Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה שנת 95 והיא נראת ישנה ולא יפה

רציתי לדעת איך אני יכול לגרום לה להראות כמו האיביזה הזאת :

o1_1_1_179003_20110404120402.jpg

איזה טיפולים אני צריך לעשות לה ומה המחיר בערך ..

פורסם

אתה יכול להתחיל בצבע+פחחות,ככה הרכב ניראה כמו חדש,גלגלי מגזניום,השחרת חלונות,פנסים שקופים,רק לא להעמיס עליו טונות של מדבקות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה יכול להתחיל בצבע+פחחות,ככה הרכב ניראה כמו חדש,גלגלי מגזניום,השחרת חלונות,פנסים שקופים,רק לא להעמיס עליו טונות של מדבקות.

כמה בערך יעלה לי צבע+פחחות ?

פורסם

זה תלוי גם כמה פחחות צריך לעשות,בכללי באזור ה 4-5,להורים שלי למשל עשו ב 5K לקרייזלר נאון.ככה שאם האין מכות בכול הרכב זה סדר גודל המחירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי יש את אותו הרכב רק 5 דלתות.

עשיתי פחחות וצבע במוסך מוכר ויצאתי בנזק של 3000 שקל - לא הרבה..

הצבע שלי לבן, צבע שחור יעלה יותר.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...