Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בל.כ ראיתי שהם מוכרים את הפקקים לבדיקת לחץ ברדיאטורים.

הבעיה היא שהם מוכרים את הפפק בנפרד ללא משאבה(כנראה מישהו גנב את המשאבה ואין להם מה לעשות עם הפקקים).

רציתי לקנות אך אני בבעיה אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אין לי משאבה שמתאימה לפקקים.

האם יש לכם רעיון כולשהו לגבי אפשרות חיבור של משאבה כולשהי לפקקים?

חשבתי אולי להשתמש במשאבה כמו של האופנים שיש לה מד לחץ וכדומה ולעשות התאמות.

האם הדבר ישים?

אשמח לקבל עוד רעיונות.

מרק/ רון/ מישהו עם ניסיון בVAG-

אני יודע שיש 2 מיכל עיבוי לרכבי הקבוצה, איזה 2 מידות אלו(שאני אדע איזה לקנות)?

תודה!

מצורפות תמונות של פקק אקראי.

0801_1~1.JPG

0802_1~1.JPG

0803_1~1.JPG

קובי

פורסם

אביב, האם מדידת הפקק על ידי קליבר תיתן לי בעצם את המידה?

לא חשבתי על זה בהתחלה.

אז מידה אחת אפשר לו שיש לי, מה לגבי המידה השניה(יש לי מיכל עיבוי עגול).

קובי

פורסם

שעון לחץ אוויר של משאבת אופניים לא מדוייק כלל.

יש פקקים של 0.9 ויש גם של 1.3 ואם השעון מזייף לא עשית בזה כלום.

יש מתאם מיוחד לרכבי vag ‎‏ יש מתאם ליפניות ועוד כמה מתאמים.

אבא שלי הביא לי משאבה עם סט מתאמים לכל הרכבים המחיר של הערכה הזו כ 1300 ש"ח, ואם אתה רוצה לבצע בדיקה חד פעמית לרכב אז ברור שלא שווה לך לרכוש ערכה כזו אלא לפנות למוסך/מישהו עם משאבה עם הפקק לבדיקה.

פורסם

אם אני מבין נכון ולפי המתאם שהוא צילם המטרה להכניס לחץ למערכת ולא לבדוק את הפקק. במקרה הזה אין חשיבות לדיוק השעון, פשוט לא להגזים עם הלחץ ולזה שעון של משאבת אופניים מספיק טוב.

מעבר לזה האמת שלא התכוונתי שישתמש בשעון לחץ של משאבת אופניים, אלא ישתמש במשאבה ושעון לחץ יקנה וירכיב בנפרד. אני לא חושב אגב ששעוני לחץ הפשוטים שקונים יותר מדוייקים (פשוט יותר עמידים). שעון לחץ מדוייק הוא שעון נירוסטה מחברה טובה, מלא גליצרין והוא מדוייק רק לאחר שעבר כיול במעבדה חיצונית. לרוב זה לא נדרש כלל.

מדידת קוטר הפקק לא תספיק, יש את העניין של סוג התבריג ואני לא בטוח שהוא סטנדרטי. הדבר הפשוט ביותר הוא לקחת את הפקק שלך ולהשוות.

פורסם

תודה רבה.

אני יעבור קודם עם המשאבה בחנויות חלפים לראות אם ניתן לחבר עליה איזה משהו על מנת להתאים אותו לפקק.

אני יודע שיש סט מלא עם כל החלקים והמתאימים, אבל בשביל אחד שרוצה לבדוק פה בתקופה זה לא כדאי לקנות סט כזה.

קובי

• תוכן חדש...