Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסירת רכב-בדיקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מספר תלונות של אנשים שלא שמו לב לדפקטים ברכב בזמן המסירה.

הייתי שמח לדעת על מה לשים דגש לבדיקה בזמן מסירת הרכב?

שריטות ופגיעות פיזיות חיצוניות ופנימיות שנראות לעין זה מובן אבל מעבר לכך יש אילו מכלולים שמומלץ לבדוק או כל דבר שעולה לראש וכמובן איך לבצע את הבדיקה אם הדבר לא מובן בגוף התושבה

תודה רבה לכם.

(הרכב הוא אאודי אם יש דגשים מסויימים לצמפיון בנפרד).

פורסם

תודה רבה לך

מדויק וקפדני כמוני

אדפיס ואקח איתי לשם אני גם כך המסירה האחרונה של היום ככה שאין להם או לי למה למהר או להלחץ

פורסם

תתחדש על הרכב ממה שאני יודע עד שלא עוברים על כל הכפתורים, וכמובן התוספות שהזמנת לא הולכים לשום מקום.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

תודה על התגובות

אמנם אני פדנט אבל זה מדריך מצויין אפילו יתר על המידה ,איך דוד שלי אמר תבדוק שאתה מקבל 4 מגנזיום ולא שלוש:-D:-D

בכל מקרה על בדיקה בזמן נסיעה אני לא אתעקש אלה אם יציעו(מה שכנראה לא יקרה) אבל בהחלט אקח לתשומת ליבי את מספר המנוע והשלדה שכן יכול להיות ונפלה טעות בהעברת נתונים וזה מסובך מאוד ליישר הדורים אח"כ.

פגיעות חיצוניות ופנימיות אני חושב שהכי רלוונטי שכן אמנם יש אחריות אבל הם יכולים להתנער ממנה בטענה שזה קרה בגללי מעבר לכך כל חלק שהוא פגום או תקול אני חושב שכדאי שאשים לב אבל אם לא אני חושב שהאחריות של הרכב תכסה את זה מה גם שאני חושב שאשים לב אם לא יהיה שמשות פרטיות או מפתח חכם.

לגבי הצמיגים מישהו יודע לציין היכן רשום תאריך תפוגה ?

פורסם

לגבי תאריך על צמיגים - אין תאריך תפוגה אלא תאריך יצור בקוד .

איך "מפענחים" תאריך זה ? - תאריך זה מופיע בצורת מספר בן ארבע ספרות: שתי הספרות הראשונות הן השבוע בשנה, ושתי הספרות האחרונות הן השנה. למשל 2410 - שבוע מס' 24 בשנת 2010.

אל תקח צמיגים משנת 2009 ,עדיף מסוף 2010 עד תחילת 2011.

פורסם

Orankohn, יש לי כמה שאלות אליך.

כמה פעמים יצא לך למשוך רכב חדש מהסוכנות והאם אתה עצמך הצלחת אי פעם לעשות את הדברים שרשמת?

כמו כן, איך, לעזללל, על רכב חדש 2011 יהיו צמיגים 2009? אתה יכול להסביר?

אנשים כאן נראה לי חיים בסרט.

• תוכן חדש...