Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר יקר.

השארית של התושבת שצילמת, שייכת לדור הישן של העריסות, אלו שגם הטעינו את הטלפון.

אני רק יכול לנחש שזה היה נוקיה כל שהוא מתקופת הסנייק !

לגבי הדיבורית שלך, כל הרעיון ב BT, זה שהטלפון לא צריך לשבת בעריסה מיוחדת.

במגאן אצל אשתי היא מעדיפה שהפלאפון ישאר בתיק, אצלי ב 306 הפלאפון יושב על זרוע פשוטה שתלויה עם וואקום לשמשה הקדמית.

אם תצטרך סיוע בהשמשה של הדיבורית ועוד כהנה וכהנה, אז אתה יכול גם לקפוץ לבקר אצלי, אני תמיד שמח לסייע לחבר ב CF.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

עצם העיקרון של דיבורית BT זה אי צורך בשום תחנת עגינה/כבלים.

הדיבורית BT מותקנת איפשהו באזור הדשבורד או מתחתיו ויש לך מיקרופון אלחוטי על השמשה מלמעלה איפה שהמראה המתקפלת.

אם אתה צריך לעשות התקנה של דיבורית חדשה (זה זול יותר לקנות בעצמך מאשר להתקין אצל מישהו מורשה), ואם אתה מאזור ירושלים, תוכל לקפוץ אלי, אני טכנאי סלולר ועשיתי לעצמי כבר התקנה באיביזה שלי. =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

זו תושבת סטנדרטית לחלוטין (אפילו עדיין בשימוש המתקינים).

מי שמתקין פלאפון קבוע ברכב ואינו מעוניין בפלאח / כרית (שעולים כמובן כסף) - שמים לו (ללא עלות) את התושבת הזו (בתמונה היא חסרה את החלק השני שיושב עליה).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

כפי שאפשר לראות בתמונה, לא חסרים חורים בדשבורד מעל ומתחת לנקודת העגינה הספציפית, ויש גם עוד... שלא נכנסו לתמונה. כנראה הרכב עבר תחת דיבוריות רבות מספור (מן הסתם מהתקופה בה לכל פלאפון היתה דיבורית אחרת...). כך שיתכן בהחלט שהחלק בדשבורד לא קשור לדיבורית הBT המותקנת.

מה שכן, מעולם לא התעסקתי עם דיבורית BT, נסיתי עכשיו להתחבר אליה עם הפלאפון, והוא אכן זיהה ברכב התקן בשם conf_comp או משהו בדומה לזה, רק שסירב להתחבר אליו. אני מבין שאמור להתבצע איזשהו סינכרון בין המכשיר לדיבורית. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויודע איך נעשה התהליך? דרך הפנל?

פורסם

כן.

במכשיר הנייד, אתה צריך לחפש התקנים, ובו בזמן החיפוש, לחץ על כפתור ניתוק/קבלת השיחה בפאנל של הדיבורית (לעורר את הדיבורית).

כאשר הוא מזהה אותה, אתה צריך לחבור אליה.

הסיסמא, היא 1234.

וזהו זה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...