Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

USB vs Aux

ofer_1973
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי על התופעה הזאת יותר מפעם

הפעם זה הגיע לרמה של עצבים :evil:

התחדשתי באייפד (מהעבודה ) שמתי עליו כמה שירים מהמחשב שלי בבית

חיברתי ברכב עם כבל USB והסאונד אטום! כאילו אין טרבל שיחקתי קצת עם האקולייזר המובנה. טיפונת עזר סאונד ממש אטום

אין הגדרה אחרת טובה יותר

חיברתי דרך הdock connector line out לחיבור ה Aux

הבדל של שמים וארץ ! החזרתי חזרה את האקולייזר ל off וסאונד צלול

מה לעזאזל קורה פה ? זה ממש מכעיס שההמרה כזאת גרועה במכשיר יחסית יקר מעניין אותי לעשות את הבדיקה הזאת בעוד מכשירים.  

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לי יש 9853 של אלפיין שחיברתי לה כבל לאייפון שלי שמתחבר דרך החיבור של העריסה - הסיגנל של האייפון חלש מזה של הCD הפנימי עצמו אבל שומעים נהדר סה"כ רק צריך טיפונת להגביר את הווליום לעומת הCD.

לעומת זאת ברכבפלצת כשאני מחבר את האייפון לביט1 דרך הכבל אוזניות שומעים בסדר גמור אבל זה רחוק מלהיות כמו מה ששומעים לעומת היציאה האופטית וגם לעומת האנלוגית מהCARPC...

לIPAD אפרופו יש גם מתאם ליציאה אופטית... ואני יכול לאמר לך שלאון כבר בדק את האופציה אבל לבסוף מהסיבות הלא מובנות שלו בעיניי :-D הוא ירד מזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי מציע לך לבדוק משהו קטן שנקרא MICROUSB ADAPTOR

usbcompare.jpg

חיברתי אותו למערכת, והסאונד נפלא =]!

אפשר לחבר למחשב בשנייה ולהעתיק את כל השירים צ'יק צ'ק.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

זה ממש לא פותר את הבעיה !

כי זה ממש לא משנה באיזה אמצעי איחסון יושב הקובץ כל עוד ההמרה נעשית במכשיר עצמו

אבל אני נוטה להאמין כי אולי איזה עידכון תוכנה למכשיר תתן את הפתרון המיוחל (בנתיים אין)

ואדי מה בדיוק תעזור לי יציאה אופטית אם אין לי היכן לחבר אותה?

הפתרון היחיד שלא מתאים לי הוא המתאם הישן לאייפוד של פיונייר כמו שיש ברכב של אישתי , מדובר במתאם אשר מעביר את סיגנל האודיו אנלוגית ואת כל המטאדטה של שליטה באפיק אחר כך נהנים מכל העולמות גם איכות טובה יותר וגם שליטה דרך הhu

אבל צריך חיבור ip bus של pioneer וזה אין לי. (אגב הגירסה האסייתית שעונה לשם 3250 כן יש חיבור כזה מעניין אם אפשר היה לחבר את המתאם הזה לשם ) אה כן הוא לא יודע להטעין טיפוסיים מהדורות החדשים יותר למרות שגם לזה יש פתרון.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עידכון מחדר החדשות .

פוליטיקאים נעשו שם בפיונייר - RECALL לבעיה הם כמובן לא יעשו אפילו לא עידכון של FIRMWARE

אבל - להוציא דגם חדש "משופר" עם מספר תכונות לא שימושיות ו"על הדרך" לסדר את הבעיה ..

אז המלך (AVH-3200BT ) מת יחי המלך החדש שבלי יותר מידי הפתעות ניקרא AVH-3300BT - פרסים למוצא הבדלים ויזואלים.

וכל זה תוך חצי שנה מאז שה 3200 הוכרז. פיוניר מעדכנת עוד מספר דגמים שכנראה חלקו את אותו רכיב .. -

אכן חברה יפנית אמיתית - חס וחלילה להודות בטעויות !

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי עופר,

האם חוץ מתחושת בטן (כך זה נראה בדיון ומבחינת הנתונים הטכניים של המכשיר, תקן אותי אם אני טועה) יש לך איזושהי הוכחה / בדיקה שביצעת והראתה שאכן כך המצב, ושב-3300 הבעיה שנתקלת בה ב-3200 כבר לא קיימת, כלומר אכן תוקנה וזו בין היתר הסיבה לדגם החדש?

כמו כן, האם אותה בעיה שנתקלת בה בחיבור ה-USB ב-3200, קיימת גם באמצעות חיבור ה-SD ?

והאם זה קורה גם כאשר הקובץ יושב על דיסק?

כלומר האם ב-3200 הסאונד דרך קבצי MP3 הוא נחות מסאונד שמגיע כבר "מוכן" דרך ה-AUX ?

והאם בדקת את הנושא ואכן ב-3300 המצב השתפר?

תודה

פורסם
היי עופר,

האם חוץ מתחושת בטן (כך זה נראה בדיון ומבחינת הנתונים הטכניים של המכשיר, תקן אותי אם אני טועה) יש לך איזושהי הוכחה / בדיקה שביצעת והראתה שאכן כך המצב, ושב-3300 הבעיה שנתקלת בה ב-3200 כבר לא קיימת, כלומר אכן תוקנה וזו בין היתר הסיבה לדגם החדש?

כמו כן, האם אותה בעיה שנתקלת בה בחיבור ה-USB ב-3200, קיימת גם באמצעות חיבור ה-SD ?

והאם זה קורה גם כאשר הקובץ יושב על דיסק?

כלומר האם ב-3200 הסאונד דרך קבצי MP3 הוא נחות מסאונד שמגיע כבר "מוכן" דרך ה-AUX ?

והאם בדקת את הנושא ואכן ב-3300 המצב השתפר?

תודה

לא. רק תחושת בטן אבל מיילא כל שנה דגם , ה 3200 נמצא בשוק בערך ממאי 2010 , ה 3300 הושלם בנובמבר 2010 , והתחיל להיות משווק כבר בדצמבר האחרון. אז משהו שם ניראה חשוד (ואפילו פלילית ) בעידכון כל כך מהיר , הוספת הפי'צרים ניראת דיי זניחה (דולבי פרולוג'יק II +תמיכה בכרטיסי SDHC ) ואין שוני במאומה לפחות על הנייר. העידכון כולל עוד מספר דגמים בסדרת ה AVH אך לא את כולם, כל אלו מביאים אותי לחשוב כי יש דברים בגו , ומדובר על בעיה כלשהיא .

לגבי הוכחה חד משמעית - לא אין לי כי עדיין לא נתקלתי ב 3300 מותקן היכן שהוא - אשמח לבצע את הבדיקה שלוקחת בדיוק חמש דקות ברגע שתהייה לי הזדמנות לכך.

כן התופעה נבדקה בכל סוגי המדיה שהמערכת מסוגלת לקרוא: קובץ mp3 ואו aac צרוב על דיסק, רשום על כרטיס sd , איפוד וגם דיסק-און-קי - בכולם הורגשה נחיתות ברורה על פני השמעה באמצעות aUX הבדיקה בוצעה עם שלושה מכשירים שונים, איפוד דור שלישי , איפון דור שני , ואיפד , כולם עם אקולייזר במצב off .

הדבר מאוד הטריד אותי , כי לא מדובר בתקלה , שכן הכל עובד תקין ואין משהו שיכול לרמז על , זה גם לא עניין של כיוונים או משהו כזה. לכן פניתי במכתב עם תיאור הבעיה למטה פיונייר ביפן , שפנו ליבואן, וזה מצידו אכן יצר עמי קשר והוסכם כי אבקר שם בהזדמנות לבדיקת התופעה (עדיין לא יצא לי להיות בת"א )

פורסם
לכן פניתי במכתב עם תיאור הבעיה למטה פיונייר ביפן , שפנו ליבואן, וזה מצידו אכן יצר עמי קשר והוסכם כי אבקר שם בהזדמנות לבדיקת התופעה (עדיין לא יצא לי להיות בת"א )

זה מעניין מאוד.. פיוניר בעצם אמרו לך שהכל "אמור להיות בסדר" ולכן הפנו אותך ליבואן לבדיקה? האם ניסית מכשיר 3200 אחר?

אני שואל כי אני פשוט שוקל את ה-3200 כאחד מהמועמדים אצלי, ה-3300 עוד לא בארץ ובמילא הוא יקר יותר באיזה 100$ ולא נותן שום דבר מעניין על הניר, ולמרות החיפושים שעשיתי לא מצאתי עוד דיווחים דומים לשלך. אולי זאת תקלה נקודתית במכשיר הספציפי? בדקת את זה?

פורסם

לא ! פיונייר לא אמרו לי "הכל בסדר" למעשה פיונייר יפן לא פנו אלי בכלל ! אלא אני קיבלתי פניה יזומה מהיבואן בישראל לבדיקת הבעיה. (ההוראה לפנות אלי כנראה הגיעה מיפן )

זאת לא תקלה במכשיר ב100% , הדבר נבדק עם עוד מכשיר והתוצאות היו בדיוק אותו הדבר.

גם אני ניסיתי לחפש דיווחים על בעיה דומה אבל אף אחד לא טרח אפילו לבצע את הבדיקה הפשוטה מאוד הזאת , כדי לדווח אם בכלל קיימת בעיה.

למעשה גם לא מצאתי דיווחים ברשת על אנשים שדיווחו כי הם השיגו שיפור דווקא באמצעות USB.

אם לא ציינתי אז אציין שגם בדיקה שנערכה עם השמעה של דיסק מקורי : התוצאה שהיה הבדל זניח בין השמעה של אותו הקטע באמצעות cd מקורי לבין השמעה שלו באמצעות איפוד בחיבור aux אך בהחלט השמעה דרך חיבור ה usb היתה פחות טובה .

אני אחזור שוב: לא בדקתי את ה 3300 - בתחושת בטן שלי הייתי הולך על ה 3300 what so ever ,

ולגבי התופעה: זה לא שומעים גרוע , שומעים אבל פחות טוב, מאשר בחיבור הaux , לפחות לטעמי -

דווקא התכנון שלי היה להגיע היום למפגש בין השאר כדי לתת הדגמה אבל לצערי לא יצא.

פורסם

המכשיר הזה AVH-3200BT שדיברת עליו-אפשר בכלל להשיג אותו בארץ?,

כי להזמין מחו"ל סתם ככה -זה בעייתי כי הוא לא עבר "גיור" לא?

• תוכן חדש...