Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם בשביל חבר:

כאמור בכותרת,פיאט פונטו גיר ידני מודל 2000 154,000 ק"מ יד 3 למכירה. [הדגם המשובח 2 חלונות חשמל כרית אוויר]

הרכב שמור ומטופל, ננהג ע"י נהג יחיד ועדין בשנתיים האחרונות, מטפל באופן יסודי ומקצועי אצל חיים ממוסך שמשון.

לפני כחודשיים עבר טסט, לפני הטסט הוחלפה כל מערכת ההיגוי [אצל חיים] [משולשים תותבים גומיות חופשים הכל סודר]

הרכב עם צמיגים חדשים, שמור ומטופח.

השבוע חיים החליף אטם ראש מנוע ברכב עם כל מה שמסביב! [אטמים, חריטה, משאבת מים[ פלאנג', ועוד 101 דברים. הכל כתוב בקבלות אצלי] בעלות של יותר מ3000 ש"ח.

מי שמכיר את המקצועיות והיסודיות של החבר'ה במוסך שמשון יודע על מה אני מדבר. הקונה יהיה מאושר.

דברים שצריך לסדר: חלון ימני לא עולה; דלתית תא דלק נגנבה; קצת מכות חניה.

המעונין נא לפנות: 0542589070 נתי

מחירון 10,300. תאמינו לי שהוא שווה הרבה יותר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...