Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש ברשותי [מכונית כלשהי] שאין לי בה צורך משלל סיבות, אי לכך הוחלט להעמיד את הרכב למכירה.

המחיר הנקוב עומד על כ49 אלף שח (מחירון, לצורך העניין)

יש טלפונים פה ושם

היה טלפון מאחד שמבין מזה הרכב, לקח אותו לבדיקה ורצה לסגור ב40 אלף שח

יש ים של טלפונים שמנסים להסביר לי על המבצע במשביר לצרכן, חלקם בתום לב, חלקם מבינים שזה לא אותו הרכב.

לי אישית כבר נמאס מהעניין, אני מחפש דרכים להתמודדות.

שיחה מהיום, עם בנאדם שמבין לאן צלצל:

"במשביר לצרכן מוכרים..." (לא נתתי לא לסיים משפט)

"כן, ואתה רוצה לדבר איתי גם על כמה שהספורטג החדשה היא אוטו מהמם ? שמעת אולי על מבצע לרכב הזה ? אני בדיוק רוצה לקנות לאמא שלי"

"אבל אבל אבל"

"מה אבל, אתה מבין [שהמכונית האנונימית] שלי היא מיוחדת וזה לא מה שמוכרים במשביר, נכון ?"

"כן, אז מה לגבי המחיר ?"

השיחה נותקה !!!

במודעת המכירה ביד 2, רשום לפחות 4 פעמים שהמחיר לא גמיש.

דרכים להתמודד ? אסטרטגיות ?

ולא, אני לא הולך לשחרר את הרכב ב40 אלף, בסכום הזה אני יכול לשחרר אותו אצל סוחר וללא כאבי ראש, בכל עת שאחפוץ

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, אני מבקש מחירון לא משוקלל, שזה בעצם יוצא פחות ממחירון, כל אחד יכול להסתכל על זה איך שבא לו

ב40 אלף אני מעדיף לעשות מהאוטו עציצים.

אין לי בעיה להמתין לקונה, יש לי בעיה עם הזיוני מוח שמסביב.

פורסם

מה דבר לרשום במודעה שהמחיר הוא מחירון ולא להתקשר לבלבל את השכל. עובד טוב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אתה יכול להוסיף גם "לרציניים בלבד!!!!!!111" (מינוס סימני הקריאה המוגזמים:lol:)

זה יסנן לפחות אחד-שניים שיתקשרו בשביל שתדקלם להם בדיוק את אותם פרטים שרשומים במודעה.:roll:

פורסם
או שתחכה לקונה שיבוא או לא יבוא או שתמכור ב 40...יש פיאט שנמכרות במחירון כיום?

תתפלא, יש כאלו שאפילו נמכרות מעל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יש כל מיני חוכמולוגים (כרגיל) שמנסים לחפש "מציאות" ומנסים להתחכם דוגמת מה שסיפרת לנו.

אין מה לעשות. תצטרך להתמודד גם עם זיוני השכל, בצורה זו או אחרת. אם יש לך קושי עם זה, אולי תתן את המשימה למי שכן יש לו כוח לפחות לענות לטלפונים (חבר/חברה/קרוב משפחה) ולמסור את המידע.

מין הסתם, בסוף יגיע מי שבאמת מבין ומכיר בייחודיות הרכב ויקנה אותו במחיר מתאים לשניכם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה רוצה לקנות משהו אחר במקומה?

לאחרונה היה מבצע של 10% מעל המחירון לכל דגמי פיאט.

אני מבין מזה שאתה תוכל לקבל 55K על הפיאט שלך. אם תוציא מהסוכנות חדשה, תצטרך להוסיף עוד 12K...

פורסם

אסכם את זה במשפט אחד: הרכב שלך (שלי, שלו ושל כולם) שווה בדיוק כמה שמוכנים לשלם עליו ולא שקל יותר. כלומר כרגע הרכב שלך שווה 40K ש"ח. אולי בעתיד זה ישתנה ואולי לא. ואין שום קשר למזל, הצלחה וכו'

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

היי, הסכימו לשלם לי 46 ולא שחררתי, אני רוצה 49, אין לי בעיה לחכות לקונה המאושר, יש לי בעיה עם אלו שמבלבלים את המוח ומבזבזים את הזמן !

דודו, אני לא רוצה לקנות כלום בשלב זה, יש לי בבית 3 כלי רכב שאינם בשימוש, כמו כן איני יכול לנהוג בגיר ידני בשלב זה, המבצע הזה של פיאט שווה לתחת (נבדק ע"י דוד שלי שרצה לשדרג את הפיאט שלו)

פורסם

או שתמכור עכשיו ב- 40/46, או שתחכה לחודש הבא ואז תמכור ב- 44/40. ;-)

בכל מקרה אתה יודע שאתה צריך את הכסף הזה כדי לממן דלק לכחול הגדול שלך... :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוויי עד כמה מוכרת לי ההרגשה הזו. כמה אנשים חופרים מתקשרים אליי כבר חודשים, ולא הגיע אפילו אחד לראות את הרכב. יש לך אוטו מיוחד מאוד, אני מאמין שאין הרבה כאלה.

תחכה בסובלנות... :arrow:

• תוכן חדש...