Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי חיפושים של שנה. וכמה מכוניות שראיתי, היום נסעתי לירושלים והתחדשתי בוולוו 144 מודל 68! מנוע 2000 גיר אוטומט. אחריי הרבה התמכחויות סיכמנו על 1800 שקל.. הרכב צריך שיפוץ די רציני!הרוורס לא נכנס יש קצת רכבונות. וכסאות קרועים.

ידוע לי שבמקור המנוע הוא 1.8. אבל שם יש מנוע 2.0 דגם B20. בגלל שלא הצלחתי למצוא את המס' מנוע ושילדה השארתי מקדמה על החשבון וחתמנו סעיף על זה. אז פה אני צריך את העזרה של מי שמבין. אם יש למישהו תמונה איפה נמצאים המספרים זה יעזור לי מאוד. בכל מקרה הרכב יהיה אצלי לקראת חודש מאי.

אחריי שחפרתי קצת תמונות.

0665690ןמ 001.jpg

0665690ןמ 006.jpg

0665690ןמ 007.jpg

0665690ןמ 009.jpg

0665690ןמ 011.jpg

0665690ןמ 004.jpg

0665690ןמ 008.jpg

0665690ןמ 002.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש

המס' שילדה נמצא בדלת הימנית על הקורה בין הצירים והמס' מנוע עד כמה שאני זוכר על הבלוק בצד שמאל

הייתה לי וולוו כזו מודל 70 גיר ידני הידית היתה על ההגה אוטו נחמד מאוד וקל לנהיגה ולטיפול. זה היה האוטו הראשון שלי

הג'נטים הם של מודל מתקדם יותר

פורסם

תיתחדש רכב עים פוטנציל רק קח בחשבון שהמחיר ששילמתה זות ההוצאה הקטנה ביותר להשמשת הרכב במצבו הנוכחי.

פורסם
תתחדש אחי

תודה!

תתחדש

המס' שילדה נמצא בדלת הימנית על הקורה בין הצירים והמס' מנוע עד כמה שאני זוכר על הבלוק בצד שמאל

הייתה לי וולוו כזו מודל 70 גיר ידני הידית היתה על ההגה אוטו נחמד מאוד וקל לנהיגה ולטיפול. זה היה האוטו הראשון שלי

תודה רבה! שלי אוטומטית הידית על ההגה גם! לגבי הג'אטים לצערי זה ידוע לי.. אני מקווה שאמצע סט מתאים.

תיתחדש רכב עים פוטנציל רק קח בחשבון שהמחיר ששילמתה זות ההוצאה הקטנה ביותר להשמשת הרכב במצבו הנוכחי.

תודה רבה. לגבי ההשקעה לקחתי בחשבון! אני לאט לאט יתקן אותה.. בתור התחלה אני יעשה לה גיר וריפוד.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תתחדש (אם אפשר לזה כך..) !

קנית מכונית שמתאימה מאד כפרוייקט ראשון בעולם האספנות, מכונית קלה מאד לשיפוץ ובעלת זמינות חלפים מצויינת, יחסית.

אין צורך לשפץ את הגיר; חפש גיר מפירוק אצל שלמה סייג מבני ברק, יעלה לך הרבה פחות.

ראשית, השמש מכאנית את המכונית - הנעה, מצבר וטיפול מקיף, לאחר מכן פנק אותה ב 4 צמיגים חדשים העבר אותה טסט ואז תכנס לשיפוץ החיצוני.

קח את הזמן,שום דבר לא בוער, בסוף תהייה לך מכונית אמינה, נוחה, וקלה מאד לתחזוקה.

אשמח לסייע לך בכל שיידרש, יש לי קצת ידע..:wink:

בהצלחה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתחדש וברוך הבא לעולם האספנות והשיפוץ במיוחד !

תהנה מהעבודה , וכמו שאמר קודמי , לא מודדים לך זמן , רק .....רוצים לראות התקדמות ותמונות :wink:

וברצינות ,

רכב קל לשיפוץ שייתן לך תמורה מלאה והנאה בנסיעה .

בהצלחה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה רבה על התגובות המפרגנות! באמת שמחתי לראות אותם.. הלוואי והמשפחה שלי הייתה מפרגנת ככה.. לדעתם השתגעתי סופית! אבל זה לא עוצר אותי להגשים את החלום! חן אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי בדבר הכי חשוב שאני צריך! לא הצלחתי לאתר את מס' המנוע והשילדה מהסיבה הזאת גם החתמתי את בעל הרכב.. אודה לך מאוד עם תוכל להגיד לי איפה הוא נמצא.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
תתחדש

מ"ס המנוע נימצא מתחת למפלג !

תתחדש

עדי גולדנברג 13399

פורסם
הלוואי והמשפחה שלי הייתה מפרגנת ככה.. לדעתם השתגעתי סופית!

הם כמובן טועים. מה פתאום "סופית"? זאת רק ההתחלה ! :-)

שיהיה בהצלחה!

עודד

פורסם

תתחדש, ובהצלחה בשיפוץ! אכן אוטו אמין ונפוץ יחסית- אז אפשר עדיין להשיג את רוב החלקים! ו..פאקין טנק- ניסית פעם לדחוף אחד כזה- אני כן!:twisted::shock::-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברוך הבא בצל קורתינו!

תתחיל לבוא למפגשים כדי לצבור ים של ידע וקשרים,

למפגשים תביא אתך את המשפחה "הנורמרלית" כדי שיראו איזה כייף בעולם של המשוגעים:lol:

שלמה דן גדרון

פורסם

שוב תודה רבה לכולם! באמת שכייף לי לראות את התגובות המפרגנות האלה! אני אנסה לשכנע את המשפחה שלי לבוא למפגש..

בנוגע לרכב יקח בערך חודש עד שאגרור צריך לארגן לו חניה, אני מבטיח לעדכן! יש לי כמה שאלות אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליהם.. 1. יש לרכב בעיה קלה של רכבונות.. אין לי כל כך כסף לטפל בזה עכשיו, יש איזה טיפול זמני שיכול לעצור, או לעקב את ההתפשטות של הריכבונות? 2. יש לי ברכב משענות ראש בכיסאות האם זה מקורי? הוא הגיע במקור בלי? 3. הרכב מניע כרגע רק עם שמים דלק ישירות בקרבורטור מה יכולה להיות הבעיה? 4. האם המחיר ששילמתי (1800) הוא סביר? 5. איפה אני יכול להשיג ספר טיפולים של haynes?

שוב תודה על כל התגובות!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

בוקר טוב, אנסה לענות על שאלותיך.

1. אין דרך לעצור רקבונות זולת פחחות טובה, על פניו המצב לא נוראי.

2. משענות ראש היו ציוד תקני בוולבו 144.

3. כנראה שהבעייה במשאבת הדלק; אין בעייה לקנות כזו חדשה וזה אפילו לא יקר.

4. המחיר ששילמת סביר בהחלט ותואם את מצב המכונית, אבל זכור שזו רק ההוצאה הקטנה..

5. ספר טיפולים יש לי, ואשמח לעזור לך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה יכול לצבוע על החלודה קצת המרייט לבן זה לא יעצור את החלודה לגמריי אבל הרכב יראה קצת יותר טוב.

המחיר ששילמת סביר בהחלט קח בחשבון שבמגרשי הברזל תקבל סכום יפה על טנק כזה.

בהצלחה בשיפוץ.

• תוכן חדש...