Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי ריצפת מוסטנג 70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני קילפתי את כל השטיח הישן שהיה לי וראיתי מיתחת לשטיח כמו ספוג קשיח כזה אני חושב זה מבודד או משהו מישהו יודע

מאיפה מתחילים איפה ומה קונים ומזה ביכלל ...?

אם מישהו עבר שיפץ ויודע את התהליך יעזור לי מאוד

תודה לעוזרים

:)

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

אתה יכול לשים דינמייט במקום

מה שיש במקור זה צמר צלעים דחוס או משהו בסגנון

אם אתה רוצה את אותו חומר תפרק מרכבים חדשים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הדיינמט יעיל לבידוד אקוסטי אם תרצה גם בידוד מחום תצטרך להוסיף שכבת חומר נוספת של דיינמאט שמיועדת לבודד מחום בנוסף . החיסרון היחידי הוא העלות הגבוהה יחסית .

בימים אלו אני משפץ את כל פנים הרכב אצלי והחלטתי לבודד עם חומר בידוד יעודי לרכב של חברת פלציב הישראלית .

היתרון הוא במחיר והבידוד שמתקבל הוא גם מרעש וגם מחום ...עוד יתרון נוסף שהחומר דוחה או עמיד יחסית בחום ואש.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

את המוסטאנג זרוק אותה לים זה הכי טוב...

בכל מיקרה,מנסיון עדיף להשקיע בדניינמאט

ה אקסטרים מובדד מעולה חום ורעש ויחסית המחיר שלו סביר.

פלציב זה כמו כוסות רוח למת אבל מניח שזה יותר טוב מכלום,מי שרוצה עזרה להשיג דינמאט שיפנה אלי בפרטי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני מצטרף לאל קמינו aka אבישי

אם תוכל עלויות מקומות ליקנות ואם צריך דבק מגע או לא?

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

עדין לא יצא לי להרגיש את ההבדל עם בידוד הלפציב אך כל מי שהמליץ לי אומר שיש הבדל משמעותי לאחר הוספתו {נחייה ונראה}

אני הרכבתי אותו בנסוף לבידוד המקורי ...

העלות היתה באיזור ה75 ש"ח למטר +מע"מ ורכשתי אותו בחנות בשם "ירגום " ברח יל פרץ בתא

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תודה לכולם יש לי מספיק כיוונים אני יעלה תמונות בהמשך

תודה לכולםם !!!!

פורסם

הלכתי לרח יל פרץ ליר-גום השירות שלהם על הפנים אבל קניתי 3 מטר 261 שקל כולל מעמ

75 שקל למטר לא כולל

בקרוב תמונות  

• תוכן חדש...