Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rockford p3 VS kicker cvr 12"X2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,אני מתלבט,האם להביא עוד קיקר CVR ולהביא להם תיבה כפולה (כל סאב אמור להיות זוג סלילים של 2אום כל אחד כדי להגביר על המונו שלי R500),או להביא רוקפורד P3 אחד בתיבה נצילה?

אני חושב שזוג CVRים יהיה יותר חזק בהבדל גדול כי זה זוג סאבים שדוחפים אוויר וכל אחד יקבל בערך 270RMS המגבר בתעודת הלידה שלו 548RMS.

לכן רציתי שתציעו לי על מה ללכת,כי CVR אחד כבר יש לי..אז מה אתם אומרים יהיה יותר חזק ? שומע מוזיקה שחורה כמו ליל ווין ו50סנט. גם מזרחית ודיכאון אבל אני מכוון לSPL.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הכיוון הכללי צריך להיות סאב אחד עם שני סלילים של 4 אום

שיהיה טוב יותר ונציל יותר מה-CVR שלך ,שני סאבים זו הוצאה מיותרת לדעתי וגם אין לך הגברה מתאימה בשביל זה.

פורסם

למה לא מתאימה כל אחד יקבל 270RMS בערך זה די חזק.

ויש לי כבר CVR אחד..

?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

דווקא מאוד מרוצה קיבלתי שינוי ענק מהפרמייר שהיה באוטו,פשוט זה זמני,ואני מעוניין לנצל את המגבר יותר ולהוציא את ה500+RMS שלו,אז אני מתלבט האם להביא P3 אחד,או להביא עוד CVR ותיבה כפולה?

מה גם שנתון הXMAX של שני סאבים CVR יהיה 28 לעומת 16 של P3בודד, המגבר שלי ינצל זוג CVR מאוד טוב יקבלו 3/4עוצמה מסכים איתי? מה אתה מציאה אודיוקנג אשמח לשמוע?

פורסם

אצלי יושבים זוג קיקר CVR בתיבה כפולה מקורית מוגברים על ידי היפוניקס ברוטוס 1200D מחובר ב2 האום סופי ומקבלים סביב ה800-850RMS (מוצאר 900RMS) נשמעים מצוין תאמת הופתעתי לטובה דווקא, כניראה בגלל התיבה המקורית, אבל אתה רוצה להגביר אותם עם 500RMS והסאב הזה ממש לא נציל, וצריך הגברה גבוה יחסית כדי לנצל אותם כמו שצריך

פורסם

אוקיי אני ילך על הP3,עכשיו יש לי אפשרות ללכת על החדש השחור ב650 משומש אבל ממש חדש מישהו קטנה דאבל והחזיר אחד מהם.או הדגם שלפניו הלבן,ב500שקלים ממש כמו חדש ללא שימוש.השאלה היא האם ללכת על הדגם החדש ב650 או על הדגם הקודם ב500,כי זה אותו סאב אותם נתונים שניהם כחדשים,האם שווה להשקיע עד 150 סתם או שיש ביניהם הבדל ששווה את ההפרש? והתקציב שלי גם ככה לא תפוח..?

ג'ינו.

פורסם

היי כשאני אומר הישן יר הלבן אני מתכוון לזה :

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/2902/1421/32253210016_large.jpg

והחדש אני מיתכוון לזה:

http://www.audiovideodimension.com/images/P3D412.jpg

במה יותר טוב הלבן? בכל מיקרא כדי אותו ב500 ולא את השני בעוד 150שקל 650שקל?

• תוכן חדש...