Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מבקש להתייעץ איתכם בנושא הגשת תלונה לעירייה על רכב עובדים של עיריית חיפה אשר סיכן אותי ונהגים אחרים בכביש.

למי ניתן להפנות את המכתב חוץ מעיריית חיפה?

תודה.

----------

להלן המכתב לעירייה:

שלום.

בתאריך ה5/3/12 בעת נסיעה שגרתית ברכבי הפרטי בעיר חיפה באזור קניון חיפה רכב של עיריית חיפה, רשות החנייה, מספר 40-347-67, חתך את הרכב שלי ללא איתות ונהג בצורה מסוכנת אשר סיכנה אותי ונהגים אחרים (ראה צילום הרכב המצורף). בעת שהרכב עצר ברמזור הערתי לנהג (עובד העירייה) על אופן הנהיגה אך זה התנער מכל אחריות, יתרה מכך העובד איים אליי כי הוא מתנדב במשטרת התנועה וכי ידאג לשלוח עליי דו"ח עבירת תנועה.

זאת התנהגות מעליבה ובריונית אשר בה עובדכם מנצלים את תפקידם לרעה ומסכנים את הסובבים בנהיגה מסוכנת!

מבקש את טיפולכם בנושא.

בברכה.

----------

פורסם

אני הייתי שולח ישירות לראש העיר (אולי הוא אישית אינו פותח וקורא כל מכתב, אך יש בוודאי מישהו בלשכתו שעושה זאת).

ציין במכתבך גם שעת האירוע, מיקום מדוייק של האירוע, וסוג הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

מבקש להתייעץ איתכם בנושא הגשת תלונה לעירייה על רכב עובדים של עיריית חיפה אשר סיכן אותי ונהגים אחרים בכביש.

זו פעם ראשונה שנהגים אחרים מסכנים אותך על הכביש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל הכבוד לך!

אבל למה נדמה לי שההמשך יהיה כזה:

א.נ. מכתבך נתקבל אצלנו ויועבר לטיפול הגורמים המתאימים.

עברו כמה חודשים.

א.נ. אנו מודים לך על העירנות והאזרחות הטובה שגילית.

מטבע הדברים רכב שרות משמש גורמים רבים בעיריה ומתנייד בין מחלקות שונות.

מכתבך טופל במחלקה המתאימה.

נסיעה טובה ובטוחה.

הזכרת לי מקרה של אוטובוס שזיגזג בצורה פראית באיילון, ממש מפחידה.

אני מתקשר לחברה, מספר על אוטובוס צבוע ועטור בסמלי מכבי חיפה שנמצא בתל אביב ומסכן את מי שנוסע לידו.

"יש לנו שניים כאלו".

אני נותן את מספר האוטובוס.

"אין לנו כעת אף אוטובוס כזה בתל אביב".

אבל הוא לפני, עומד ביציאה לעזריאלי.

"לא הגיוני מה שאתה אומר, אבל נבדק ונחזיר תשובה".

אני איש אופטימי. מחכה לתשובה כבר שנתיים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

העתק ל"כלבו" או "ידיעות חיפה" עשוי לשנות את התגובה. מכל מקום - אם אין לך צילומים סביר שההתיחסות תהיה דומה לזו שתוארה על ידי קודמי.

ולנהגת השודים - מדובר ברכב של צוות אכיפת החוק, בדומה לרכב משטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל לגבי המכתב,

תוריד את הביטוי "חתך אותי", זה נשמע לא טוב ויכול להעיד על משחקי אגו.

יש לומר "מעבר/זיגזוג בין נתיבים בנהיגה פראית ותוך סיכון המשתמשים בכביש"

דבר ראשון, הייתי מדפיס עותק של המכתב ומשלשל אותו לתיבת הדואר הפרטית של יהב (גר בדניה, לא קשה למצוא) כך אתה יכול להיות בטוח שהוא יקרא את המכתב.

בנוסף, כן, לעיריה יש אגף פניות ציבור ומניסיון הם מנסים לעזור, אך במקרה זה יש סיכוי שהם ימנעו מלהתעמת עם עובדי העיריה ולכן יהב הוא כתובת טובה יותר (תאמין לי שאם מנכ"ל החברה בה אני עובד היה מקבל מכתב כזה עלי אני כבר הייתי מזומן לבירור).

תשלח עותקים גם לסגני ראש העיר, מנהל אגף הפיקוח, מבקר העיריה וכל מי שאתה חושב שרלוונטי.

והכי חשוב, תדאג לצרף במכתב למטה את רשימת התפוצה.

בהצלחה.

נ.ב.

אני מצדיק את פותח השירשור ב-100%! בריונות על הכביש זה דבר מגעיל שיש לחסל!

פורסם
אני הייתי שולח ישירות לראש העיר (אולי הוא אישית אינו פותח וקורא כל מכתב, אך יש בוודאי מישהו בלשכתו שעושה זאת).

לדעתי מאוד תלוי איזה עיר מדובר.

יש מקומות בהם ראש העיר מסתתר בלשכתו והפעמים הבודדות בו זוכים לראותו היא ביום הזכרון/עצמאות וביום הבחירות.

אצלנו ראשהעיר החדש יצא מלשכתו ובעת שיש שיפוצים נרחבים במקומות בעיר הוא מגיע ומסייע לעובדים, כך גם ניתן להחליף עימו מילה ואין צורך לקבוע תור בלשכה.

ולנהגת השודים - מדובר ברכב של צוות אכיפת החוק, בדומה לרכב משטרה.

של הפיקוח העירוני?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רצוי לציין את סוג הרכב.

יש לציין את שעת האירוע ומיקומו.

במקום "חתך אותי" יש לכתוב "חצה את נתיב נסיעתי בפראות ומבלי לאותת"

מציע לשלוח עותק למשטרת התנועה שכן הנהג הציג עצמו כמתנדב במשטרת התנועה ואיים לשלוח אליך דו"ח על עבירת תנועה. זו עבירה לכאורה.

מיותר וקנטרני לשים עותק בתיבת הדואר של ראש העיר.

להפנות המכתב אל הממונה על פניות הציבור בעירייה

העתקים: מחלקת הפיקוח (רשות החנייה?), משטרת התנועה מחוז חיפה

פורסם

כל עוד הוא אינו מגיש תלונה במשטרה באופן רשמי, העתק למשטרת התנועה שווה לקליפת השום.

ל'

פורסם

לעיתים רשימת המכותבים לידיעה חשובה ("תפוצת נאט"ו").

איזכור המשטרה בתפוצה עשוי לדרבן את העירייה לטפל בנושא בצורה רצינית יותר.

האם לעובדי העירייה בעת מילוי תפקידם כפקחי חנייה יש מעמד של שוטר מתנדב?

אם אכן היה איום גלוי ובוטה בדברי הנהג, לא הייתי שולל הגשת תלונה במשטרה.

• תוכן חדש...