Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני רוצה לשחק פוקר באינטרנט והבנתי שאין אפשרות להפקדה עם כרטיסי אשראי ישראלים אז פניתי לחבר שיש לו כרטיס ויזה מבנק אנגלי והוא מוכן להפקיד לי כסף,השאלות שלי הם אם הוא פותח חשבון אז יש לו אפשרות להפקיד אל המשתמש שלי? ועוד דבר,לא הבנתי את עיניים הפיררולים הם רושמים שעל הפקדה ראשונה הם מכפילים לך את הסכום במאה אחוז עד שש מאות דולר! מה ההיגיון פה? הרי אין כסף בחינם מה זה בעצם הפרירולים האלה?

פורסם

המטרה של פרירולים היא קידום מכירות באופן עקיף ויח"צ. כמו רשתות העושות מבצעים שלפעמים מסתכמים במחירי הפסד עבור הרשת(ראה מקרה קילו עוף בשקל ברשת רמי לוי לפני מס' שנים), כך אתרי חדרי המשחק מקדמים עצמם ע"י פרירולים עם פרסים כספיים\כרטיסי כניסה לתחרויות כגון WSOP.

Mazda 2 2013

פורסם

אוקיי מבין את המטרה

אבל יש קצת הבדל בין אם משיהו הולך לקנות עוף לבין מישהו שמפקיד 600 דולר ומקבל מתנה 600 דולר

אז מה הקאץ פה?

אני יכול להפקיד לקבל שש מאות דולר ולהוציא את הכסף וככה הרווחתי תוך כמה דקות בעצם 600 דולר...

אגב מה זה אומר בכלל פרירולים? מה המשמעות של זה?

פורסם

אתה לא יכול להוציא את הכסף. תקרא את האותיות הקטנות, יש מגבלות לבונוס.

פרירול זה טורניר שאתה נכנס אליו ללא כסף, ביחד עם קבוצת אנשים אחרים והמנצח\ים זוכים בכסף\פרס. זה נקרא ככה כי אתה זוכה בפרס בלי ששילמת מחיר כניסה.

Mazda 2 2013

פורסם

אם אתה מפקיד בפולטילט 600 דולר אתה תקבל 600 דולר ככסף בונוס.

מה ז"א? שבזמן משחק אתה משחרר את הכסף לאט לאט, אתה לא תקבל 1200 דולר במקום אלא בחלקים.

ישנם כמה אתרים שיכולים להפקיד לחשבון פולטילט שלך 50 דולר ראשוניים בחינם (אני אישית עשיתי את זה) ועוד 50 כבונוס, שמשתחרר כל 10$ (ע"פ חישוב כלשהו של השגת FTP).

TFSI Power

פורסם

עשית פה סלט רציני של מושגים.

בונוס על הפקדה ראשונה- בגובה 100% מההפקדה, משתחרר במנות של 10$ כפונציה של FTP. בקצרה, כל יד שאתה משחק, נצברים לך FTP.

פרירולים- טורנירים בעלות כניסה של 0$ עם כסף אמיתי בסופם.

הפקדות משיכות ומה שביניהם- תתחיל כאן

בהצלחה.

• תוכן חדש...