Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב מבחינת אמינות?

איך הוא מבחינת עלויות אחזקה (טיפולים, עלות חלקי חילוף וכו')?

אני חושב לקנות רכב כזה, מכיוון שהשיקולים שלי הם לא נוחות, ביצועים, צריכת דלק וכו', אלא רק אמינות ואחזקה.

תודה!

פורסם

היה כזה לאבא שלי בליסינג, מודל 97, שהיה אצלנו עד 2001. נכון לאז הוא עשה 90K בקילומטראז', והיה במוסך בממוצע פעמיים בשנה - רק טיפולים.

השאלה היא איך מתנהג הרכב אחרי עוד 3-4 שנים על הכביש, ואת זה תצטרך לשאול מישהו אחר.

הכי טוב FSI!

פורסם

היה כזה לאבא שלי בליסינג, מודל 97, שהיה אצלנו עד 2001. נכון לאז הוא עשה 90K בקילומטראז', והיה במוסך בממוצע פעמיים בשנה - רק טיפולים.

השאלה היא איך מתנהג הרכב אחרי עוד 3-4 שנים על הכביש, ואת זה תצטרך לשאול מישהו אחר.

הכי טוב FSI!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...