Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307CC אמינות ועלות טיפולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היה לי 206 cc אחזקה בכלל לא זולה

ביטוח יקר מאוד

טיפולים במורשה יקרים

והשוק של הרכב נמוך יחסית

מקוה שעזרתי

פורסם
מאיר אתה כבר מתחיל להפחיד אותי..

אם אתה טורח לחפש את החשבונית ולסרוק אותה לפורום זה כבר הרבה יותר מדי נוירוטי!

בכל שרשור אתה רודף אחרי במטרה להשמיץ אותי אישית,אם פגעתי בך בשרשור קודם ואתה בחור כל כך רגיש,אז אני מצטער חביבי!!.

לעצם העניין,לחברה מאזדה 3 ספיריט [אני משער ששלך רק 1.6],אם יש לך כל כך הרבה זמן פנוי אז תתקשר למאזדה ותקבל הצעת מחיר כתובה,אתה יכול גם לסרוק אותה אם אתה רוצה!.

כנ"ל לגבי הפיגו,גם היא 2.0.

בכל מקרה אני מציע לך להתייעץ עם בעל מקצוע [ואני לא מתכוון למכונאי].

לצלם עם המצלמה של הסלולארי את הקבלה היה עניין פשוט למדי, והספר טיפולים אצלי שמור ומסודר ככה שלא היה בעיה למצוא את זה(פחות מדקה). הרפידות של ה2.0 וה1.6 זהות.

אף אחד לא תקף אותך ולא חיפש אותך, זה שאתה פרנואיד זו לא אשמתי :-)

אתה פשוט כל הזמן מטעה אנשים ומביא סיפורים לא מהעולם הזה.

אני מאמין שאם הייתי זורק שכפתור ב307 עולה 3000ש''ח גם אתה היית שואל מאיפה הבאתי סכום כזה.

בקיצור, אני הראתי כמה באמת עולות רפידות, למקרה שמישהו יראה את ההודעה שלך ויאמין לך. לא באמת אכפת לי כמה אתה והחברה שילמתם.

כל טוב.

• תוכן חדש...