן, לעומת זאת, הנזק יכול להיות יקר יותר (מדחס למשל) - ולכן דוקא שם הייתי שוקל ביטוח. כנ"ל בלפטופ, בו ההסתברות לתקלה היא מאוד גבוהה, ועלות התיקון יכולה להיות גם כן גבוהה (לוח אם, מסך).

:turn-l:
פורסם

מכונת כביסה - לא הייתי מאריך. מסכים עם yuvk לגבי מה שהוא כתב על היבואן.

מייבש - לא הייתי מאריך. זה מוצר מאוד מאוד פשוט שאין לו הרבה מה להתקלקל וחדש עולה אלפיה, אז 500 על 3 שנים אחריות?

מזגנים - לא אמורים לעשות בעיות בשלב זה.

כיריים - לא מבין בזה. נשמע מוגזם 500 שקל.

לפטופ - עזוב אותך, האחריות לא מכסה כנראה שבר/חדירת מים. רק תקלת חומרה. (ולא תוכנה).

אם ילך לוח או מסך תקנה חדש וזהו, ותקבל לפטופ יותר עדכני.

בלי שום קשר לזה - כדאי מאוד לעשות ביטוח מבנה, נזקי מים, וצד ג'.

זה מכסה אותך נגד הוצאות הרבה יותר גדולות ממייבש כביסה או לפטופ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לגבי HP זה שווה. עלות החלפים שלהם מגוחכת (לוח אם יכול להגיע ל1500-2000 שקל, החלפת הארד דיסק קרוב ל1000),

אם יש לך אחריות כל אלה מוחלפים חינם מלבד הסוללה כמובן, לסוללה אחריות לשנה בלבד, בלי קשר להרחבות אחריות.

פורסם

חבר, אני לא הגזמתי בשום דבר, אני יודע כמה עולה הארד דיסק (200 שקל והרכבה פשוטה שכל ילד יכול לעשות לבד).

אני רק מציין מה המחירים של HP לחלפים+עבודה עבור מחשבים שלא באחריות.

פורסם
מכונת כביסה - לא הייתי מאריך. מסכים עם yuvk לגבי מה שהוא כתב על היבואן.

מייבש - לא הייתי מאריך. זה מוצר מאוד מאוד פשוט שאין לו הרבה מה להתקלקל וחדש עולה אלפיה, אז 500 על 3 שנים אחריות?

מזגנים - לא אמורים לעשות בעיות בשלב זה.

כיריים - לא מבין בזה. נשמע מוגזם 500 שקל.

לפטופ - עזוב אותך, האחריות לא מכסה כנראה שבר/חדירת מים. רק תקלת חומרה. (ולא תוכנה).

אם ילך לוח או מסך תקנה חדש וזהו, ותקבל לפטופ יותר עדכני.

בלי שום קשר לזה - כדאי מאוד לעשות ביטוח מבנה, נזקי מים, וצד ג'.

זה מכסה אותך נגד הוצאות הרבה יותר גדולות ממייבש כביסה או לפטופ.

יש לי ביטוח מבנה . אני מתכוון גם לעשות ביטוח תכולה מכל מיני סיבות ובין היתר בתוכו מקבלים אחריות לתיקון מוצרי חשמל (כמובן בתשלום השתתפות עצמית מסויימת)

בכוונה פרטתי את הפריטים הללו, ושאלתי אם לאור כך שאעשה ביטוח תכולה, יש טעם להאריך אחריות?

לגבי HP זה שווה. עלות החלפים שלהם מגוחכת (לוח אם יכול להגיע ל1500-2000 שקל, החלפת הארד דיסק קרוב ל1000),

אם יש לך אחריות כל אלה מוחלפים חינם מלבד הסוללה כמובן, לסוללה אחריות לשנה בלבד, בלי קשר להרחבות אחריות.

זה באמת הדבר היחידי שלא יכנס בביטוח תכולה (אלא אם כן ייגנב ואז מקבלים חדש), השא', האם 600 ש"ח לשנתיים נוספות ,שוות את התשלום והאחריות?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

יש לך דגם עסקי? אם כן אז בלי לחשוב פעמיים כי השירות הוא החלפה באתר הלקוח (כשזה אפשרי).

הדגמים האחרים (PAVILION) מקבלים שירות לא מזהיר אז אולי שווה לשמור את ה600 בצד ולתקן במעבדה פרטית.

פורסם

אני עברתי לדירה שלי לפני קצת פחות מ3 שנים. כל המוצרים עדיין באחריות.

גם אני התחלתי לקבל הצעות כאלה לאחרונה וזרקתי את כולם מכל המדרגות.

אם נתעלם לרגע מהטעות שלך היתה במעמד הקניה של מוצרים עם אחריות של שנה אחת בלבד, אני לא הייתי משלם שקל לחברות השירות האלו שרק מנסות לעשוק.

תסתכל על זה כפרמיה לרכב: מה עדיף ? ביטוח יקר ב500 שקל או ביטוח זול ב500 שקל עם השתתפות עצמית גבוהה ב500 שקל?

במקרה הראשון אתה משלם את הסכום בכל מקרה, במקרה השני אתה משלם אותו רק אם קרה משהו. אני הייתי בוחר במקרה השני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

אם נתעלם רגע מממה שרשמת על אורך האחריות שלא נראה לי רלוונטי כרגע לגופו של עניין, אתה אומר שעדיף להשאיר את עניין האחריות לתיקונים בידי ביטוח התכולה?

מה לגבי הלפטופ, שווה לדעתך להאריך את תק' האחריות?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

1. 2 מזגנים של תדיראן: אחריות מסתיימת במאי, טרם שוחחתי עם השירות שם ולא ברור לי מה העלויות, האם שווה בכלל לשקול?

2. לפטופ של HP: אחריות מסתיימת במאי, ביטוח התחולה לא רלוונטי לעניין תיקון חומרה/תכנה, אני יודע שחידוש אחריות לשנתיים נוספות עולה בערך 600 ש"ח, האם כדאי?

3. ניופאן: מייבש כביסה וכיריים של דלונגי. הם פנו אליי להארכת התחייבות ל3 שנים ב500 ש"ח למוצר, האם כדאי?

4. ברימאג': מכונת כביסה של LG, הוצא לי אחריות לשנה נוספת בעלות של 260 ש"ח, האם כדאי?

חג שמח לכולנו.

בן.

1. לי היתה תקלה יקרה במזגן בן שנה וחצי. הפתרון שנמצא עבורי הוא שרכשתי אחריות מאותו רגע לשנה ואז טיפלו לי בתקלה במסגרת האחריות. האחריות היתה יקרה מאוד

2. לפטופ- בזבוז כסף. במחירי הלפטופים היום ובקצב שבו הטכנולוגיה מתפתחת לא רואה טעם לבטח לפטופ...יתקלקל? קונים חדש.

3. מייבש כבביסה זה לא מוצר מורכב ולא נראה לי שיש סיכוי גבוה שיתקלקל. בכל אופן זה לא מוצר חשמלי קריטי כמו מכונת כביסה ולכן לא הייתי מבטח אותו. כנ"ל כיריים, אין מה שיתקלקל שם.

4. מכונת כביסה זה אולי הדבר היחידי שהייתי מבטח, אבל תבדוק מה האחריות כוללת ומה ההשתתפות העצמית שלעיתים גבוהה מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לנו יש דרך הביטוח תכולה שירות תיקונים למוצרי חשמל כולל המזגנים.

יש השתתפות עצמית של שמונים שקל על כל תיקון, אבל זה לא כולל

מחשבים ופלזמות/lcd. בדירה הקודמת היה לנו מזגן של טורנדו המהוללים,

נראה לי שהיה עדיף לביטוח לקנות לנו מזגן חדש. מה הם לא החליפו שם...

תברר מה העלות של זה, לנו יש הנחה של בני משפחה כך שזה בכלל משתלם,

אבל אני מניח שגם המחיר הסטנדרטי לא יעלה יותר מידי.

פורסם

תודה לכולם

קספר, הכוונה שלי היא לא לעשות פעמיים ביטוח על אותו דבר , כלומר אני אעשה ככה או ככה ביטוח תכולה , הן כדי לקבל תיקונים למוצרי החשמל, הן כנגד גנבה, והן כנגד שריפה/שיטפון וכיו"ב.

השאלה אם לאור כך יש טעם להאריך אחריות על אילו מהמוצרים שציינתי?

ולגבי הלפטופ, אני רואה שהדעות חלוקות, הם רוצים בערך 600 ש"ח לשנתיים נוספות של אחריות, האם יש טעם?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

זה מחשב חדש? האם לדעתך המפרט שלו יספק אותך לעוד שנתיים או שתחליף אותו בקרוב?

תרשום בבקשה איזה דגם זה.

כמו שאמרתי אם מדובר בדגם עסקי זה שווה מאחר והשירות הוא תיקון באתר הלקוח תוך 24-48 שעות.

פורסם

hp pavilion 2110ej

יותר ממספק אותי ומשמש בעיקר את אשתי ללימודים ובחיבור מידי פעם לTV. לא רואה סיבה שעוד שנתיים אני יזקק לאחד משוכלל יותר.

מאידך, המחירים ירדו בטירוף ואת המפרט שלי ניתן לרכוש היום באיזור ה1000 ש"ח פחות ממה שאני רכשתי בזמנו.

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...