Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, אני פשוט לא ארד לרמת טיפשות ועליבות שלך, אז בוא נסיים פה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כן יקירי, הייתה לי איביזה - אחת יותר מידי. הספיקה להשאיר טעם רע ומר בפה, הרבה יותר מאותה פביה לימונית שהוחלפה ב-TSI הנוכחית.

אתה מוזמן לראות את כל בעלי הקופרות (שמשום מה סבלו מתופעה זאת יותר מאחרים) - עם שלל תקלות במערכת המיזוג ובמדחסים.

חסרון משמעותי של סיאט (וגם פולקסווגן) - שרות מגוחך, עלוב וחסר כל מקצועית במרכזי.

יושבים שם חברות ליצנים, כל אחד יותר אידיוט מהשני, פשוט עושים צחוקים מהעבודה ומשמם.

מי אמר שצריך את המרכזי? קניתי בחיי הארוכים המון מכוניות חדשות מכל הסוגים, כולל של פולקסווגן/סיאט ואלה טופלו ב גגג לשביעות רצוני. הסקודה טופלה ב"גורן" נתניה גם כן לשביעות רצוני.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הלו הלו,

אני אחזיר את הדיון לעוד סבב של תובנות,

ראיתי היום אביזה 1.4.

הרכב ממש מרשים בהשוואה למתחרות,

יפה, ספורטיבי ומעניק הרגשת בטיחות,

לשמחתי הרבה עגלת התינוק נכנסה לתא המטען די בקלות למרות שאני חייב לציין כי בסה"כ די התאכזבתי מגודל התא וכן מה"צפיפות" ברכב הייתה לי ממש הרגשה של צפיפות....

מחר אני אבדוק גם את הפאביה ואז אגיע להחלטה סופית,

אני חייב לציין שבקליאו הייתה הרגשה הרבה יותר מרווחת אם כי משהו באמינות של הקליאו ובגיר האוטומטי שלה ממש מרתיע אותי.

תודה.

• תוכן חדש...