Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שם שנפרד - סאלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משער שלהרבה מכם יצא לשמוע על הסדנא המוערכת סאלין שמאחוריה עמד סטיב סאלין והמוסטנגים\רכבים שהיא ייצרה. סאלין עברה הרבה עליות ומורדות בזמן האחרון ותפסיק לייצר רכבים ברבעון השלישי של 2011.

לידיעה: http://mustangs.about.com/b/2011/03/09/saleen-mustang-production-to-end.htm#gB3

darkhorsepr-2.jpg

קצת עצוב, אבל אפשר לפחות להתנחם בזה שסטיב סאלין שהקים את הסדנא פתח סדנא חדשה משלו - SMS.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *נתקע לך המקש ח', אנא נקי את המקלדת. יאשה.*

הצחקת אותי...

יהיה לי כסף בקושי למאזדה3 ספורט, ועוד ה-1600 ולא ה-2000 ..

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

במזדה ספורט את מתכוונת למזדה 3 5 דלתות?

לא רוצה לאכזב אותך, אבל ה3 היא כל מה שלא ספורט:-(

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ספורט זה השם של הדגם לא?

הספורט היחיד שאפשר לעשות עם מאזדה 3 זה לחנות רחוק כדי שתצטרך ללכת יותר ברגל:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם יש להם רכב מדהים זו הסאלין S7.

יצא לי להכנס לסוכנות במיאמי עם כל שלל רכבי האקזוטיקה ודווקא על הרכב הזה נתקעתי הרבה,

פשוט מדהים! חבל לשמוע.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

• תוכן חדש...