Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בעלים של מאזדה 3 ספיריט כרגע ואני מעונין להשתדרג עקב צריכת דלק מזעזעת ואיכות נסיעה זולה

אני מחפש רכב אוטומט רצוי ומומלץ יפני עד 140 אלף שקל

עם צריכת דלק סבירה של 1:13 1:12 משולב

איכות נסיעה טובה יציב וזריז

והכי חשוב שיהיה יפה

חשבתי על האוריס 1600 GLI והזמנתי נסיעת מבחן למחר

מה אתם אומרים עליו?מבחינת איכות נסיעה וצריכת דלק

וכמה אני יוכל לקבל על המאזדה מנוע 2000 שחורה 5 דלתות יד ראשונה 70 אלף קילומטר

כי כל אחד אומר לי משהו אחר

תודה מראש .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

מזה צריכת דלק מזעזעת?

אולי יש לך בעיה באוטו,הצריכה המשולבת של הספיריט 1:11 .

למה אתה מתכוון איכות נסיעה זולה? הספיריט הכי נוחה מכל היפניות בשוק.

אין לי נסיון עם האוריס ,אבל אם יש לה את הגיר והמנוע של הקורולה החדשה אז הצריכה תיהי סביב ה 1:12-13. זה לא ממש שיפור לעומת הספיריט כנ"ל בעניין הנוחות.

פורסם

אני לא מכיר יפנית כזאת.

חשוב על פולקסוואגן סיאט .. יחסית אמינות בדיוק כמו היפניות , חסכוניות בזכות מנועיי הTSI , מפוארות ולא מרגישות זולות , נוחות מאוד.

ישנם דגמים של סקודה ( אוקטביה פאביה ) או של סיאט ( לאון ) שנכנסות לתקציבה הזה בקלות , אולי גם הגולף TSI 1.2 כשתגיע , כמובן הגטה החדשה.

תבדוק במחירון ותדע כמה מקסימום את היכול לקבל !!

כמובן שאם אתה לחוץ תצטרך להתפשר במחיר .

מצד אחד יש לך רכב נפוץ שנמכר כמו לחמניות בליסינג עם מימון ואחריות בהנחות ענק , מצד שני שלך מנוע 2000 שזה לא נפוץ בליסינג , רק שלא נפוצים אנשים שמחפשים רכב סטנדרטי כמו מאזדה עם מנוע 2000.

הכל מזל !!

פורסם
שלום רב,

אני בעלים של מאזדה 3 ספיריט כרגע ואני מעונין להשתדרג עקב צריכת דלק מזעזעת ואיכות נסיעה זולה

אני מחפש רכב אוטומט רצוי ומומלץ יפני עד 140 אלף שקל

עם צריכת דלק סבירה של 1:13 1:12 משולב

איכות נסיעה טובה יציב וזריז

והכי חשוב שיהיה יפה

חשבתי על האוריס 1600 GLI והזמנתי נסיעת מבחן למחר

מה אתם אומרים עליו?מבחינת איכות נסיעה וצריכת דלק

וכמה אני יוכל לקבל על המאזדה מנוע 2000 שחורה 5 דלתות יד ראשונה 70 אלף קילומטר

כי כל אחד אומר לי משהו אחר

תודה מראש .

שכחת לציין שנת דגם של המאזדה.

פורסם
שכחת לציין שנת דגם של המאזדה.

2007

ובקשר לאלה שמעליי אבא שלי נגד נגד נגד גרמניות בגלל ירידת ערך

וגם יש את המוסך SOS טויוטה בחדרה שהשכן שלי מנהל והוא יכול לטפל לי שם רק ביפניות כגון מאזדה וטיוטה ובהנחה מאוד מאוד גדולה אז אני מעדיף ככה

מה אתם אומרים על הג'יוק של ניסן הג'יפון?

והוא רועש כמו טרקטור ורועד ולא יודע זה לא מה שהיה בהתחלה אולי כי זנחו אותו ברמות בטיפולים והכול שלא הייתי פה הייתי בחול ואחותי היית אחראית עליו

הוא נראה קטטסטרופה

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1366.snc4/163855_1485257261939_1549124651_30990902_1886493_n.jpg

זה הרכב לכל אלה שלא הבינו עלמה מדובר

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

היי

אני רכשתי שבוע שעבר את האוריס, לא עשיתי נסיעת מבחן אשמח מאוד אם תחווה את דעתך מחר כאן באתר לגבי הנסיעה של האוריס

דרך אגב אם תבקש אפור עכבר אין במלאי ויגיע בסביבות אפריל

תודה והמשך ערב נפלא

פורסם

בקיצור, אתה מחפש גולף, אתה רק לא מבין את זה. גולף 1.4 TSI עושה בדיוק את מה שאתה רוצה - חסכונית, איכותית, ומרגישה חזקה ביחס לכל מכונית עם מנוע סטנדרטי שניסית לפניה (מבחינת זמינות כוח, לפחות). גיר 7 הילוכים DSG. היא גם, במקרה, עולה 140.

קח נסיעת מבחן ולגבי ירידת הערך תבדוק במחירון, אני אשמח לראות מה תגלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בקיצור, אתה מחפש גולף, אתה רק לא מבין את זה. גולף 1.4 TSI עושה בדיוק את מה שאתה רוצה - חסכונית, איכותית, ומרגישה חזקה ביחס לכל מכונית עם מנוע סטנדרטי שניסית לפניה (מבחינת זמינות כוח, לפחות). גיר 7 הילוכים DSG. היא גם, במקרה, עולה 140.

קח נסיעת מבחן ולגבי ירידת הערך תבדוק במחירון, אני אשמח לראות מה תגלה.

תשמע יש שתי אנשים במערכה זה אני ואבא שלי , אבא שלי עוזר לי ב70 אחוז מהסכום

אם זה היה תלוי בי בלי לחשוב פעמיים הייתי מביא איביזה או לאון 1.4TSI זה לא שאני נמשך ליפניות האלה

פשוט הקטע עם המוסך וההנחות מקלות עלינו במיוחד

מחר אני יתן חוות דעת על האוריס ואם היא לא תמצא חן בעניי אני מתחיל לפזול לכיוון הג'יוק

תודה לכל העוזרים מחר אעדכן

פורסם

אוקיי אני רושם פה מהסניף בדיוק אני אחרי הנסיעת מבחן תשמעו זה עולם אחר

אוטו שקט גיר מעולה תאוצה נחמדה מאוד נוח מרווח

לקחתי הצעת מחיר לגבי הgli וsr

הgli עם צבע מטאלי שחור יצא לי 128,649

והsr גם צבע מטאלי שחור יצא לי 132,549

כולל ג'אנטים שדווקא אהבתי את הצורה לכל ה4 3400 פלוס מעמ לבחירה יש 6 ג'אנטים ויש אחד שממש מצא חן בעניי

עכשיו השאלה שלי אם שווה להוסיף לSR שההבדל זה סאנרוף וריפודים בצבע בז' שלא ממש אהבתי

תודה מראש

פורסם

האוריס תהיה מצויינת בשבילך עם צריכת דלק חיובית של 1:13.5 בערך זריז ונוח יחסית

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
האוריס תהיה מצויינת בשבילך עם צריכת דלק חיובית של 1:13.5 בערך זריז ונוח יחסית

אני מחכה שהג'יפ יצא מהמוסך והולך לניסן לבדוק את הג'יוק ואז נחליט לגבי שניהם

פורסם

אוקיי אחרי נסיעת מבחן על שתי הרכבים הגעתי להחלטה לקחת את הג'יוק המפואר עם הריפודי עור מסך מגע

בסכום של כ143 אלף שקל

מחר אני נותן מקדמה ונכנס להמתנה של 5 חודשים :\

פורסם
אוקיי אחרי נסיעת מבחן על שתי הרכבים הגעתי להחלטה לקחת את הג'יוק המפואר עם הריפודי עור מסך מגע

בסכום של כ143 אלף שקל

מחר אני נותן מקדמה ונכנס להמתנה של 5 חודשים :\

תתחדש ותהנה:lol: רכשת גוק מיוחד:wink:.

• תוכן חדש...