Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307CC אמינות ועלות טיפולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע להמליץ או לא להמליץ על 307CC?

אני יודע שלא מדובר באוטו ספורטיבי אבל בכל זאת יש גג נפתח קשיח שלא חשוף לונדליזם, מראה ספורטיבי ומחיר טוב (בשנתונים 2005-2006).

כמה האוטו אמין וכמה עולים טיפולים?

פורסם

האחזקה זולה מאד וכל עוד הרכב מטופל בזמן הוא אמין מאד.

כך בחשבון שממחצית 2006 הרכב עבר מתיחת פנים והוחלף המנוע למנוע עם תזמון שסתומים משתנה.

פורסם

תבדוק שהגג החשמלי תקין! אחרת זה יעלה לך המון המון כסף לתקן.

לגביי אחזקה זולה מאוד שמישהו כתב נשמע קצת מוגזם. אמינות בסיסית סך הכל אבל כמו כל דגמי פיג'ו, צצות תקלות חשמלייות בעיקר למינהן שעלותם לא כאלה זולות.

הכי חשוב זה לבדוק את מצב הרכב ספציפית.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
תבדוק שהגג החשמלי תקין! אחרת זה יעלה לך המון המון כסף לתקן.

לגביי אחזקה זולה מאוד שמישהו כתב נשמע קצת מוגזם. אמינות בסיסית סך הכל אבל כמו כל דגמי פיג'ו, צצות תקלות חשמלייות בעיקר למינהן שעלותם לא כאלה זולות.

הכי חשוב זה לבדוק את מצב הרכב ספציפית.

יש לי את הרכב 9.5 שנים,קודם כל לא היה לי מעולם שום בעיה עם הרכב,חשמלית או לא חשמלית.

דבר שני,יש לנו עוד רכבים,ככה שיש לי מדד מצויין לגבי עלויות אחזקה של רכבים,העלויות במקרה של הפיגו הם זולות מאד ביחס לרכבים אחרים.

פורסם
יש לי את הרכב 9.5 שנים,קודם כל לא היה לי מעולם שום בעיה עם הרכב,חשמלית או לא חשמלית.

דבר שני,יש לנו עוד רכבים,ככה שיש לי מדד מצויין לגבי עלויות אחזקה של רכבים,העלויות במקרה של הפיגו הם זולות מאד ביחס לרכבים אחרים.

לחבר שלי יש סיאט קורדובה, התקלקלה לו ידית הוינקרים, עלות תיקון: 120 שקל.

לאבא שלי יש פז'ו 307, הייתה לו אותה תקלה, עלות תיקון: 350 שקל, וגם זה רק בגלל שהוא מקורב למישהו שם במוסך המורשה.

פורסם
לחבר שלי יש סיאט קורדובה, התקלקלה לו ידית הוינקרים, עלות תיקון: 120 שקל.

לאבא שלי יש פז'ו 307, הייתה לו אותה תקלה, עלות תיקון: 350 שקל, וגם זה רק בגלל שהוא מקורב למישהו שם במוסך המורשה.

לחברה שלי יש מאזדה3 היא החליפה רפידות קדמיות מקוריות,לקחו לה 1165ש"ח כולל עבודה

לי יש 307 החלפתי רפידות מקוריות,לקחו לי 475 ש"ח, כולל עבודה,נו אז מה הפואנטה שלך?!

אני לא מקנא במי שצריך להחליף עם גולף!

פורסם

רון, מה בדיוק החליפו לה? רק רפידות?

הנה הקבלה שלי כשהחלפתי למאזדה 3 שלי רפידות קדמיות מקוריות במוסך מורשה יבואן מאזדה-פורד כולל עבודה ומע''מ.

cue-4gz1g6dMPQ.jpg

מצפה לראות את שלך ושל החברה.

פורסם

לדגם המתוח יש 145 סוסים,לדגם ה-1 138.

לדגם המתוח יש פנסי ערפל בטמבון,לדגם ה-1 לא.

חברה, הוא שאל על 307CC, לא על 307SW...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
רון, מה בדיוק החליפו לה? רק רפידות?

הנה הקבלה שלי כשהחלפתי למאזדה 3 שלי רפידות קדמיות מקוריות במוסך מורשה יבואן מאזדה-פורד כולל עבודה ומע''מ.

cue-4gz1g6dMPQ.jpg

מצפה לראות את שלך ושל החברה.

מאיר אתה כבר מתחיל להפחיד אותי..

אם אתה טורח לחפש את החשבונית ולסרוק אותה לפורום זה כבר הרבה יותר מדי נוירוטי!

בכל שרשור אתה רודף אחרי במטרה להשמיץ אותי אישית,אם פגעתי בך בשרשור קודם ואתה בחור כל כך רגיש,אז אני מצטער חביבי!!.

לעצם העניין,לחברה מאזדה 3 ספיריט [אני משער ששלך רק 1.6],אם יש לך כל כך הרבה זמן פנוי אז תתקשר למאזדה ותקבל הצעת מחיר כתובה,אתה יכול גם לסרוק אותה אם אתה רוצה!.

כנ"ל לגבי הפיגו,גם היא 2.0.

בכל מקרה אני מציע לך להתייעץ עם בעל מקצוע [ואני לא מתכוון למכונאי].

• תוכן חדש...