Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מחפש מוסך אמין במחיר סביר לטיפול של טיימינג וטיפול 80K לסיוויק ממודל 2006 (לפני המתיחת פנים).

אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך אמין שמטפל בהונדה באזור ירושלים מלבד מאיר דוידוב שקיבלתי אצלהם מחיר מופקע.

תודה לעוזרים

Polo 2012

פורסם

לארתור את יצחק ולמאיר דוידוב יש את אותם המחירים, 2300 שקל לטיפול של 80K + טיימינג.

בפעם האחרונה התאכזבתי ממאיר דוידוב ששמו לי ברקסים תחליפיים במחיר של מקורי, במילים אחרות, לא אוהב להיכנס למקומות האלה.

אני מחפש מוסכים מורשים אחרים של הונדה בירושלים, כנראה שיש רק את שני אלה. בעיה

Polo 2012

• ספונסר פורום
פורסם

לפי המפרט שמופיע באתר של מאיר רכב (היבואנית של הונדה), אין צורך בהחלט רצועת טיימינג ב-80 אלף קילומטרים אלא ב-100 אלף. ליתר ביטחון, כדאי שתקליד את מספר הרכב כאן ותוודה שזה אכן המצב.

באזור ירושליים יש שני מוסכים מורשי הונדה ושניהם צויינו כאן.

פורסם

הרכב הוא הונדה סיוויק 2006 (לא החדשה).

בכל מקרה, היא נמצאת כבר 5 6 שנים על הכביש, ועל פי הוראות יצרן יש לעשות טיימינג אחרי 100K או חמש שנים, לכן אני רוצה לעשות טיפול 80K + טיימינג

Polo 2012

• תוכן חדש...