Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

srool,

על שם מה אתה אומר שהאיכות של הפיוניר כל כך ירודה?

אני שואל זאת משום שאני אישית גם משתמש במכשיר של פיוניר. אולי בזמן הקרוב אני אשדרג אותו בקרוב (כיוון לאלפיין), אבל עדיין אין מה להגיד ואני די, ואפילו ממש מרוצה ממנו מאשר יחידות ראש אחרותל ששמעתי.

פורסם

אני חייב להסתייג לפני שאגיב ואגיד משלא השוויתי את ה 7250 1:1 מול מכשיר אחר.

אבל:

1. הוא פשוט נשמע פחות טוב, הצליל נשמע (לפחות לי) יותר מעוות ופחות אמיתי ונקי מאשר מכשירים אחרים ברמה הזו.

2. שמעתי סטאפים מאוד דומים באותם הרכבים וכל קלריון ששמעתי הניב תוצאה טובה יותר מפיוניר.

3. היה לי פעם (מזמן מזמן :) ) פיוניר מסדרת ביניים, החלפתי אותו בקלריון הכי בסיסי שהיה והסאונד השתפר.

תעשה ניסוי בעצמך:

תאפס את כל האפשרויות בר"ד שלך, שים את הכל על OFF, כל ההגברות למיניהן על אפס, איקולייזר על פלאט וכו', קח מכשיר אחר, את הקלריון לדוגמא, או אלפיין מסדרה גבוהה, או אפילו JVC מתקדם ותעמוד על ההבדלים בעצמך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול תן לו, אנחנו ממליצים לו והוא עדיין מתעכש לרכוש מכשיר פחות איכותי.

גם לי היה פינויר 7150 הייתי מבסוט עד ששמעתי אצל כמה אנשים מכשירים של אלפיין וקלריון. רכשתי לעצמי מכשיר אלפיין ובלי לכוון אותו רק חיברתי אותו וכבר הרגשתי הבדל עצום.

A3

K04 Inside

פורסם

10000+ לח'ברה עם הקלריון

אם בא לך תקנה אקליפס 7200MKii, אמנם קצת יקר ונדיר אבל איכות סאונד 8):-)

עכשיו ברצינות,

פיוניר מייצרים בסדרות הנמוכות (לא ה P9 / P99 וכד'..) מכשירים בעלי פיצרים ותצוגות מרהיבות,

אך כל זה בא על חשבון איכות סאונד מתכתי ולא חמים כמו בקלריונים.

זאת יגידו רבים מאנשי הפורום שמבינים ובעלי ניסיון.

אם אתה מחפש מכשיר עם פוזה ולוק לך על הפיוניר,

אם אתה מחפש סאונד איכותי וחמים יותר לך על הקלריון.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...