Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש D 200 ונותן סאאב 95 שנת 73'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

יש לי סאאב 95 שנת 73' מושלם,מנוע תקין ומניע V4 לאחר אוברול (האוטו עומד כבר כמה שנים), רשיונות מוקפאים במשרד הרישוי.

וכן ישנה גם סאאב נוספת לחלקים (גם כן מושלמת מנוע לא תקין).

מחפש D200 עדיף 4*4 ,גם ללא מנוע (יש לי D200 עם מנוע תקין אך האוטו רקוב לגמרי).

אודה מראש לכל מי שמעוניין או יכול לתרום מידע בעניין.

מוטי

054-4703935

או ב EMAIL:

[email protected]

פורסם

הייתי נהג של אחד כזה בצבא איזו תקופה.

בגלל שאף אחד לא חיפש, רובם נעלמו לחלוטין (אולי אפילו נמכרו לארצות העולם השלישי.) ואני לא מחפש אותם בעיניים, אז לא זוכר כלום, אבל אני אתחיל.

יש גרוטאה של טנדר כזה, לא 4X4, עם ארגז ארוך רחב, שזה גם רכב יפה, זרוקה לצד הכביש בתוך מטע ליד צומת טייסים (אם אתה בא מכיוון נתב"ג לכיוון צומת טייסים, זה קצת לפני הצומת בצד ימין) יש שם גם טנדר 404.

מעכשיו אחפש לך.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

פעם, לפני כמה שנים, היו מלא כאלו זרוקים, רק תיקח... עכשייו-.... בבת-ים, באיזור תעשיה, עמד אחד כזה, 4X4 אבל עם הנעה קידמית מנותקת, במצב חיצוני לא רע, חיפשתי של מי הוא, רציתי אותו, אבל לא מצאתי, וחוששני, שהלך לגריטה, וחבל... :cry: לא מיזמן יחסית, ראיתי מישהו בא עם כזה במצב טוב, ל"בור" תל-ברוך (הג'יפאים כאן יבינו אותי), אבל רק פעם אחת, וזהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...