Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

יש לי מחשב נוסף שנקנה בשנת 2008, בלי להוסיף יותר מידי - החלטתי להתקין את הווינדוס 7 32BIT בעברית, גירסאת הוצאה: ינואר2011 - חדש לחלוטין, התקנתי את כל העידכונים החדשים והכל עובד מעולה - אבל אין קול!

חזרתי חזרה לVISTA(מערכת הפעלה גרועה!), וראיתי שיצאה גירסא חדשה של 7 שהיא גירסאת הוצאה 10.3.11 - ממש חדש, התקנתי אותה והורדתי את כל העידכונים הקיימים- עדיין אין קול, לא רוצה XP ולא רוצה VISTA, רוצה 7 עם קול, אני לא מאמין שחברה גדולה כמו ASUS לא תוציא דרייברים.

בקיצור מה שלא עשיתי, אני לא מוצא דרייבר\תוכנה\אפשרות להפעיל קול, הכל מחובר כרגיל - בXP/VISTA יש קול, ב7 אין, יש המון מדריכים באינטרנט ויש אפילו עידכון ספציפי להורדה אבל הוא לא זמין אצלי בווינדוס אפדייט וגם לא באתר של מייקרוסופט.

לוח אם:

ASUS P5VD2-MX SE

אשמח לעזרה!

תודה!

אוהד.

פורסם

זה לוח שאמור לתמוך רק ב XP, אבל מכיוון שאמור זה שם של דג, יש לך שם ALC660 שזה שבב קול של REALTEK.

זה אמור לעבוד עם 7: תוריד את הראשון ברשימה

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?langid=1&pnid=14&pfid=24&level=4&conn=3&downtypeid=3&getdown=false

דווח אם זה עובד.

עריכה: עומרי השיג אותי, הלינק שלו הוא אותו לינק רק ישירות להורדה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
באתר של Asus יש כלי להורדת דרייברים (לפחות עבור הניידים), האם ניסית אותו או לחפש אותו?

עריכה: האם ביצעת עדכון chipset?

באתר שלהם אין לדגם הזה דרייברים ל 7.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אפשר גם להוריד תכנת דיאגנוסטיקה למשל sandra שתגיד לך בדיוק איזה כרטיס קול יש במחשב שלך (אם אני זוכר נכון גם יהיה קישור לאתר של היצרן, אני לא בטוח לגביי זה)

http://filehippo.com/download_sandra_lite/

ואם לא אז אפשר לחפש לפי הדגם של כרטיס הקול באתר של היצרן שלו.

עריכה: מצטרף להמלצה להעלות תצלום מסך של device manager

איתמר

פורסם

תתקין דרייבר של וויסטה בווינדוס 7, זה יכול לתפוס כי נתקלתי בבעיה זהה והתהליך הנ"ל פתר את הבעיה הזו.

פורסם

אוהד, אם לא מסתדר אחרי כל העצות שנתנו לך כאן, אתה מוזמן להניע ולהתגלגל אלי לחנות, נסדר לך את הסאונד במחשב IN NO TIME.. (מקווה.. :) ), עלי :wink:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חבר'ה מצטער על הדיליי, באמת תודה רבה לכל אחד ואחד פה על העזרה וההיענות!

אני רוצה לציין שהפתרון של omri75 ושל Alon_A (שהוא בעצם אותו דבר) פתר ועזר לחלוטין.

הורדתי קובץ 82מגה אם אני זוכר נכון, לקח לו כמה שעות עד שיירד כנראה שהסרבר איטי מאד, התקנתי - ריסטארט והופ! יש קול!

באמת תותחים!

שוב תודה לכל מי שעזר אחריהם.

מה שלא עשיתי והפכתי את כל האינטרנט - באמת שלא מצאתי פתרון.

תודה!

לילה טוב!

אוהד.

• תוכן חדש...