Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על התגובות המפרגנות! באמת שמחתי לראות אותם.. הלוואי והמשפחה שלי הייתה מפרגנת ככה.. לדעתם השתגעתי סופית! אבל זה לא עוצר אותי להגשים את החלום! חן אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי בדבר הכי חשוב שאני צריך! לא הצלחתי לאתר את מס' המנוע והשילדה מהסיבה הזאת גם החתמתי את בעל הרכב.. אודה לך מאוד עם תוכל להגיד לי איפה הוא נמצא.

כשבהאתי את רכב האספנות הראשון שלי , אז היה אופל רקורד 1959 הוא היה גרוטאה מוחלטת .

תגובות המשפחה היו שהשתגעתי , מה הבעל שלך הביא , זה לעולם לא ייסע וכ' .

אחרי שנתיים של עבודה כשיצאתי לנסיעה כשהרכב משופץ עם טסט צבוע ושלם

הם לא האמינו שזה אותו רכב .

זה השיכנוע האמיתי .

תתמיד , לך קדימה שפץ ביסודיות ותהנה לשנים רבות .

בהצלחה , ולא צריך לשכנע , הם ישתכנעו ויבינו לבד בסוף .

אגב ,

לא סיפרת מה שימך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב תודה לכולם! אז ככה קצת פרטים עליי למי שלא מכיר. קוראים לי אברהם (אבי) אני בן 18 עדיין תלמיד. אני לומד במגמת אוטוטרוניקה. עובד במוסך מורשה של מזדה פורד. אני אוהב מאוד את תחום הרכב בעיקר אספנות! החלום שלי מאז שאני זוכר את עצמי הוא רכב אספנות! אז זה לא שיגעון של רגע כמו שזה נראה! אני פשוט לא מתחבר לכל הפלסטיקים והצעצועים שיש היום! לדעתי מלך אמיתי צריך לנסוע על רכב קלאסי! אשמח להכיר את כולכם! אני מאוד מקווה שתקבלו אותי יפה למרות גילי הצעיר מאוד!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תתחדש! אין כמו לעשות לנפש מה שטוב לה.

ראשית טפל בכל ההיבטים המכניים ללא קיצורי דרך. חשוב שהאוטו יהיה עם טסט ויסע, מפני שחשוב שלא ידרדר. לקוסמטיקה יש ערך שני כאשר יש הגבלה בזמן או כסף.

לגבי הרקבונות (עם ק' ולא כ'):

ראשית צלם את כל הנקודות הרקובות. לאחר מכן שייף את האזור הקרוב ביותר לרקבון עד שתקיע למתכת נקייה מחלודה. חתוך עם דיסק קטן והסר את הרקבון. צבע עם המרייט או יסוד את מקום החיתוך. תקן עם פיברגלאס את המקום, שייף יפה וצבע עם יסוד וספריי.

אם החלודה במקומות קריטיים כגון קורות ונקודות חשובות אחרות לחוזק המבני של השלדה, גש לפחח מקצועי שיתקן לך את זה עם הטלאה.

ברבות הימים, כשיהיה לך יותר כסף, גש לפחח מצוייד בתמונות של איפה שהיו הרקבונות.הפחח ישייף את המקומות וגם שם תבקש הטלאה, ואז צבע כללי לרכב.

מנסיון אפשר להגיע לתוצאות לא רעות של צבע לבד בבית.

בהצלחה! ואל תשכח לעדכן אותנו בהתקדמותך.

פורסם

ברוך הבא אברהם! תתחדש על קניית הרכב ותהנה מהשיפוץ שלו.

אם היית קונה חיפושית הייתי עוזר לך בכייף בוולוו אני לא מבין לצערי.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
תתחדש! אין כמו לעשות לנפש מה שטוב לה.

ראשית טפל בכל ההיבטים המכניים ללא קיצורי דרך. חשוב שהאוטו יהיה עם טסט ויסע, מפני שחשוב שלא ידרדר. לקוסמטיקה יש ערך שני כאשר יש הגבלה בזמן או כסף.

לגבי הרקבונות (עם ק' ולא כ'):

ראשית צלם את כל הנקודות הרקובות. לאחר מכן שייף את האזור הקרוב ביותר לרקבון עד שתקיע למתכת נקייה מחלודה. חתוך עם דיסק קטן והסר את הרקבון. צבע עם המרייט או יסוד את מקום החיתוך. תקן עם פיברגלאס את המקום, שייף יפה וצבע עם יסוד וספריי.

אם החלודה במקומות קריטיים כגון קורות ונקודות חשובות אחרות לחוזק המבני של השלדה, גש לפחח מקצועי שיתקן לך את זה עם הטלאה.

ברבות הימים, כשיהיה לך יותר כסף, גש לפחח מצוייד בתמונות של איפה שהיו הרקבונות.הפחח ישייף את המקומות וגם שם תבקש הטלאה, ואז צבע כללי לרכב.

מנסיון אפשר להגיע לתוצאות לא רעות של צבע לבד בבית.

בהצלחה! ואל תשכח לעדכן אותנו בהתקדמותך.

תודה על התיקון! לגבי הרקבונות אם אין משהו זמני שיכול לעצור אז אני אלך על תלאים.. עם פיבר גלאס עבדתי בעבר על פלסטיקה של אופנוע.. אבל ברכב אני מעדיף לא לעשות קומבינות..

ברוך הבא אברהם! תתחדש על קניית הרכב ותהנה מהשיפוץ שלו.

אם היית קונה חיפושית הייתי עוזר לך בכייף בוולוו אני לא מבין לצערי.

תודה בכל מקרה ! העיקר הכוונה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אבי, ברוך הבא.

העובדה שאתה עובד במוסך היא פלוס נהדר עבורך.

א. אתה יכול לבצע טיפולים לבד לאחר שעות העבודה (אני מניח).

ב. יש לך ידע רב במכונאות.

ג. יש לך אופציה לפחחות מוזלת במקום העבודה שלך :lol:

קנית אחלה רכב, זה חלום שלי לנסוע בטנק מדליק כזה. אחרי שתסיים איתו הרכב ייראה מדהים ומכובד. תתחדש.

פורסם
אבי, ברוך הבא.

העובדה שאתה עובד במוסך היא פלוס נהדר עבורך.

א. אתה יכול לבצע טיפולים לבד לאחר שעות העבודה (אני מניח).

ב. יש לך ידע רב במכונאות.

ג. יש לך אופציה לפחחות מוזלת במקום העבודה שלך :lol:

קנית אחלה רכב, זה חלום שלי לנסוע בטנק מדליק כזה. אחרי שתסיים איתו הרכב ייראה מדהים ומכובד. תתחדש.

אחריי שאסיים אולי תקבל סיבוב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

כנראה שיש בעיה עם מס' המנוע! המנוע הוא B20. שחיפשתי עם בעל הרכב את המס' מנוע ראיתי מס' בולט ליד המפלג, המספר לא היה כל כך ברור. היום בדקתי בבית ספר יש לי שם את אותו המנוע וראיתי שגם שם המספר הוא בולט ולא ברור.. הבעיה היא שאני לא בטוח שמספר תואם. האם יש סיבה להיות מודאג? אם יש למישהו תמונה של מיקום המספר אשמח לראות. תודה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם יש בעיות בהתנעה (דלק לא מגיע) ממליץ על משאבת דלק חשמלית של סוברו זה מתאים ויניע מיד אבל אל תגלה לאף אחד

(פוגע במקוריות הרכב אבל זה מה שעושים כולם)

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

עוד תמונה ששכחתי להעלות עם התמונה יש שאלה..

האם הרכב יכול לעבור ככה טסט? האם אפשר לתקן או שצריך לחתוך חצאית כזאת מרכב אחר ולרתח?

דרך אגב התמונה השנייה זאת התמונה האהובה עליי.

0665690ןמ 003.jpg

0665690ןמ 006.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אבי.

הייתי ממליץ לך לפרט על החלודות ועל הרכבונות בצורה יותר רצינית

אם יש לך חורים ברצפה יעשו לך בעיות על זה

לשיפוץ נכון יש לך 2 אופציות

1. אוו שאת מפשיט את הרכב לגורמים ומשפץ אותו אט אט

2.אוו שאתה מסדר את הרכב מכאנית ומתחיל להתנייד איתו לפחחים ולקבל הצעות מחיר וכדומה

בכל מקרה המצב החיצוני של הרכב לא רע בכלל והכל ניתן לתיקון והחלודה והרקבון שיש לך בסף מתחת לדלתות זה יחסית בקטנה, אותי יותר היה מדאיג הפינה האחורית ימנית, מכה קשה ויהיה קשה להגיע לרמה גבוהה של קווים בזמן הפחחות

לך תחפש חלקים מכאנים לרכב בכדיי להחזיר עתרה ליושנה ואל תדאג לפחחות כרגע

נדב

פורסם
תתחדש,תיתיישן העיקר שתהנה:-D ומה אם תמונה בחתימה:wink:.

תמונה בקרוב תיהיה.. כשהרכב יגיע אליי!

אם יש בעיות בהתנעה (דלק לא מגיע) ממליץ על משאבת דלק חשמלית של סוברו זה מתאים ויניע מיד אבל אל תגלה לאף אחד

(פוגע במקוריות הרכב אבל זה מה שעושים כולם)

תודה על הפטנט.. אבל את האמת אני אוהב להיצמד למקור.. עם הבעיה במשאבה אני אלך על מקורית בלבד.

אבי.

הייתי ממליץ לך לפרט על החלודות ועל הרכבונות בצורה יותר רצינית

אם יש לך חורים ברצפה יעשו לך בעיות על זה

לשיפוץ נכון יש לך 2 אופציות

1. אוו שאת מפשיט את הרכב לגורמים ומשפץ אותו אט אט

2.אוו שאתה מסדר את הרכב מכאנית ומתחיל להתנייד איתו לפחחים ולקבל הצעות מחיר וכדומה

בכל מקרה המצב החיצוני של הרכב לא רע בכלל והכל ניתן לתיקון והחלודה והרקבון שיש לך בסף מתחת לדלתות זה יחסית בקטנה, אותי יותר היה מדאיג הפינה האחורית ימנית, מכה קשה ויהיה קשה להגיע לרמה גבוהה של קווים בזמן הפחחות

לך תחפש חלקים מכאנים לרכב בכדיי להחזיר עתרה ליושנה ואל תדאג לפחחות כרגע

נדב

לגבי המכה היא לא כל כך רצינית, היא לא מדאיגה אותי בגלל שאין שם פח כפול אני אחזיר אותה כמה שאפשר ואם לא תיהיה ברירה אני אשים טיפה חומר פחחות, פחחות אני קצת יודע אבל לא ריתוכים את הטלאים אני יעשה אצל פחח.. אני אשתדל לעשות כמה שיותר דברים לבד, יש לי טיפה ידע. בתור התחלה אני אשמיש את הרכב ואחזיר אותו למצב נסיעה, אטפל ברקבונות. ושיהיה כסף אעבור לדברים הרציניים יותר..

נכון לעכשיו מה שמפחיד אותי זה המס' מנוע למרות שבעל הרכב חתם לי שהוא יחזיר לי את הכסף אם הוא לא תואם.. אם למישהו יש תמונה או משהו שיכול לעזור לי אשמח מאוד..

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם אתה רואה את המספר אבל הוא לא ברור, נסה לנקות את הלכלוך (והחלודה מן הסתם) שיש עליו בעזרת ספריי קרבורטור ומברשת פלדה קטנה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שיהיה חג שמח לכולם.. עדיין אין עדכון חוץ מיזה שאני בקרוב מביא את הרכב לבית.. ואני צריך לגרור אותו. אני צריך הלצות על גרריסט שיהיה אמין וזול. מישהו יודע כמה תעלה בערך גרירה מאיזור ירושלים לאשדוד?

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...