Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

אחרי מחשבות רבות וזמן פנוי, החלטתי לבסוף לשים מערכת בידוד טובה לרכב שלי . (הונדה קופה 95)

השבוע התחיל לעבוד עליו המומחה ישראל (גוניור) , אני ממש אהבתי את הצורה הפדנטית שבה ישראל עבד על הרכב.

זה התחיל בדיימנוט על הדלתות ונגמר בבניה של כל המערכת מחדש,

חשבתי שאני ילך רק על הדיינמוט אבל אי אפשר לשלוט בזה.(צריך עוד ועוד וזה לא נגמר!:-D)

זה התחיל בכמה שעות ונמשך 3 ימים בהם ישראל כמעט הרג אותי כי אני משגע אותו הרבה.

אני רוצה גם להגיד שאני ממש ביליתי איתו בימים האלה הוא פשוט אחלה בן אדם חוץ מהעבודה שלו, הוא פשוט אחלה גבר!8)

לא רק בידוד נכנס לפרויקט אלה גם : שלושת הגדולים, פלטות יפיפייות, החלפת תשתיות ל0 גייג, החלפה של כל החוטי רמקולים לחוטים יותר עבים, rca חדש, ובידוד מטורף של 3 שכבות דיינימט על הדלת, כולל דיפונים ושכבה בחוץ לדלת ומבפנים. וחשבנו גם לעשות בידוד לבגאז אבל לא היה הרבה זמן , ולבסוף רק נשאר הקצף של החומר האוטם.

חשבתי זה יקח יום שלם אבל בסוף ישראל נאלץ לסבול אותי 72 שעות איתו!

זה כל כך השתלם הזמן והאיכות של ישראל ללא פשרות כדי שיהיה הכי טוב והכי נקי!

אני ממש אהבתי את כל העבודה הנקיה, האיכותית והמושקעת של ישראל!

אני לא רוצה כל כך לשגע אותם במילים אז בבקשה תמונות:

והרבה תמונות!

ytawmtaeytz4.jpg

gyjrzommdku1.jpg

dzmnq1jgkojt.jpg

ytzmtwuygxiy.jpg

tvkmyjzm1nwl.jpg

נ.ב

אני רוצה גם להגיד לכם שאל תקנו rca חרבנה , הוא דפק לי את המונו בלוק שלי שהוא ה1500d סאן דאון.!!

זה מה שקורה שקונים כאלה rca חרבנה, זה הרס לי את היציאה של האדיו של המונובלוק!

כל כך חבל על הכמה גרושים שככה הורסים דברים יקרים! :-(

ועוד אומרים שזה לא משנה!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נ.ב

אני רוצה גם להגיד לכם שאל תקנו rca חרבנה , הוא דפק לי את המונו בלוק שלי שהוא ה1500d סאן דאון.!!

אני יותר מאשמח לשמוע איך RCA דפק לך את המונבלוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש :)

איתמר ההגיון שלי אומר שזה אפשרי בתנאי יחיד שהיה קצר בין הRCA לבין + קבוע ברכב.

אודי A4

דימה.

פורסם

דודי עכשיו אתה לא צריך את המונו ואת הסאב יש לך מספיק בס :-P

איתמר ודימה המגבר נידלק רגיל נורת פרוטקשן לא מופיעה אבל אין תגובה מהמגבר כניראה הבעייה בכניסה של ה-RCA

ראיתי כבר מישהו שניסה לחבר RCA קרוע עם איזורילבנד וכניראה גם קיצר שם משהו לפחות זה היה מגבר זבל למזלו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תתחדש אכן

אני כבר שנים עובד עם כבלי RCA פשוטים יחסית או RCA בבניה אישית שלי - מה שקרה לך זה מקרה נדיר ביותר בו כנראה הRCA היה באיכות הרכבה ירודה שגרמה לקצר בסופו של דבר.

לגבי העבודה של ישראל - מלך, תותח!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה מאוד , אני ממש שונא את הסאבים של פוקאל עם המבנה מגנטים הלא יעיל הזה ... סתם גימיק מטופש :)

בכללי אני שונא פוקאל ... אבל בסדר ;)

עריכה : ה ZED מגבר מצויין !

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה מוזמן לבוא לשמוע את האוטופיה!

ואסור לשנוא זה לא בריא!:wink:

כן אחלה מגבר זה.

חבל שאין להם יבואן בארץ. ממש חבל.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אוהד ההתקנה אצלו כמעט היסתיימה{רק נישאר לתקן את המונו} וזה היה שלב A שלב B זה שהוא יחליט מתי הוא עושה קיקים

דרך אגב אוהד איך הקסנונים

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...