Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רציתי לשתף אתכם בחוויות מאתמול.

לקחתי את הפולו הישנה, מודל 98, לטסט במכון הרגיל שלי. עובר את התחנות הראשונות כרגיל, ומגיע לתחנה האחרונה של בדיקת זיהום. אני יושב באוטו, המכונאי מתחבר עם המחשב ותוקע את הצינור באגזוז. אני רואה שהמנוע ממשיך לעבוד בסרק, ואילו הצג של המחשב שלו מראה 2000 סל"ד. הוא עומד עם הגב אלי, מנסה להסתיר ממני את הצג, אבל אני מציץ מעבר לכתף שלו. הוא ממשיך להתמזמז שם עם כל מיני כפתורים, אבל בשום רגע סיבובי המנוע לא עולים על מהירות הסרק. אחרי כמה דקות הוא מנתק את כבליו, מוציא את הצינור שלו מהאגזוז, סוגר מכסה מנוע ואומר לי להתקדם קצת. הוא מושיט לי את הדו"ח, וכתוב שם שעברתי את בדיקת הזיהום, ואפילו יש שם מספרים לזיהום בסרק ובמהירות המנוע הגבוהה, כשלפחות האחרונים מפוברקים לגמרי. לעומת זאת הוא מראה לי שמישהו כתב (כנראה בתחנה הראשונה) שנכשלתי בטסט כי אין לי מגב אחורי. אמרתי לו שכבר 10 שנים אין לי מגב אחורי, ועל זה לא נכשלים בטסט, אז הוא מחק את זה ושלח אותי למשרד לקבל מדבקה.

אז מה אתם אומרים? המכונה שלהם התקלקלה והם ממשיכים לבדוק זיהום אויר "בכאילו" כדי שלא ייפגע הביזנס שלהם? סתם היה קר וגשום ולא התחשק לו לעבוד? מעניין אם הם יכולים לעשות גם ההיפך: לפברק כישלון בבדיקת זיהום אויר סתם כי מישהו קם על צד שמאל או רוצה לתת קצת עבודה למוסך הסמוך של קרוב המשפחה שלו.

פורסם

שיטת "מצליח" מוכרת לך? אז זה זה!

אותי פעם "הכשילו" על כך שתאורת מספר רישוי לא עבדה. הלכתי לראות בעצמי, כי עברתי על האוטו כמו שצריך לפני הטסט, והרי הפתעה - התאורה תקינה לחלוטין. שאלתי את הבחור : "מה קורה איתך? הכל טוב? ישנת מספיק היום? " התגובה : " אוי, לא שמתי לב". האוטו עבר ,כמובן לאחר מחיקת ההערה הדמיונית. אגב, הם מוכרים שם נורות כאלה ב15 ש"ח. נורת איתות - 25 ש"ח. אתה הבנת את זה , ברוך? :-D

פשוט צריך להיות ערני ומעורב בנעשה בטסט, זו המסקנה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני יכול להעיד שגם לי זה קרה פעם. הבחור נאבק עם המכונה, שהתקלקלה ככל הנראה. מה שיפה זה שקיבלתי דו"ח "הכל טוב" ושילמתי תוספת בדיקת זיהום אויר כנדרש.

בתור אזרח "טוב" כל כך שמחתי שעברתי, כך שהבלגתי על המחדל הזה.

פורסם

240sx - גם לי הייתי פולו (האצ'בק?) 98,איי שם ב2006,וכשהעברתי אותה טסט גם אני נגשתי אחר כבוד לבדיקת זיהום.

אממה? כביכול נכשלתי (עם הסתרה של הצג כמובן,שחס וחלילה אני לא יבדוק מה קורה),והצעה של הבוחן לרכוש בקבוק תוסף דלק ב80(!) ש"ח בלבד "ותעבור חלק".

בדיקה חוזרת + התעקשות מצידי ועברתי ללא תוספת של אגורה שחוקה.

קומבינה-לנד כמו ש CROC טוען :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...