Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz HSK165XL vs Rainbow SLC 265.25 NG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוות דעת לקנייה אני שמעתי את הריינבו קומפוננט פשוט נפלא הטויטר לא צורם ונעים הסט מאוזן להפליא פחות באסים

לגבי ההרץ לא שמעתי אותו ואני לא מכיר אף אחד שיש לו אותם ... והמוכר בחנות כמובן שרוצה למכור אבל שמעתי את הסדרה של ההיי הלא משדרג ולא של ה XL

אני אגביר את כל הסט הזה אם מגבר של קליף דיזיין 4.4 ואלפיין IDA X 100 סאב של 250RMS PG OCTANE

מבחינת שמיעה של מוזיקה אני שומע הכל חוץ ממזרחית בעיקר דאנס אשמח לחוות דעת בעניין

0.9 turbo :-D

פורסם

ה SLC הוא בערך ברמה של האנרג'י הרגיל, האנרג'י XL הוא יותר נציל, משמע יותר חזק על אותה ההגברה.

בסוף מה שיקבע זה מה שאתה אהבת יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איפה ראית בארץ עוד סט של XL אני לקחתי את ה 3 האחרונים מהיבואן ומחפש עוד אחד.

ואלה ממליץ על ה XL אחלה של סט וגם שרות מעולה מהיבואן.

כמובן שאין מה להשוות בנו לבין הרמבו פאוור זה עולם אחר אבל ביחס למחיר ה XL סוף הדרך.

פורסם

מה טווחי המחירים אם אפשר בפרטי של שני הסטים אם תוכל להביא לי ואני אדע בערך למה להשוות אם קנית מהיבואן סימן שקנית בסכום הכי משתלם כמובן תרשום בפרטי כי הציעו לי אחלה חבילה כולל אטימות

פורסם

לא אחי זה סדרה או 2 מעל דלוקס יש להם טויטר משופר ומדהים בטירוף מבחינת פירוט צליל פשוט אף פעם לא שמעתי כאלה דברים כשהתיישבתי לחבר באוטו

http://195.243.203.21/rainbow/technical.aspx?pa=12211131

קצת נתונים על הסטים

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/Hertz_HiEnergy_HSK165XL.pdf

פורסם

כנראה שקרתה פה אי הבנה ניישר קו

סט של היי אנרג'י XL לא שמעתי מה שכן שמעתי זה את היי אנרג'י הרגיל יש הבדל בין XL לרגיל מבחינת טויטר יותר גדול ומידבס יותר חזק וכו וכו וכו וגם על הדף הוא נראה יותר טוב מהריינבו בגלל זה אני רוצה חוות דעת ממי שכן שמע את הסט הזה או שיש לו אותו ויוכל להשמיע לי אותו אגב אני מחיפה ויהיה סבבה לארגן משו להשמעה

פורסם

אתה מדבר על SlC 265

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=1058

זה ?

בתיכנון שלי לרכוש אותו ..

תוכל לתת לי המלצות עליו ?

יש לי כרגע את ה Rainbow Slx 265

ואני נורא מרוצה, הצליל מאוד טוב לי באוזן !

הבנתי שמה שיש לי זה סט כניסה

וה SLC זה 2 רמות מעל .

האם זה נכון ?

פורסם

אני מאוד אוהב את ה-SLC 265.25 NG סט מאוד איכותי מפורט חזק.

ה-Hertz HSK165XL סט טוב מאוד חזק יותר ואגרסיבי המידבאס דומיננטי ויורד יותר נמוך מהריינבו

הריינבו איכותי יותר לטעמי בתחום התדרים הבינוני והגבוהה,שני סטים טובים בהחלט.

בשורה התחתונה אני הייתי הולך על הריינבו שהוא לטעמי סט איכותי ומאוזן יותר.

פורסם

יש מישהו מהמרכז (או שמגיע למרכז השבוע) שמותקן אצלו ברכב הסט הזה של ריינבו SLC 265.25 NG ומוכן להיפגש להשמעה קצרה?

אני מאוד רוצה לשמוע אותם בתוך רכב כדי לקבל אינדיקציה ולבחור בינם לבין ההרץ בצורה מושכלת.

פורסם

לתחרות נוסף סט של dls up36 סט של 3 חלקים

וגם שמעתי את ההרץ MLK עדיין האוזן שלי אהבה את הריינבו יותר ההרגשה בהרץ הייתה שהזמר נמצא על במה קטנה במקום כמו פאב מקום קטן כמו הופעה פרטית כזאת... ובריינבו זה היה נשמע כאילו אני במופע שנמצא באצטדיון והזמר 30 מעלות שר מעליי פשוט מדהים זה העלה בי אפילו זכרונות

מעניין מה אם הסט של ה up dls אם מישהו שמע אותם ? הסט גם הוצע לי במחיר טוב לא יקר בהרבה מהריינבו וזה סט של 3 חלקים יש לקחת בחשבון שאני אצטרך בנייה לדלתות

פורסם

אין לך מה להיכנס ל- 3 חלקים, זה דורש הרבה יותר ממה שאתה חושב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מאיזה בחינה דורש הרבה יותר ? אני מבין שיש לעשות בניות לדלתות מפיבר בנוסף אבל את אני יעשה לבד כי אני יודע . ואולי כיוונים של הרמקולים זה המון חישובים וזה יקח זמן אבל אני מאמין שתוצאה תהיה טובה

• תוכן חדש...