Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם מדובר במגרש של אוטו-דיל, או זה משהו אחר?

באתר של אוטודיל כתוב שיש להם סניפים בבני ברק, ירושליים וחיפה.

לא כתוב כלום על פ"ת..

אז מה זה "סנטרל אוטודיל" ??

פורסם

אוקי טוב שחשדתי.

תראו דיברתי כבר עם היבואן כדי לבדוק היסטוריית טיפולים. נראה תקין. עשה טיפול אחד בזמן. הרכב עם 25,000 ק"מ כולה.

אני אקח אותו כמובן לבדיקה. האם צריך לדרוש לדבר עם הבעלים הקודמים?

על מה עוד לשים לב?

פורסם

זה סוחר שקונה את הרכבים שלו מאוטו דיל .. תלך למישהו שם בשם חיים בחור טוב . דרך הגב זה כמעט אותו דבר מלקנות רכב מאוטו דיל כי 90 אחוז מהרכבים אצלו נרכשו מאוטו דיל . { אני מדבר בתור אחד עם ניסיון הייתי עובד של אוטו דיל }

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

אוטודיל זה טרייד אין של היבואן צ'מפיון..

לצורך העניין עם מישהו יבוא עם מזדה וירצה לקחת פולקסווגן ולעשות טרייד אין אז המזדה שלו תלך לאוטודיל

זה לא אומר שהם מקבלים רק רכבי סיאט סקודה פולקסווגן אודי

נ.ב

אני מקווה שהם לא נראים סנטרל קאר

כי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=339535&highlight=%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%9C

http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%9C%20%D7%A7%D7%90%D7%A8.html

ויש עוד הרבהההה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

כתוב סנטרל אוטודיל, לא סנטראל קאר, אבל אני אבדוק !

דיברתי עם חיים, וגם עם השותף שלו רועי. הם נשמעים אחלה אבל זה לא אומר כלום כמובן.

אני אריץ עוד חיפושים ואעדכן...

פורסם
זה סוחר שקונה את הרכבים שלו מאוטו דיל .. תלך למישהו שם בשם חיים בחור טוב . דרך הגב זה כמעט אותו דבר מלקנות רכב מאוטו דיל כי 90 אחוז מהרכבים אצלו נרכשו מאוטו דיל . { אני מדבר בתור אחד עם ניסיון הייתי עובד של אוטו דיל }

סימני שאלה גדולים צפים מהדבר הזה.

למה שאוטודיל ימכרו רכבים טובים לסוחר אחר, אם הם יכולים למכור אותם בעצמם?

חברות השכרה,חברות ליסינג,וטרייד אינים של יבואנים בד"כ מעיפים את כל הזבל שלהם לסוחרים סוג ב'. את הדברים הטובים הם מוכרים בעצמם.

אבל אוטודיל אמור להיות רכבים של צ'מפיון, לא?

איך יש שם אלפא?

יש הכל מהכל.

אאל"ט הם גם עובדים עם סמל"ת, כי אני רואה שיש להם גם כמויות מאסיביות של פיאטים ואלפות, כולל חדשות מהניילון.

V5

פורסם

נכון אוטו דיל מוכר בו נגיד 80 אחוז זבל לסוחרים אבל לפעמים הוא גם מצ'פר אותם באיזה רכב שניים טובים . בדרך כלל הם לוקחים סחורות ישנות רכבים משנת 2000 ומטה . רועי וחיים הם אנשים טובים לא כמו סוחרים שאתם חושבים אבל מה כול אחד חייב להיתפרנס אז פה ושם הם מוכרים משהו גרוע .זה לא אומר שאין להם גם דברים טובים . תשמע מה שאני מציע לך קח את הרכב לבדיקה שאתה בוחר. לאחר מיכן תבקש מחיים אוו רועי שיוציאו לך מאלפא את כול הפירוט של הטיפולים ברכב וזהו אחי אין לך מה לדאוג יותר מידי זה לא סוחרי מדרכה זה בסך הכול אנשים טובים .

אוטו דיל רוצה כמה שפחות רכבים ישנים במגרש שלו עם הם משאירים איזה רכב ישן יחסית במגרש זה אומר שני דברים

1 הרכב במצב מצויין ויד נמוכה ולא שווה למכור אותו לסוחר למה הוא יביא יותר עם הם ימכרו אותו .

2 הרכב על הפנים ואפילו סוחרים לא רוצים אותו אז אין מה לעשות ממקמים אותו במיגרש בצד הקיצוני ביותר ככה שלא יכער להם את המיגרש . עדדדדדד שהוא ימכר .

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

זה באמת ככה...ראיתי בזמנו כשקנינו מאוטו דיל רכב (פיאט פונטו 2010, למי ששאל אם יש רק פולקסווגן) שהם מיקמו בצד המגרש רכבים ישנים ומוזרים במיוחד כמו פיג'ו 405 שנת 97 וגולף שנת 96 - דברים שלא היית מצפה לראות במגרש שמוכר רכבים משנת 2008 ומעלה.

אני מניח שאלה רכבים שהגיעו בטרייד אין והם ללא ביקוש אצל סוחרים, כי גם הנתונים שלהם היו רחוקים מלהרשים.

פורסם

מדובר באלפא רומאו מודל 2009 יד ראשונה עם ק"מ מאוד נמוך.

יכול להיות שהיא הגיע למגרש כחלק מעסקת טרייד-אין.

אבל למה היא הגיע למגרש הזה ולא לאוטו-דיל המקורי?

פורסם

אוטו דיל היא רשת טרייד אין רישמית של צ'מפיון מוטורס ישראל שמייבאת את (פולקסווגן, אודי, סיאט וסקודה), כיום היא גם רשת הטרייד אין של חברת סמ"לת שמייבאת את (פיאט אלפא ולנצ'יה) וגם רשת הטרייד אין של חברת "מ.ס.י" יבואנית פורשה לישראל.

לאוטו דיל יש 3 סניפים ברחבי הארץ בבני ברק, חיפה וירושלים ובתכנון גם בבאר שבע לטובת תושבי הדרום.

כל מה שבנוסף למילה אוטו דיל כדוגמאת אוטו דיל ת"א, ועוד הרבה דוגמאות הם פשוט מגרשי טרייד אין עצמאיים שלא קשורים בשום אופן לאוטו דיל.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...