Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בC CLASS 2006,רדיו דיסק מקורי.

ברגע שאני מכניס את הדיסק לוקח לו המון זמן לקרוא אותו,אחרי משהו כמו חצי דקה-דקה השיר הראשון עובד,אם אני מנסה להריץ שירים קדימה הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מצליח להעביר שירים,אם אני מריץ שניות הוא כן עובר שירים בלי בעיה,ניסיתי כמה דיסקים ככה שהבעיה היא לא בדיסק עצמו בוודאות אלא במערכת עצמה.

מישהו שמע על התקלה הזאת?יודע איך לסדר?תודה.

פורסם

המהירות קריאה בדרך כלל מתבטאת ע"י העיניית שמערכת לגבי שאר הדברים שאמרת קצת קשה לי לפחות לייחס לזה קשר לעינית

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

שמתי דיסק צרוב אבל לא MP3 אלא רגיל עם 20 שירים.

מה שמוזר זה שהשיר הראשון עובד בכל דיסק שניסיתי ואם אני מריץ את השניות קדימה למשך הרבה זמן ככה גם השירים עוברים ומתנגנים כמו שצריך,רק כשלוחצים על הכפתור שמעביר לשיר הבא אז המערכת פשוט לא משמיעה כלום..

פורסם

יוסי,למה שטויות?

אצלי במאזדה לפני שהעינית מתה לגמרי,דיסק ניקוי עזר(בעיה כמו של פותח השרשור).

בשיפוצים...

• תוכן חדש...