Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מכוניות שבהן רצועת התיזמון (טיימינג) גם מסובבת את משאבת המיים ולכן חשוב להתייחס אל משאבת המיים בהחלפת רצועת תזמון כדי שמשאבת מיים לא תקינה לא תפגע במע' התזמון שעלולה להיות עם נזק גדול.

בתמונה ניתן לראות את רצועת התזמון (6) ולדוגמא מש' מיים שהיא הגלגלת שבין 4 ל 6.

בברכה - רפי לין

שלום לכולם

בהמשך להסבר והשרטוט שבהחלט מסביר מה הקשר בין רצועת התיזמון ומשאבת המים של רפי, הרעיון הוא שבדרך כלל המחיר שמשלמים עבור החלפת מערכת הטימינג הוא לא נמוך, ולכן אומרים "על הדרך" נחליף גם את משאבת המים, ( אין כאן עלות נוספת על העבודה)כי אם יהיה צורך להחליף אותה בקרוב יהיה צורך לבצע את אותה עבודה שוב ,ושוב לשלם עבורה כסף. אצלינו במוסך לא בכל מקרה מחליפים את משאבת המים כשמפרקים את מערכת התיזמון , אלא אם נראים סימנים של התחלת נזילת מים מהמשאבה, זה יכול להיות אפילו סימני קורוזיה מעטים. כמובן שבודקים את מיסבי המשאבה ובאיזה אופן היא מסתובבת על צירה.( מי שמכיר יודע למה אני מתכוון). ורק אז מחליטים אם להחליף או לא.

מקוה שהסברתי את הענין עד תום.

שבת שלום

פורסם

למה אין עלות נוספת על החלפת משאבת המים בהחלפת רצועת תזמון? הרי לפעמים היא לא יוצאת בקלות (תפוסה מקורוזיה), מה לגבי הנוזל קירור וניקוז אויר?

פורסם

אפשר שאלה בקשר לרצועת טיימינג בסוזוקי בלנו? האם ברכב הזה גם צריך להחליף משאבת מים עם החלפת הרצועה והמותחנים?

אצלי ברכב החליפו רצועה ב90 אלף ולא ידוע לי על החלפת משאבת מים. מאז עברו עוד 50 אלף ו5 שנים. הרכב שלי על 140 + האם המצב אצלי גרוע ומצריך החלפה דחופה של רצועה ומשאבת מים או אפשר לחכות עוד? שאלתי מוסך מורשה והם אמרו לי כל 90 אלף או כל 6 שנים האם זה נכון?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

יש לציין שלא בכל הרכבים המשאבת מים יושבת על הטיימינג ועל כן ברכבים אלו ניתן"לוותר" על החלפת משאבת מים אבל גם כאן לא בדיוק ממולץ כי כבר קרו מקרים שרצועת אביזרים נקרעה ולקחה איתה על הדרך את הטיימינג..

• תוכן חדש...