Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיו כאלה שיגידו שאין בעיה עם זה והרכב הוא לא מנייר אבל גם יהיו את הסותרים שיבואו ויגידו "מה אתה נורמאלי? זה פוגע במכניקה ובחשמל של הרכב" אז האם יש תשובה חד משמעית לעניין זה? לא מעט יצא לי לשמוע מיקרים שאנשים שעברו בתוך שלולית והמיים השפריצו לכל כיוון השפיע לרעה על הרכב (חלקם ניכבו וכדומה). אשמח לשמוע דעתכם בעניין.

:)
פורסם

לפי מה שקראתי על הנעילה ההידרו סטטית זה קורה כאשר כבה הרכב בעת כניסה לשלולית. מה שאומר בעצם שכל עוד הרכב לא כבה לא התבצעה נעילה שכזו?

פורסם

הרכב לא בנוי לזה, אם אתה מחפש משהו לעבור איתו שלולית תקנה צוללת.

אבל כמו שרזמל אמר- אם השלולית בגובה נורמלי אז אפשר לעבור, אבל את תבנה על זה שהרכב שלך צוללת.

קובי

פורסם

אני לא מיתכוון לשלוליות שהם בריכה או איזה אגם.

היתכוונתי לשלוליות המאופיינות בימי החורף הקשים בארצנו. כאלה שאתה לא תדע לעולם מה הגובה שלהם עד הרגע שאתה תיכנס אליהם אם אין לך ברירה אחרת.

פורסם

אני אישית יעדיף לנסוע בדרך אחרת במידה ואני אראה שלוליות.

במידה ואין ברירה הייתי נכנס כאשר אני מחזיק תמיד את המנוע על 2500 סל"ד, על מנת שהמים לא יכנסו לאגזוז.

אבל באופן כללי עדיף לא להיכנס אל שלולית שאתה לא יודע מה גובהה0אבל אם זה בדרך הבייתה, ואתה עובר שם כל יום אני מניח שאתה מכיר את גובה הכביש ותידע פות או יותר את גובה המים).

קובי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נעילה הדרוסטטית בדרך כלל מתרחשת שנכנסים מים לתא השריפה, המנוע לא יכול לדחוס וכתוצאה מכך נכבה. מאיפה יכולים מים להיכנס? מפתח יניקת האויר שנמצא בגריל. לכן לא כדאי להשפריץ מים כשעוברים בשלוליות, כדי שלא יגיעו לפתח הזה. כמו שכבר אמרו עדיף לעקוף שלוליות, ואם אי אפשר לעבור בהן ממש לאט, בלי להתיז.

גם בדרך כלל בחורף שומעים הרבה רעשים של רצועות מחליקות ממכוניות שנכנסו לשלוליות, אבל זה לא קשור לנעילה הדרוסטטית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נזכרתי בזה:

http://www.youtube.com/watch?v=qr8eEWyKQHM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אז בוא נתחיל מזה שהמנוע הוא מנוע דיזל מה שאומר שאין מערכת הצתה שתכבה,

דבר שני שים לב יש לו שנורקל מקדימה משאומר שפתח יניקת האוויר למנוע נמצא גבוה גבוה,

לגבי האגזוז אם הוא שומר על טורים יציבים הגזים ידחפו את הנוזל מהאגזוז ולא יתנו לו להיכנס,

אני לא ממליץ לאף אחד לנסות את זה גם לא לנהגי מוניות עם רכב דיזל כי כמו שנאמר אם יכנס לו אוויר מקדמת המנוע אז הוא יהיה בבעית הנעילה ההידרו סטטית.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בקיצור:

1. לא מומלץ.
  2. אם אין ברירה - אז בהילוך נמוך, לאט, טורים גבוהים כל הזמן.
  3. אם עצרת ו/או דוממת באמצע שלולית עמוקה - צפה בעיות.
  4. ראה 1.

דני

פורסם

רכב מודרני מכיל המון מערכות חשמל וקונקטורים יחודיים אטומים ללחות (ולא למים). היית זורק את המחשב שלך לאמבטייה?

אפילו אם לא נגרם נזק במיידי הרטבת מערכות חשמל והקונקטורים היא רעיון גרוע אשר יכול לגרום לנזקים עתידיים רציניים. (למשל, קורוזיה בקונקטור תדרוש החלפת כל הצמה)

• תוכן חדש...