Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבקש המלצה למחשב נייד עד 1000 -1100 ש"ח.

אין דרישות מיוחדות חוץ מאמינות ושיעבוד טוב עם אינטרנט.

מדובר במחשב נייד בתור מתנה.

תודה :-)

פורסם

רק משומש נכנס בתקציב הזה. גם מחשבי המחברת לא נכנסים בתקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זכור לי אחד שראיתי בעיתון פרסום של רשת עולם הקולנוע, אחד של לנובו 10.1 במחיר המדובר, למיטב זכרוני.

תרים טלפון, פתח עיתונים של השבת יש המון פרסומים של מחשבים , המון .

פורסם

במחסני חשמל מוכרים 10 אינץ' של hasee ב999 ש"ח.

אני משתמש במחשב הזה בעסק, תמורה מעולה למחיר. אל תצפה להפעיל משחקים או כאלה, אבל נטו בשביל אינטנרט,עושה את העבודה.

פורסם

אני משתמש במחשב הזה בעסק, תמורה מעולה למחיר. אל תצפה להפעיל משחקים או כאלה, אבל נטו בשביל אינטנרט,עושה את העבודה.

איזה מפרט יש לו ?

פורסם

ממליץ גם.

קניתי בשקם אלקטריק עם גיפט קארד של "חבר".

בסופו של דבר, עלה לי 700 שקל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

באופיס דיפו יש מחלקת OUTLET, שם לפעמים מוכרים בזול.

לדוגמא:

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000yoQmlmadPcfePI2yMbb2JCB:12bbi68k5?id=sp6-4331724

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה חבר'ה,

קניתי בסוף את ה HASEEE 10 אינץ'.

זה סך הכל מתנה ליומולדת לאמא ,זה מחשב שישמש מקסימום לפייסבוק :wink: .

אז באמת היה חבל לי לעבור את ה 1000 שקל.

• תוכן חדש...