Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B3 חדשה 60 תשלומים ב 1999 ש' - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאומן מה שקורה בפורום הזה לפעמים.

מסבירים לבן אדם שהרכב שהוא מעוניין בו הוא פחות טוב מכמעט כל המתחרים שלו, שהביצועים שלו חלשים, שהוא מיושן ושהוא עומד

להיות מוחלף בעוד חודשים ספורים והוא בכל זאת מחליט ללכת על זה בגלל שהרכב אמין (תכונה נדירה ביותר) ובגלל שהוא במבצע

תשלומים שקר כלשהו שחוזר על עצמו כל חודש שני אצל היבואן הזה.

רק מלשבת ברכב באולם התצוגה (שלא לדבר על נסיעת מבחן) ומלקרוא במדור החדשות של כל אתר רכב בשבוע האחרון על חשיפת ה- B3 החדשה בחו"ל

היית צריך להבין שזה לא בשבילך.

מדהים.

פורסם

הייתה לי בי 3 רכב נחמד נוח מאוד ,

החסרון הבולט שלו שהוא חלש מאוד וצפה צריכת דלק 1:8 בערך .

ודרך אגב לגבי אמינות :

לאחר14,000 ק"מ הראשונים הוסיפו לי בסובארו 4 קילו שמן ש"נעלמו" מהמנוע

אחרי 23,000 ק"מ כשמכרתי את הרכב בבדיקה בדינמומטר המנוע סומן כ"לא תקין" אולי כסת"ח אבל לא בטוח

אני לא יודע אם העסקה היא משתלמת לך מה שאני כן יודע שכשאני קניתי את הרכב נתנו לי אותו ב-106,000 שקל מזומן (זה היה ב- 2008 ) אולי שווה לקחת הלוואה מהבנק ולקנות את הרכב בהנחת מזומן יפה

כלומר שיש פה ריבית של 14,000 שקל

משתלם ? לא בטוח .

פורסם

להשלים את דברי MB3:

גשל סוכנות (אחרת) ונסה להתעניין במכונית, הצג עצמך כמי שרוצה לשלם במזוןמן. ההפרש בין המחיר במזומן למחיר בתשלומים הוא הריבית הגלומה העסקה. הכנס אותו למחשבון ריבית ותוכל לדעת מה הריבית השנתית שתשלם.

בכל זאת שתי הערות בזכות העסקה:

1. נוחה למי שאינו מסוגל לשלם מקדמה, אולם צריך להיות בטוח ביכולתך לשלם 2Kלחודש בנוסף להוצאות השוטפות.

2. הריבית קבועה, בניגוד לריבית הבנקאית המשתנה, הצפויה לעלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם לדגם החדש יוצעו ככל הנראה מבצעי מימון זהים, לא הייתי ממהר להתפתות לרכוש דגם מיושן רק בשביל "מבצע" שכזה.

ממש לא נכון. דגם ותיק זוכה למאמצי\מבצעי מכירה שונים מאשר דגם חדש. קשה לא להאמין שעל ה- B3 החדשה יציעו מימון כזה שהוא די נדיר במחוזותינו.

אצל כל יבואן רכב אחר, ההלוואה הכי אטרקטיבית שתקבל לרכב חדש יעמוד על פריים מינוס חצי (4.5-0.5), כלומר 4% מחושב. שזה אומר שהחסכון המקסימלי בעסקה הזאת, לפי "מחשבון הלוואה" עומד על 12598.95ש"ח.

וזה לא רע בכלל.

זה לא נכון. יש עוד יבואנים שמציעים מימון ללא ריבית והצמדה, חלקם בשוטף וחלקם במסגרת מבצעים נקודתיים.

לא יאומן מה שקורה בפורום הזה לפעמים.

מסבירים לבן אדם שהרכב שהוא מעוניין בו הוא פחות טוב מכמעט כל המתחרים שלו, שהביצועים שלו חלשים, שהוא מיושן ושהוא עומד

להיות מוחלף בעוד חודשים ספורים והוא בכל זאת מחליט ללכת על זה בגלל שהרכב אמין (תכונה נדירה ביותר) ובגלל שהוא במבצע

תשלומים שקר כלשהו שחוזר על עצמו כל חודש שני אצל היבואן הזה.

רק מלשבת ברכב באולם התצוגה (שלא לדבר על נסיעת מבחן) ומלקרוא במדור החדשות של כל אתר רכב בשבוע האחרון על חשיפת ה- B3 החדשה בחו"ל

היית צריך להבין שזה לא בשבילך.

מדהים.

מה לעשות קובי, הפורום הוא מראה של המציאות.

גם במציאות תתקל באנשים שמבקשים התייעצות ובכל זאת בוחרים שלא לאמץ את ההמלצות שקיבלו מהסיבות שלהם.

זו זכותו בערך כמו שזו זכותך לא להבין אותו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

במציאות? מה הסיכוי שמישהו יתייעץ איתי במציאות? :mm_tongue

לגבי ה"ממש לא נכון" שלך, קודם כל אי אפשר להגיב על משהו שמסויג ב"ככל הנראה" שהוא "ממש לא נכון", מקסימום "לא נראה לי"

או "אני מתקשה להאמין", מה גם שאתה בעצמך לא יכול לדעת בוודאות אם זה נכון או ממש לא נכון.

דבר שני, זה אולי יהיה לא נכון בחודש הראשון להשקה אך זה ככל הנראה (!) כן יהיה נכון בשלב קצת מאוחר יותר.

הכל ברוח טובה כמובן.

פורסם
במציאות? מה הסיכוי שמישהו יתייעץ איתי במציאות? :mm_tongue

לגבי ה"ממש לא נכון" שלך, קודם כל אי אפשר להגיב על משהו שמסויג ב"ככל הנראה" שהוא "ממש לא נכון", מקסימום "לא נראה לי"

או "אני מתקשה להאמין", מה גם שאתה בעצמך לא יכול לדעת בוודאות אם זה נכון או ממש לא נכון.

דבר שני, זה אולי יהיה לא נכון בחודש הראשון להשקה אך זה ככל הנראה (!) כן יהיה נכון בשלב קצת מאוחר יותר.

הכל ברוח טובה כמובן.

בתור אחד שמכיר את השוק טוב מאוד (זאת עבודתך) מי כמוך יודע שלהגיד ש"ככל הנראה" שעל דגם חדש יהיו מבצעי מימון\הנחות כמו של הדגם המוחלף בסוף ימיו זו טעות. קל וחומר כאשר מדובר במותג יפני שלמרות דשדוש במכירות עדיין נחשב למותג טוב בישראל.

לא בחודש הראשון ולא אחרי חצי שנה...אלא אם כן הרכב יהיה נפילה רצינית במכירות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה צודק לגמרי בעניין שלדגם מוחלף יש מבצעים והנחות מפליגות יותר מאשר לדגם חדש.

אבל, וזה אבל גדול, אנחנו חיים במציאות שבה ישנם מבצעי מימון מפליגים והנחות קבוצתיות ("חבר" ו-"הוט" למשל) משמעותיות

גם על דגמים שהם חדשים יחסית או חדשים לגמרי (C4 החדשה במבצע "חבר" למשל). ההטבות האלה הן פועל יוצא של התחרות הקשה בשוק וגם של המבצעים האטרקטיביים של חברות

הליסינג הפרטי למיניהן ולכן אולי ניתן להוציא את דברי מהקשרם אבל בטח שלא ניתן להאשים אותי בטעות, "ככל הנראה" זה כידוע ביטוי לא מחייב שמביע דעה ולא עובדה.

אז אולי לא יהיה בדיוק את אותו מבצע, אבל יש מבצעים אחרים טובים ובהנחה שהוא לא נמצא במצב קיצוני אני מניח שעם קצת סבלנות הוא ימצא משהו אחר שגם יתאים לו.

פורסם

המבצעים של סובארו קיבלו מהר מאוד לחיקם את ה-B4 החדשה וזה לא היה כל כך מזמן. גם אני חושב שטבעי שיקרה בדיוק אותו דבר עם האימפרזה החדשה. אגב אני גם מקווה שהיא תציג שיפור גדול בדיוק כמו שהציגה ה-B4 לעומת קודמתה. אולי זה הרכב שיחזיר את סובארו לקדמת הבמה כי ה-B3 הנוכחית גובלת בביזיון.

פורסם
בתור אחד שמכיר את השוק טוב מאוד (זאת עבודתך) מי כמוך יודע שלהגיד ש"ככל הנראה" שעל דגם חדש יהיו מבצעי מימון\הנחות כמו של הדגם המוחלף בסוף ימיו זו טעות. קל וחומר כאשר מדובר במותג יפני שלמרות דשדוש במכירות עדיין נחשב למותג טוב בישראל.

לא בחודש הראשון ולא אחרי חצי שנה...אלא אם כן הרכב יהיה נפילה רצינית במכירות.

אני אספר לך משהו, כשיצאה ה-B3 כל כך אהבתי את הדגם שרצתי לאולם מכירה ורציתי להזמין, אמרו לי אין הטבות ואין הנחות אז יצאתי (רצו 120 K אם אני זוכר נכון) אחרי חודשיים (או פחות) נכנסתי לאותה סוכנות והזמנתי B3 ב-106K .

אין לדעת מה יהיה אבל להגיד לו שהוא טועה אתה לא יכול .

פורסם

יש מישהו שכבר רכש את הרכב?

לאיזה סניף בנק הפועלים הלכתם? הייתי ב-2 סניפים והם אמרו שעדיין לא קיבלו את העידכון על המבצע של סובארו.

מדובר על העיר ת"א.

תודה רבה!

פורסם
יש מישהו שכבר רכש את הרכב?

לאיזה סניף בנק הפועלים הלכתם? הייתי ב-2 סניפים והם אמרו שעדיין לא קיבלו את העידכון על המבצע של סובארו.

מדובר על העיר ת"א.

תודה רבה!

בנק הפועלים הוא המלווה את סובארו B3 בעסקת 60 התשלומים,

ייתכן והייתה בעיה בהערבת המידע נקודתית לסניפים אליהם פנית,

במידה ויש בעיה אתה מוזמן למפנות אלי ואדאג שמנהל המכירות יחזור אלייך בהקדם,

בכל שאלה נוספת אני כאן,

אייל מסובארו

פורסם

היי,

ראשית תבדוק אם הרכב משועבד לבנק למשך תקופת ההלוואה. סביר להניח שכן.

אם זה כך, לא תוכל למעשה למכור את הרכב למשך כל תקופת ההלוואה , אלא אם כן תסגור אותה.

אם זה המצב, ובהנחה שאתה לא לקוח מוגבל או בעייתי (שהרי לדעתי במצב זה גם את ההלוואה של סובארו לא תוכל לממש),

בדוק מה אפשרויותיך לקחת הלוואה על הסכום הנדרש לך ולקנות איזה רכב שתרצה ללא הגבלה (בתמורה לשעבוד ע"י הבנק),

אגב, אני די בטוח ומבלי לבדוק, שאם תבוא עם מזומן מהבנק, תקבל הנחה גדולה מאד על אותו רכב בדיוק.

מעבר לכך, אם זהו רכב שני במשפחה, למה לא לקחת רכב קטן יותר? תשלם לפחות 20 אש"ח פחות, תמורת רכב מצויין אחר

שאתה תבחר (שוב, בהנחה שלא נזקק לתא מטען ענק).

הפיתוי היחיד שיש כאן הוא לבוא כבייכול "עם התחתונים" ולצאת עם רכב מהניילונים. הבעיה היא שיש יותר מידי פשרות.

יתרה מזאת, אני חושב שמי שלא יכול להרשות לעצמו להגיע עם משהו (כל סכום) לרכישת רכב חדש, אולי מוטב לו שירחק

מעסקת התחייבות כזאת (אבל זה כבר עניינך הפרטי).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
יש אינפלציה מדי חודש, והכסף של השנה החמישית הוא לא הכסף של השנה הראשונה.

אין לי כל ספק שההלואה נושאת ריבית, ואת שעור הריבית חייבים למסור לך בבנק המלווה, כיון שזה חלק מתנאי ההלואה. שיהיה לך ברור - בנק הפועלים לא ילווה לך אגורה שחוקה בלי ריבית. לכן מומלץ לך לעשות סבב בין בנקים וחברות מימון ואשראי ולבדוק מה תנאי ההלואות שהן מוכנות להעניק לך. זה כולל הלוואות מבנק הפועלים שלא במסגרת מימון.

בדוק במיוחד בסניף הבנק "שלך" - שם אתה מוכר, ואם שם לא ירצו לתת לך הלוואה שקול היטב היטב את העסקה, כיון שיש חשששתו תוכל לעמוד בהחזר החודשי ובהוצאות השוטפות, ושום רכב לא שווה הסתבכות מסוג זה. ההשלכות של הסתבכות באי החזר הלוואה יכולות תפגוע בך בטווח ארוך כאשר היסטוריית העמידה שלך בהתחייבויות תוכתם.

אם יש לך חסכונות בבנק יתכן מאוד שתוכל לשעבד אותם ולא את הרכב, מה שיתן לך לפחות שלושה יתרונות:

1. הרכב יהיה סחיר במקרה הצורך.

2. תוכל לקבל את "הנחת המזומן" שיוכלה להגיע הרבה אלפי שקלים (שהם הריבית האמיתית בעסקה).

3. תוכל לבחור רכב כלבבך, לא רק את הדגם המוצע בעסקה זו, ויתכן מאוד שתמצא רכב שיותר מתאים לצרכיך במחיר נוך יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...