Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי גולף GTIמנוע 1800 טורבו עם צ'יפ ואינטרקולר חזית...

יש לי בעיה הפורק של פעם היה נותן פריקה אחת כמו אפצ'י כזה הוא של פורג' ועכשיו הוא נותן איזה 4 או 5 פריקות של רעש מוזר כזה כמו כמה פעמים פש פש פש פש ...

חלק אמרו לי שהאויר חוזר פנימה למערכת וזה לא בריא ומוסכים אחרים שהייתי לא יודעים מזה הבעיה אבל בעיקרון הייתי בחמש מקומות ואפחד לא הצליח לפתור לי את הבעיה ...

בהתחלה הוא עבד כמו שצריך ופתאום אחרי חודשיים הוא עושה את הרעשים האלה וזה מוזר ואפילו מפחיד שלא יקרה איזה משהו לאוטו עכשיו...

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור ולנסות לתת לי פתרון לבעיה הזאת...

שבת שלום ושוב תודה

פורסם

הוא עושה סאונד כזה?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

וואלה אחי זה דומה אבל אני מכיר את הסוג של הפורק אבל זה הרעש שלו אחי והפורק שלי אמור לעשות פריקה אחת הוא של פורג׳ ופתאום הוא עושה לי איזה ארבע או חמש פריקות של פש פש פש פש ומישהו אמר לי שחוזר אויר למערת וזה לא בריא ולא טוב ואין לי מושג מה לעשות עם זה כי יש לי חבר עם אותו הרכב ופורק והכל בול אותו דבר ואצלו נשאר אותה הפריקה

פורסם

נסה לשמן את הבוכנה של הפורק, יתכן שהיא נתפסה ואם לא עזר אפשר לפרק את הפורק לגורמים, לנקות, לגרז ולשמן, הוא יעבוד כמו חדש.

בדוק את צינורית הוואקום שמחוברת אליו שהיא לא קרועה.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם
סבבה אחי תודה אני ינסה את זה אבל זה מה שגורם לחזרת אויר למערכת?

זה תלוי איזה פורק יש לך, מסוג מיחזור RECYCLE או כזה שפורק את הלחץ לאוויר החיצון.

לפי התיאור שלך יש לך פורק לאוויר החיצון מפני שזה שממחזר לא עושה רעש.

בקש ממישהו שיתן מכת גז ובו בזמן תביט על הפורק, אתה תראה בוכנה שזזה בתוך הפורק, זו הבוכנה שצריך לשמן.

עד כמה שאני זוכר יש הוראה של היצרן לפתוח את הפורק כל כמה ק"מ לנקות ולשמן אותו, שים לב שיש בתוכו קפיץ שלא יעוף לך וגומיה שצריך להזהר עליה.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

ייתכן שהפורק שלך מחוזק יותר מידי... (תלוי בסוג הפורק)

אז בגדישות נמוכות הוא לא מצליח להיפתח אז כל האויר הדחוס חוזר מהמיצערת למניפות של הטורבו ומשם נובע הרעש.

וזה לא כל כך בריא לטורבו.

• תוכן חדש...