Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דודי תתחדש.

עבודה נהדרת של ג'וניור- אין טוב ממראה עיניים !

מקווה שתצא בזול עם התיקון.

ולמען השם- סדר את המידריינג'ים כמו בנאדם :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה רבה לכל החברים!

גינו לא היה לי בחיים cvr או ה65 משהו בסגנון.

השלב השני זה האיטום בבגאז , הקיקפנלים והקורות.

ואני מקווה להיות אז גאה במערכת שלי! :lol:

(וגם ישראל)

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

רק אני מחפש את ה"פרוייקט" בהתקנה הזאת?

אל תבין אותי לא נכון, אני מפרגן לך, תתחדש על המערכת ותהנה ממנה, האיטום יתן לך שדרוג משמעותי.

אבל אין פה שום פרוייקט, סה"כ התקנה סטנדרטית.

קח את זה ברוח טובה, אבל התקנת מגבר על פלטה+בידוד של 2 דלתות קדמיות זה לא פרוייקט..

under construction..

פורסם

לא היה רק את זה גרין מונסטר,

היה גם שלושת הגדולים, החלפת תשתיות ל0 גייז, החלפת כל החוטים ברכב לחוטי omega יותר עבים, החפלת rca, ו3 שכבות של דיימינט בדלתות + פלטות וגם איטום של קצף מאחור בבגאז.

הפרויקט הזה שאתה לא חושב שהוא פרויקט נמשך ב3 ימי עבודה מטורפים שבהם ישראל בקושי אכל ועבד בערך כל יום 10-11 שעות כל יום!

אם אתה לא חושב שזה פרויקט רציני ולא סתם החלפת פלטות "גרין מנסטר מפחיד", אז אל תגיב בכלל, תשמור מה שיש לך בלב עדיף!

ותודה לך על הפרגון!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם
תודה רבה לכל החברים!

גינו לא היה לי בחיים cvr או ה65 משהו בסגנון.

השלב השני זה האיטום בבגאז , הקיקפנלים והקורות.

ואני מקווה להיות אז גאה במערכת שלי! :lol:

(וגם ישראל)

אוי וי סליחה :oops: יתכן בילבלתי בינך לבין מישהו אחר..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לעבור ל0G זה כלכך כלכך לא נחוץ ואין צורך שזה משגע.

אתה יודע באיזה עוצמות משתמשים רק ב0G ?

תרד מיזה אין לך צורך,4G איכותי וטוב יעשה את העבודה יופי טופי.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אחרי שהוא עשה את שידרוג שלושת הגדולים עם האלטרנטור תאמין לי שיהיה שינוי עם הסנדאון ככה אני עשיתי בזמנו תאמין לי שהוא עשה בשכל במיוחד עם הסנדאון הזה..+1 על ההחלטה לשים תשתית טובה..כל הכבוד נראה ממש מעולה..ישראל המאסטרו עוד מעט שאקנה את כל הציוד שלי אני אדבר איתך

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם
לא היה רק את זה גרין מונסטר,

היה גם שלושת הגדולים, החלפת תשתיות ל0 גייז, החלפת כל החוטים ברכב לחוטי omega יותר עבים, החפלת rca, ו3 שכבות של דיימינט בדלתות + פלטות וגם איטום של קצף מאחור בבגאז.

הפרויקט הזה שאתה לא חושב שהוא פרויקט נמשך ב3 ימי עבודה מטורפים שבהם ישראל בקושי אכל ועבד בערך כל יום 10-11 שעות כל יום!

אם אתה לא חושב שזה פרויקט רציני ולא סתם החלפת פלטות "גרין מנסטר מפחיד", אז אל תגיב בכלל, תשמור מה שיש לך בלב עדיף!

ותודה לך על הפרגון!

תשמע, קודם כל בוא נתחיל בלהרגיע את התגובות, כי אני באמת לא צריך לקבל ממך אישור למה לכתוב או לא.

ומראש כתבתי לך שאל תיקח את זה קשה, מדובר רק על סוג של ביקורת.

אני מאוד שמח שישראל עבד לך על הרכב 3 ימים, אבל זה לא מדד לכלום.

אין שום דבר יוצא דופן או חריג או ייחודי בהתקנה שלך.

לא באטימה של הדלתות, לא בחיווט 0G שלך, ולא בהתקנת מגבר על הפלטה והחלפה של כבלים לרמקולים וRCA, כל הדברים הללו הם מאפיינים של התקנה סטנדרטית.

אבל אתה כותב: "פרוייקט מערכת מס' 1", אבל אין כאן שום פרוייקט, או שום דבר ייחודי.

תבין,

שאיתמר בידד את כל הרכב, זה פרוייקט.

שאליקו התקין סט 3 חלקים עם בניות בכל הרכב, כולל H900 ותיבה מיוחדת ואיטום מסיבי, זה פרוייקט.

שיוסי עשה התקנה קאסטום של כל הרכב שלו בערך, עם דלתות נפתחות חשמלי לגלגל ספייר ובנייה על כל הבגאז עם סאב מובנה, זה פרוייקט.

שאנשים רבים התקינו כאן מסכים חשמליים בדש, ושמו קארPC עם מעבדים ושלל מגברים בעבודה אקטיבית על סט עם בניות, זה פרוייקט.

אבל התקנה כמו שלך, היא לא.

אז אני לא מבין מה אתה נעלב לי, קצת ביקורת, לא היה לי משהו רע להגיד, רק הדגשתי את זה, וציינתי שזה לא ממקום שלילי.

ואגב, לא הבנתי את ה"גרין מאנסטר מפחיד", אבל שיהיה.

under construction..

פורסם

חכה, עוד לא הגענו לחלק שצריך להרים את הדלתות כדי שיסגרו.

:-D

דודי, אתה בכיוון.

תעשה בניות למידים ולטויטרים והמצב יהיה הרבה יותר טוב.

מתחדשת*

פורסם
תשמע, קודם כל בוא נתחיל בלהרגיע את התגובות, כי אני באמת לא צריך לקבל ממך אישור למה לכתוב או לא.

ומראש כתבתי לך שאל תיקח את זה קשה, מדובר רק על סוג של ביקורת.

אני מאוד שמח שישראל עבד לך על הרכב 3 ימים, אבל זה לא מדד לכלום.

אין שום דבר יוצא דופן או חריג או ייחודי בהתקנה שלך.

לא באטימה של הדלתות, לא בחיווט 0G שלך, ולא בהתקנת מגבר על הפלטה והחלפה של כבלים לרמקולים וRCA, כל הדברים הללו הם מאפיינים של התקנה סטנדרטית.

אבל אתה כותב: "פרוייקט מערכת מס' 1", אבל אין כאן שום פרוייקט, או שום דבר ייחודי.

תבין,

שאיתמר בידד את כל הרכב, זה פרוייקט.

שאליקו התקין סט 3 חלקים עם בניות בכל הרכב, כולל H900 ותיבה מיוחדת ואיטום מסיבי, זה פרוייקט.

שיוסי עשה התקנה קאסטום של כל הרכב שלו בערך, עם דלתות נפתחות חשמלי לגלגל ספייר ובנייה על כל הבגאז עם סאב מובנה, זה פרוייקט.

שאנשים רבים התקינו כאן מסכים חשמליים בדש, ושמו קארPC עם מעבדים ושלל מגברים בעבודה אקטיבית על סט עם בניות, זה פרוייקט.

אבל התקנה כמו שלך, היא לא.

אז אני לא מבין מה אתה נעלב לי, קצת ביקורת, לא היה לי משהו רע להגיד, רק הדגשתי את זה, וציינתי שזה לא ממקום שלילי.

ואגב, לא הבנתי את ה"גרין מאנסטר מפחיד", אבל שיהיה.

טוב אז גרין מנסטר ,

כמו שאמרת אני יכול לכתוב מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה, אז בוא נתחיל בזה שאני קורא לזה פרויקט כמו כן כל האנשים יסכימו איתו,

שזה שאתה אפילו לא יודע לפרגן לא אשמתי אולי זה רק אשמתך או יותר נכון הבעיות האשייות שלך.

אני בחיים לא יעלב ועוד מאחד שקורא לעצמו ה"מפלצת הירוקה",

אם לא קראת טוב אז אני יחזור על זה מ"ס 1! זאת אומרת ואני יעזור לך בזה. יש עוד שלב! שלב 2.

(1 2 3 4 וכך הלאה...) אם אתה צריך עוד הסבר של המספרים תדבר איתי בפרטי.:lol::wink:

השלב השני היה לאטום את הבגאז ואת כל הרעשים שיש לי בבגאז או בכל חלק אחר ברכב. ויש עוד מלא דברים בפרויקט השני!

ואתה יכול להגיב איפה שאתה רוצה אבל לא נראה לי כאן בשרשור שאני פתחתי שכדי לך כי גם ככה אתה אומר דברים לא רלוונטים עד כדי כך. אז איך אומרים: אדיוס! (אהה פירוש בשבילך: להתראות)

גינו ה0g מאוד היה נחוץ לי עם שלושת הגודלים, אני עובד עם הסאן דאון והוא חיה לא קטנה.

רומק עד הצביעה הבאה שלו הדלתות יסגרו כמו שצריך אז בגלל הכמות איטום בדלתות.8)

• תוכן חדש...