Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz HSK165XL vs Rainbow SLC 265.25 NG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לך מה להיכנס ל- 3 חלקים, זה דורש הרבה יותר ממה שאתה חושב.

זה פשוט הרבה יותר ממה שאתה מציג.

נכון שיש פוטנציאל מאוד גבוה שדורש גם יותר השקעה, אבל גם בהשקעה המינימלית והפשוטה מאוד - זה אפשרי ומספק תוצאה מצויינת.

vetal21 מה התקציב שלך? בכמה הוצע לך ה-DLS ?

מההיכרות שלי עם הסט הזה הוא נשמע נפלא.

שמעתי גם את ה-Rainbow SLC, והוא גם נשמע אחלה אבל קצת פחות אהבתי אותו מה-UP36.

פורסם
מאיזה בחינה דורש הרבה יותר ? אני מבין שיש לעשות בניות לדלתות מפיבר בנוסף אבל את אני יעשה לבד כי אני יודע . ואולי כיוונים של הרמקולים זה המון חישובים וזה יקח זמן אבל אני מאמין שתוצאה תהיה טובה

ה-DLS UP36I הוא סט 3 חלקים שנותן תמורה גבוהה לכסף.

לא צריך לעשות שום בניות ,המידריינג שלו הוא דום מידריינג קטנטן בגודל 2.5 אינצ' שאינו דורש נפח.

ניתן ליצור טבעת דקורטיבית מעץ לצבוע אותה בשחור ולהתקין אותה עם סקוטצ' על הדשבורד היכן שאתה רוצה

זה פיתרון זול ויעיל ככול פיתרון אחר.

פורסם

הסט הוצא לי במחיר של 2000 והוא חדש לגמריי ולגבי המפגש אני יבוא ביום שישי לנשר לראות ולשמוע ואם יתמזל מזלי ויבוא מישהו אם סט up36 ... מבחינת up36 אני מקווה רק שהמגבר שלי יצליח לסחוב את הסט הזה כי הוא עומד על 160W RMS והמגבר שלי הוא 100X4

0.9 turbo :-D

• תוכן חדש...