Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמר שכתבתי בנושא הפנסיה בפרט ותלוש השכר בכלל עבור עמיתיי לעבודה שלא ממש הבינו בנושא. יש לי בעיה לצרף כרגע את קובץ האקסל, אעשה זאת מאוחר יותר.

שני דברים חשובים:

1. אינני יועץ פנסיוני ואף אינני מתיימר להיות כזה. המידע המובא במאמר זה הינו בגדר הסבר המתבסס על הידע האישי שלי, וכל העושה בו שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד ומבלי שאשא באחריות כלשהי לתוצאות.
  2. פרסום המאמר בכל מדיה אחרת - רק לאחר קבלת אישור כתוב ממני. אין לפרסם את המאמר בכל צורה שהיא ללא אישורי.

מקווה שלאחר קריאתו הדברים ייראו לכם פחות מבלבלים.

כל מה שרצית לדעת על תלוש המשכורת ולא העזת לשאול.doc

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי. עשיתי את הביטוח בחברת כלל.

יש לי סתם שאלה: האם מותר לעבור מקרן פנסיה לביטוח מנהלים מתי שרוצים או שיש תקופת המתנה בין מעבר למעבר?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
היי. עשיתי את הביטוח בחברת כלל.

יש לי סתם שאלה: האם מותר לעבור מקרן פנסיה לביטוח מנהלים מתי שרוצים או שיש תקופת המתנה בין מעבר למעבר?

תודה

ניב

אין בעיה לנייד את הכסף. הבעיה היא שיש תקופת אכשרה בקופה שאתה עובר אליה (כדי שלא תקנה ביטוח חיים על סך 414241242K שקל בדיוק יום אחרי שנודע לך כי ימיך ספורים חו"ח). בדר"כ מדובר על כמה שנים.

משכנתא זה קל

פורסם

סוף סוף נפגשתי עם הסוכן של המעביד,

הוא עובד עם "כלל" ולא הציע תנאים מיוחדים במיוחד.

רק מה, הוא הציע להתחיל עם ביטוח מנהלים, וכשאהיה נשוי ובעל ילדים להעביר חלק מהכסף לקרן פנסיה. נשמע הגיוני.

אני רק לא חושב שבביטוח מנהלים ניתן בכזו קלות לחתוך את הסכום המופרש ב50% לפחות, נכון?

כי אם כך, אקנה 1% של ביטוח מנהלים כדי להבטיח מקדם, ו99% פנסיה, ואז בגיל 60-62 אעביר את כל הכסף של הפנסיה לביטוח ואחגוג.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...