Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניה seat leon

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה רוב האנשים בחרו דווקא ב 1.2 tsi וב 1.8 tsi

אני דווקא חושב שהרכב הטוב מבניהם הוא ה 1.4 tsi שהוא חסכוני מאוד ובעל כוח מציון 125-130 כ"ס

השאלה שלי היא מה אתם הייתם בוחרים

והאם נראה לכם שבמידה ואני אקנה את ה 1.4 יהיה לי קל גם למכור אותו בעתיד עקב פער מכירים יחסית קרוב בין 3 הדגמים ?

אנא התייחסות לכול השאלות שלי

תודה רבה

פורסם

זה עניין של העדפה אישית. יש אנשים שמחפשים את מירב הכח שהרכב יכול לתת ואת הביצועים הטובים ביותר ולכן עבורם ה-1.8 יהיה הבחירה המועדפת ואילו יש כאלו שמעדיפים חיסכון על פני ביצועים ויבחרו ב-1.2, למרות שבמקרה כזה אולי עדיף ללכת על רכב יותר קטן. יכול להיות שעבורך 1.4 היא פשרה טובה בין ביצועים לחיסכון בדלק.

אני עמדתי בפני אותה התלבטות אולם לאור הפרש המחירים הנמוך בין הגרסאות (כ-5000 ש"ח) וחישוב שע"פ כמות הנסיעות שלי ההבדל בדלק יהיה רק כמה מאות ש"ח בשנה העדפתי את הגירסה הבכירה.

לגבי עניין המכירה - אין פה מדע מדוייק ואף אחד לא יכול לומר מה יהיה בעתיד, רק קח בחשבון שלאור התדמית הספורטיבית שיש לרכב ופוטנציאל השיפורים הגדול של גירסת ה-1.8 זהו המנוע המועדף בקרב חובבי הביצועים.

בכל מקרה, בצע נסיעת מבחן על כולם ויהיה לך יותר קל להחליט.

פורסם

לגבי עניין המכירה - אין פה מדע מדוייק ואף אחד לא יכול לומר מה יהיה בעתיד, רק קח בחשבון שלאור התדמית הספורטיבית שיש לרכב ופוטנציאל השיפורים הגדול של גירסת ה-1.8 זהו המנוע המועדף בקרב חובבי הביצועים.

על איזה שיפורים ניתן לעשות ב 1.8 ולא על ה 1.4 או 1.2 ??

פורסם

על איזה שיפורים ניתן לעשות ב 1.8 ולא על ה 1.4 או 1.2 ??

העלאת הספק ל-200 כ"ס ומומנט של 32 קג"מ בערך, חפש בפורום יש הרבה מידע על זה. זה לא שלא ניתן לעשות שיפורים גם ב-1.2 או ב-1.4 פשוט פוטנציאל השיפור נמוך יותר והיו גם דיווחים על בעיות טכניות בשדרוג תוכנה למנועים בהספקים נמוכים מ-1.8.

פורסם

ל-1.2TSI יש צ'יפים רק שאינם בנמצא בארצנו. ל-ABT יש צ'יפ ל-145 כ"ס ול-B&B יש צ'יפים ל-135 כ"ס ומעלה.

ל-1.4TSI (טורבו בלבד) יש יותר אופציות שדרוג הספק בארץ, אבל ה-1.8TSI לוקח אותם ובגדול בנושא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ההבדל בעלויות בין ה1.4 ל1.8 הוא קטן מאוד ולכן כדי לקחת את הגירסא החזקה יותר.

גם פוטנציאל שיפורים גדול יותר וגם צפי מכירה עתידי אטרקטיבי יותר.

והרבה יותר כיף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...