Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש אחריות, כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נגיד שהמחשב הכי זול שתוכל לקנות יהיה בערך 2500 שקל?

זה מחשב עם מפרט יחסית עדכני, לשימושים משרדיים/סרטים הוא יספיק לעוד שנתיים. הייתי מאריך אחריות.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי חבל על הכסף בביטוח תיקון מכשירים.

ברוב הזמן ובשימוש מצוי, התקלות במכשירים הביתים הן מעטות וקורות לעיתים רחוקות.

עלות הטכנאי תהיה נמוכה מעלות הביטוח של היבואן במשך כל השנים.

מכונת כביסה, מייבש לא מתקלקלים לעיתים קרובות. המזגנים של תדיראן זה הימור: יש כאלו שעובדים שנים ארוכות בלי בעיה, יש כאלו שתרצה לזרוק אחרי 4-5 שנים.

שים לב שטכנאי פרטי (ורצוי מומלץ וכזה עם פידבקים חיוביים) יגיע מהר יותר, תוך יום-יומיים בניגוד לכמה ימים בחברות הממסודות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לעניין הלפטופ.

שוחחתי עם HP ותמורת 659 ש"ח (ניתן לחלק עד ל3 תשלומים) הם נותנים עוד שנתיים אחריות כולל הכל חוץ מהסוללה.

מה אתם אומרים?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אמרתי לך כבר בעבר...אם הנייד שלך לא יהיה באחריות ויקרה משהו ללוח/מסך או כל חלק חומרה אחר אתה תקבל חום מהצעת המחיר של HP. (וזה ממישהו שנתן את ההצעות האלה בעבר 8)).

תחשוב עם עצמך אם אתה מוכן לקחת את הסיכון.

פורסם

לדעתי הסיכוי שלא תהיה תקלה בשנתיים הבאות נמוך - ואם היא תקרה, היא בטח לא תהייה זולה מ-600 ש"ח. בקיצור, אני הייתי משלם (שילמתי ~500 ש"ח לניופאן להארכת אחריות לאייסר ל-3 שנים).

:turn-l:
פורסם

אוקיי אז עושה רושם שאלך על זה \ למרות ששירות הלקוחות של HP פשוט מזעזע.

לעניין המוצרים האחרים, מנסיונכם, ביוח התחולה מספק? - לי נראה שכן , לרבות מזגנים, מכונת כביסה, מייבש, כיריים וכו'.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

גם אני רכשתי את כל מוצרי החשמל לבית חדשים לפני כ 3.5 שנים,גם כן,מקרר,מכונת כביסה,מייבש,לפטופ,2 LCD, שלושה מזגנים,תנור ,כיריים ועוד כל מיני דרקע'ס קטנים, לאף אחד מהם לא חידשתי אחריות,תעשה חישוב קטן של חידוש לכל המוצרים ותקבל מוצר אחד שתוכל לקנות בשנתיים שלוש של האחריות,לא ראיתי היגיון בלבטח בכל כך הרבה כסף מוצרים חדשים מקופסה.כיום במבט לאחור זה היה צעד חכם מבחינתי,אבל יכול להיות גם שזה מזל.

בכל אופן אם אעמוד במצב כזה שוב בעתיד, כנראה שאנהג דומה.

נ.ב

גם לי יש ביטוח תכולה אולם אין לי מושג איך הוא עובד כי לא נאלצתי להשתמש בו(וגם אם הייתי צריך,כנראה שלא הייתי מתעסק בזה כי אשתי היא סוכן הביטוח שלי:wink: ).

פורסם

לגבי כל המוצרים ,גם אני הגעתי למסקנה הזו.

השא', האם הפטופ ,כן שווה להאריך את האחריות?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
למישהו יש תובנות?

בן.

לי יש נייד של HP גם כן מסדרת PAVILION. בן 4 לערך. בזמן הרכישה הוא היה הדגם המתקדם ביותר שהיה קיים בארץ, ממש לפני תום שנת האחריות הראשונה החלטתי להאריך את האחריות לשנתיים נוספות. בהמשך התברר עד כמה צעד זה היה נכון. היו לי בנייד כמה וכמה תקלות. רמקול ימין הפסיק לעבוד, בגלל שידעתי שישנה אחריות מעט משכתי את העניין ולבינתיים גם הDVD החליט להחזיר את נשמתו לבורא. הנייד נשלח לאחר כבוד למעבדת התיקונים, הוחלפו כל החלקים הבעייתים ובנוסף משיחה ממושכת עם המעבדה הם הועילו בטובם להחליף לי את הסוללה לסוללה חדשה. על אף שהאחריות עליה נגמרה בתום שנת האחריות הראשונה :-) מחיר סוללה חדשה בזמנו ואני חושב שגם עכשיו הוא בערך המחיר ששלמתי על הרחבת האחריות.

בשורה התחתונה, בניידים אין לדעת מה יכול לקרות איתם. לכן, אם מדובר בנייד מהדגמים המתקדמים שיחזיקו את השנתיים שלוש, אני חושב שזה משתלם.

קח בחשבון שהאחריות שHP מציעים עכשיו כוללת שירות שליחים שלוקחים ממך את הנייד ומחזירים אותו בתום התיקון. מה שאצלי לא היה קיים בזמנו.

את הרחבת האחריות ניתן לבצע גם בחנויות "באג" או "אופיס דיפו" בהצגת חשבונית קנייה.

פורסם

רק טיפ קטן.

כחודש וחצי-חודשיים לאחר הרחבת האחריות, תתקשר למוקד הטלפוני ותבדוק אם היא עודכנה במערכות.

מנסיון אישי כשאתה קונה דרך משווקים הם לרוב לא טורחים ליידע את HP ואז נוצר בלאגן שלם ועוגמת נפש ללקוח.

אז שמור את החשבונית בהישג יד כי תצטרך לפקסס להם לעדכון.

פורסם

לעניין הרחבת האחריות אני בקשר ישירות עם HP ככה שאת הניירת אקבל ישירות מהם.

לפי מה שאתם אומרים עושה רושם כי זה הצעד הנכון לעשות.

אני לא אוהב את השירות של HP והוא מזעזע לטעמי ולכן אני מתלבט אם לעשות את הרחבת האחריות.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אם אתה מתלבט פנה לכמה טכנאים פרטיים באזור שלך ובדוק אם יש להם את היכולת/חלקים לתקן מחשב כמו שלך ותשאל אותם כמה עולה החלפת לוח או מסך שזה החלקים הבאמת יקרים.

לHP אין טעם לפנות כמו שאמרתי הצעות המחיר אסטרונומיות ולכן הרחבת אחריות היא בגדר חובה למחשב שאתה הולך לעבוד איתו עוד שנתיים לפחות.

פורסם

אחלה עצה,

אכן אעשה זאת ובמידה ועלות החלקים תהה יקרה ,אעשה את הרחבת האחריות.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

מחישוב זריז שעשיתי עולה שדורשים ממך 1,360 עבור ביטוח שאיננו כולל את שני המזגנים (ביחד איתם לפחות 2000 ש"ח).

עכשיו נסה להעריך מה הסיכוי שמכשירים כמעט חדשים יקרסו אחד אחרי השני בשימוש סביר, נכון שזה תסריט הזוי משהו?

מכאן, שאם תחליט שלא לבטח אף מכשיר, ברשותך תקציב תיקונים גדול שאמור להספיק לך לכל התקופה (בניחוש זהיר הייתי אומר שלא תדרש לו כלל).

לא הייתי מבטח דבר וגם לא את הנייד (שד"א יש כזה לבן שלי תוצרת לנובו ובאופן "מפתיע" גם הוא לא התקלקל במשך 3 שנים לפחות...), אם אתה עדיין חושש בעניין הנייד, פנה לארז וולף ותתייעץ איתו.

• תוכן חדש...