Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מעוניין ברכישת שברולט ספארק ורוצה לקבל עצות ?

מישהו שנסע ברכב בבקשה ובדק אותו .

מבדיקה אישית הוא מאוד שונה משאר הקטנות הרבה יותר יציב וחזק פלוס מרגיש באמת כמו רכב

תודה מראש

אביב.

פורסם

חיפוש בפורום של המילה "ספארק" תעלה הרבה תוצאות בעיקר בפורום קניית רכב חדש.

בכללי נראה כעסקה לא רעה. פוסט מעניין שעלה כאן בימים האחרונים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=366631

יש כמה וכמה חברה כאן בפורום שהזמינו (אני אחד מהם).

בהצלחה

פורסם

אני גם מחכה לספארק שלי.

אני ממליץ לך בחום לעשות נסיעת מבחן, להגיד את האמת , אני הייתי מאוד סקפטי לגבייה ומה שקנה אותי היה נסיעת המבחן.

מאיפה אתה בארץ?

בכל מקרה בהצלחה!

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

אני מנתניה ותודה על הלינק , אני קצת מתלבט משום ששברולט עשו רושם בעבר לא טוב ודרך אגב ראיתי אותה והיא נחמדה מאוד רק חבל שאין בקרת טמפרטורה דיגיטלית וקרת שיוט

מה אתה אומר איך הנסיעה שלה?

פורסם
אני מנתניה ותודה על הלינק , אני קצת מתלבט משום ששברולט עשו רושם בעבר לא טוב ודרך אגב ראיתי אותה והיא נחמדה מאוד רק חבל שאין בקרת טמפרטורה דיגיטלית וקרת שיוט

מה אתה אומר איך הנסיעה שלה?

תראה, אל תצפה לקבל איבזור של רכב משפחתי ברמת מחיר של 100K + .

מה שכן יש בה הרבה מעבר למה שמקובל בסיגמנט. בקרת שיוט? כמדומני יש ברכבים בודדים ברמת המחירים שציינתי

אז זה לא טריוויאלי.

במילים אחרות תסתכל על מה שיש ולא על מה שאין.

לגבי המוניטין, אז נכון. גם סקודה בעבר היה מותג שגרם לך לברוח ממנו קילומטרים, יונדאי בעצמה שנים היתה סימן שאלה גדול.

אז אם אתה רוצה ללכת על בטוח, אז כן.... חכה שנה שנתיים תראה איך הרכב מתקבל בשוק שלנו ואז תחליט. בינתיים ללכת על יונדאי. I10 לצורך העניין.

אני החלטתי להסתמך על ביקורות מחו"ל שדי משבחים את הרכב בנוסף לנסיעת מבחן שגרמה לי להחליט ללכת על רכב זה.

אגב אם לא לחוץ תבדוק את הפיקנטו של קיה שאוטו מתחילים לשווק. במראה היא נראית לי אמצע הדרך שבין ה-I10 המשעממת להחריד והספארק שיש שיואמרו שקצת מצועצעת.

לגבי מכניקה של הרכב. בגדול זה יונדאי.

בהצלחה

• תוכן חדש...