Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה נהדרת - הייתי מוסיף קצף פוליאוריטן לחללים בתוך דלת תא המטען (זה במידה וישנם) ורק אז מבודד.

שאפו - תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול היה ה10 לחודש נכנסה משכורת

והגיע שידרוג נוסף :-D

איטום בדלתות, שוב פעם תודה תודה לישראל ג'וניור על העבודה. עבד לתוך הלילה

אתן לתמונות לדבר

IMG_0060.jpg

IMG_0061.jpg

IMG_0062.jpg

IMG_0063.jpg

IMG_0064.jpg

A3

K04 Inside

פורסם

ערב טוב בוריס.

ישראל עשה עבודה יפה ברכבך.

בדלתות הנהג והנוסע נעשה שימוש בשכבה אחת של של הדיינאמאט?

האם נעשה/ייעשה בעתיד בידוד לחלק הפנימי של הדלת (דיפוני הפלסטיק)?

ראיתי שישראל הוריד את כיסוי הניילון שהפריד בין אזור החלון למנגנונים החשמליים והחוטים. האם במצב הנוכחי המנגונים והחוטים השונים מוגנים ממי גשמים ומים שעלולים לחדור לדלת דרך החלון?

מה עובי הטבעות שנעשה בהן שימוש בין הדלת לוופרים?

בסיום העבודה תוכל להעלות תמונה של הדלת מורכבת ווופר עליה?

מצטער על כמות השאלות אבל אני חדש כאן, מתעניין בהתקנה ברכב הנ"ל ואודה לך אם תתן לי תשובות לשאלות ששאלתי.

פורסם
אתמול היה ה10 לחודש נכנסה משכורת

והגיע שידרוג נוסף :-D

לא יודע מה איתך אבל בעשירי ירד לי החיוב של האשראי :-D אני פשוט לא רוצה לראות... לא רוצה... :shock:

עבודה יפה מאוד, כרגיל וכמצופה מאיש יקר כל כך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...