Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואים שהופעל כח. אם היה מדובר בדלת, רוב הסיכויים שחוץ מהמעיכה, היה נשאר גם סימן אנכי של הדלת הפוגעת (שריטה). המעיכה נראית לי כמו תוצר של בעיטה. שווה לבדוק נוכחות של מצלמות באזור.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה בדיוק היום דפקו לאבא שלי את האטו בזמן שהוא היה בעבודה ,לא יודע איך הייתה לו תחושה לצאת ולראות מה הייתה המכה שהוא שמע ,איזה אישה אחת בג'יפ חתכה נהגת חדשה מסכנה ,ההיא נלחצה וסטתה עם ההגה ימינה ,מתוך 15 מכוניות שחנו היא פגעה בשלנו (מרפי מישהו?) אבא שלי ,שלא יכול לעזוב את העבודה לשנייה אפילו ואין לו זמן להתעסק עם זה פשוט אמר לסוכן הביטוח שלנו שיטפל בזה, הוא כמובן אמר שהוא יטפל בהכל ואין מה לדאוג ,זאת כמובן אחרי שהוא הרגיע את הבחורה המסכנה והחליף איתה פרטים ,הוא אמר לי שהוא קצת ריחם עליה כי תכלס זה לא אשמתה שהפוס*מה בג'יפ מנסה להחנות מהנתיב השמאלי כשיש רכב מצד ימין שלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עם איזו נעל צריך לבעוט ברכב כדי שייגרם נזק כזה? צבאית? כי נראה לי שעם אחרת, האצבעות שלו לא יישארו שלמות. בכל זאת, הפח לא עשוי ממרגרינה...

Xbox12341

פורסם

אני לא כ"כ מסכים איתכם,

גם לי איביזה כזו (כסופה) ולדעתי הפח שלה מאוד רגיש.

אפילו כשאני משפשף אותו כדי להסיר ליכלוך כשאני שוטף, בלחץ לא ממש חזק אפשר לכופף את הפח.

הדלתות קצת יותר עמידות, אבל המכסה מנוע או הגג? מרגיש שברירי מאוד.

פורסם
עם איזו נעל צריך לבעוט ברכב כדי שייגרם נזק כזה? צבאית? כי נראה לי שעם אחרת, האצבעות שלו לא יישארו שלמות. בכל זאת, הפח לא עשוי ממרגרינה...

הפח אולי לא עשוי מרגרינה, אבל אל תשכח שדלת של רכב חלולה מבפנים. זה נכון שיש קורות אורך בדלתות להגנה מפני תאונות, אך בסופו של דבר מדובר במבנה פח חלול שמכיל בתוכו בעיקר את החלון ומנגנון ההרמה שלו, כך שלא צריך נעל רצינית כדי להשאיר מעיכה כזו. אפשר להגיע עם אותה תוצאה גם עם סנדלים.

פורסם

מצער מאוד לשמוע, מצבך עוד טוב גם לי לפני כשבוע נכנסו לי וקיפלו את כל הדלת+המון שריטות ונסעו,כאב לי מאוד במיוחד כשאני פדנט ברמות על האוטו,כנראה שתוחלף כל הדלת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השתתפות עצמית 900 ש"ח.. נראה לי מאוד גבולי - למישהו יש המלצה לפחח? ממוסכי הסדר אני מפחד שיראו לאחר התיקון, אלא אם יש למישהו המלצה..

maxxymus - אני מבטיח לנסות על פיאט אונו 93 כשתהיה לי הזדמנות, לא על רכב חדש בן חצי שנה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כשקניתי לילדה שלי את האופניים שלה, אמרתי לה ששני דברים ייקרו בטוח:

1. היא תיפול.

2. האופניים ישרטו עם הזמן.

כלי רכב הוא כלי, ודפיקות זה חלק מהשימוש השוטף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה לי שאת הדפיקה אפשר "להקפיץ" מבפנים. לא שאני מומחה אבל אולי זה יסתדר. שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות.

אני חושבת שניתן למשוך את הפח החוצה על ידי "פומפה", מכשיר וואקום שנצמד אל הפח ובאמצעות הפעלה של כח למשוך את הפח החוצה.

כדאי לנסות לפני שניגשים אל בעל מקצוע מומחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש מכשירים ייעודיים לכך, שיכולים ליישר את הפח בצורה כמעט מושלמת.

הבעיה היא שיש לך את הפס באמצע, שיקשה על יישור מושלם.

לדעתי שווה לנסות, ואח"כ פוליש ווקס יעלים את שאר הפגמים שם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה על התגובות - אני מניח שה"פומפה" ושאר המיכשור היעודי נמצאים כולם אצל הפחח גם כן, נכון?

ככה שבכל מקרה קודם כל לגשת לפחח..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם אתה מגיע למפגשים של מועדון ה5 בימי שישי עם הרכב יש חבר מועדון מ Alfa Romeo Classic Israel בשם גילי שיש לו פומפה כזו, אני בטוחה שהוא ישמח לתת לך אותה כדי שתנסה למשוך את הפח החוצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כואב, אבל כשקונים רכב חדש צריך להכין עצמך נפשית ליום שבו זה יקרה, כי ב90 אחוז מהזמן זה קורה, יומיים אחרי או חודשיים אחרי.

בכל אופן לפי התמונות תפתח את הדיפון של הדלת שים ממגבת מקופלת עבה ותן מכה חזה עם פטיש עץ או משהו כזה, המכה תתישר בקלות לפי דעתי.

קח בקלות...למרות שכואב יצאת בזול...

פורסם
תודה על התגובות - אני מניח שה"פומפה" ושאר המיכשור היעודי נמצאים כולם אצל הפחח גם כן, נכון?

ככה שבכל מקרה קודם כל לגשת לפחח..

גש לאוטופיקס ברח' החושלים בהרצליה.

להערכתי ישנו סיכוי מצוין שיצליחו לישר את הפח בחזרה בלי צבע ובלי להותיר שום סימן מהתאונה.

כשהרכב חדש עשה לעצמך טובה ותתיעץ עם פחחים שתחום המומחיות שלהם הוא תיקונים מסוג זה, תמיד אפשר לחזור לשיטות הישנות ו"הטובות" של מילוי עם שפכטל וצבע קומפלט.

• תוכן חדש...