Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים!

אני יודע שהנושא עלה כאן, ושאנשים אמרו שאין מה לדאוג , אבל לאור מה שקראתי ושמעתי בימים

האחרונים אני מרגיש צורך לשאול:

- ראיתי שטויוטה הודיעה על סגירה מפעלים של 25,000 עובדים בארה"ב עקב אסון הצונאמי.

הונדה הודיעה שמפעל שלה בסווידון, אנגליה יעבוד בחצי תפוקה עד מאי ושייתכנו צעדים נוספים:

http://www.swindonadvertiser.co.uk/news/8963187.Uncertainty_at_Swindon_s_Honda_plant_after_second_earthquake_in_Japan/

אני שוקל להזמין הונדה ג'אז היברידית.

שאלתי היא לגבי עניין החלפים: נניח שייקח שנים עש שהונדה תחזור לעצמה.

האם זה יכול לגרום בעיות עם שימוש שגרתי כשאין תקלות מיוחדות?

ז"א: האם בטיפול שנתי/15000 או 30000 אצל יבואן מורשה, יכול להיות שלא יהיו חלקים בסיסיים כמו פילטר/אטם

שנית, אם תקרה תקלה רצינית, האם יש לחשוש שמא לא יינתן מענה ?

יש לזכור שמדובר בג'ז היברידית, שהיא דגם חדש, שעד לפני כחודש לא יובאה לארץ.

האם יש לחשוש שמא הונדה תודיע על הפסקת יבוא דגם זה לישראל ? (תזכרו שבארה"ב הג'ז

ההיברידית משווקת תחת שם אחר)

פורסם

בוקר טוב,

אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה. לגבי החלפים, כי בכל מקרה רוב החלפים בהם משתמשים היום במוסכים מיוצרים במקומות כמו טורקיה או סין. חוץ מזה שגם אם עכשיו יש בעייה של אספקת חלפים, עד שיגיע הטיפול הראשון של הרכב שלך זה יהיה לפחות בעוד שנה וחצי, ועד אז כנראה שכבר הכל יחזור לשגרה. אל תשכח שמדובר ביפנים החרוצים :-D

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...