Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי מצאתי בבית את כל החומרים והתחלתי לבנות את הקורות, למרבה בבהפטעה סיימתי אותם בשבת אחה"צ, ובערב כבר ריפדתי אותם בבד אקוסטי שחור

יום ראשון בשעה 10 נכנסתי לרכב ולא עזבתי אותו עד 7 בערב שהכל מותקן,

אז מקדימה יש לנו 3 חלקים, קומפוננט של רינבו עם תוספת של CDM54

שלושה מגברים, מונו של זטק, 4 ערוצים של סנדאון, ומגבר טוויטרים של ג'נסיס.

והכי חשוב סאב של IDMAX

IMG00200-20110211-1629.jpg

IMG00198-20110211-1628.jpg

IMG00211-20110215-0813.jpg

IMG00212-20110215-0813.jpg

IMG00213-20110215-0815.jpg

IMG00214-20110215-0815.jpg

IMG00215-20110215-0816.jpg

IMG00216-20110215-0816.jpg

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, כל הכבוד על היוזמה וההשקעה.

יישר כח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחדש, כל הכבוד על היוזמה.

נראה שיש לך הרבה בלגאן עם החוטים- ממליץ לך לסדר את זה, גם לצורך הבטיחות וגם שיהיה יותר אסטטי.

איך בחרת את הזוויות למידריינג'ים?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הרכב כרגע בתיקון פחחות צבע וחשמל, עד שיחזור אני קצת מוגבל בצילום,

ולמה מזל שנפטר ממנו זה אחלה מכשיר אני מאמץ אותו בחום, שיהיה לי אקסטרה תקציב אני גם אביא סט לדלת האחורית ואתן לו בי אמפ והמכשיר הזה מאפשר לי 3AMP וBIAMP בשתי ערוצים שונים, אין על טכנולוגיה ישנה

פורסם

והכי הכי חשוב - אתה מרוצה?

הספקת לכוון משהו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

והכי הכי חשוב - אתה מרוצה?

הספקת לכוון משהו?

לאנוס ידידי היקר, לתגובה שלך חיכיתי, אני מרוצה עד הגג האקוסטיקה בפאסאט זה משהו שלא הכרתי לפני, עקב נסיעה ברכבים יפנים לרוב,לפני הכיוונים מה אתה אומר על הקורות? פעם ראשונה שאני עושה לבד בעצמי מאפס קורות ועוד לרכב כמו פאסאט,

כיוונים עוד לא נגעתי בכלל השארתי את זה על אותו כיוון שהיה בבלאנו, שומעים לא רע בכלל אבל אני מרגיש שיש עוד הרבה לאן להגיע,

מתי יש מפגש? נגמרה תקופת בחינות אני יכול לצאת מהבית!!! ככה אני אוכל להעזר בחברה לכוון קצת קשה לכוון לבד שאפחד מהחברים שלי לא מבין כלום בסאונד וקצת בעייתי לכוון בעצמך שהכל בבאגאז'

פורסם

אתה נוסע על פאסאט... עם כוונים של באלנו...

הממממ :?

אפרופו - נראה שיצא לך יפה הקורות - לגבי זה שנראה שהזווית היא קצת כלפי מטה - אל תדאג מזה בכלל - בקורולה עם האילייט 3 חלקים גם הטוויטרים וגם המידים אצלי היו מופנים כלפי מטה ודווקא הגובה היה נהדר, בכלל אהבתי את אותה המערכת מאוד אבל רציתי כבר לשנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם היית קורא הכל היית יודע שאני עוד לא נוסע באוטו כי הוא בתיקונים, צבע וחשמל וכל מיני דברים שצריך לסדר בו, אז ככה שרק בדרך למוסך שמעתי עם כיוונים של בלנו ובדרך חזרה מהמוסך אני אשמע ככה, אבל בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני אנסה לכוון, יש רק בעיה אחת אני לא יכול להכנס לבאגאג'(הגעתי ל112 קילו אני לא כל כך נכנס שם) צריך איזה מישהו שישתחל לשם ויתחיל לשחק בפונציומטרים

פורסם

דווקא קראתי הכל - אם אתה מכיר אותי עד עכשיו אתה צריך לדעת מתי אני ציני ומתי אני ר-ציני

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם
הרכב כרגע בתיקון פחחות צבע וחשמל, עד שיחזור אני קצת מוגבל בצילום,

ולמה מזל שנפטר ממנו זה אחלה מכשיר אני מאמץ אותו בחום, שיהיה לי אקסטרה תקציב אני גם אביא סט לדלת האחורית ואתן לו בי אמפ והמכשיר הזה מאפשר לי 3AMP וBIAMP בשתי ערוצים שונים, אין על טכנולוגיה ישנה

Ain't No School Like Old School

יש לי כזה שחור שאני שומר לכל מקרה...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...