Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 (1600).

לאחרונה בנסיעות (במהירות בינונית בד"כ) פתאום הרכב מתבלבל בהילוכים ומוריד להילוך יותר נמוך ללא הצדקה לכמה שניות ואז מחזיר להילוך הנכון. ההרגשה היא שפתאום באמצע נסיעה הרכב נבלם, הסל"ד עולה - ולאחר מס' שניות המצב חוזר לנורמלי.

זה לא קורה לי תמיד, אבל מספיק בשביל שאני אבין שיש ברכב איזושהיא תקלה.

במוסך מאזדה בחדרה לא איתרו את התקלה באמצעות המחשב, לא הצליחו להבין על מה אני מדבר, וחשבו להתחיל בלהחליף קוהיילים....

מצד אחד אני רוצה לאתר את התקלה ולתקן אותה, מצד שני לא מתאים לי מבחינה כלכלית להתחיל להחליף עכשיו חלקים ע"ג חלקים עד שתמצא התקלה....

בינתיים לא עשיתי כלום - לי נראה שייתכן שהתקלה היא בגיר (אוטומטי כמובן), האם מישהו מכיר? יש המלצות?

תודה ויום טוב

• תוכן חדש...