Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו שהייתה פעם כולה אדומה עכשיו רק חצי ממנה.. קיצר הצבע דהוי פוליש ווקס יכול לעזור לפחות כדי לעשות את הצבע אחיד בכל האוטו?

פורסם

כמו שVPVI אמר אם הלקה לא התקלפה ,פוליש גס ולאחר מכן וואקס יעשה פלאים והפונטו תחזור להיות אדומה כמעט כמו פעם

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אם האדום לא מטאלי אז אין בעיה לעשות פוליש ווקס במקום מקצועי ולא באיזה מכון שטיפה שישים לך שמפו עם ווקס בשטיפה שלא יצא מזה כלום

תראה מה אני עשיתי לאונו האדומה שהיתה לי

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4506

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
יש לי פונטו שהייתה פעם כולה אדומה עכשיו רק חצי ממנה.. קיצר הצבע דהוי פוליש ווקס יכול לעזור לפחות כדי לעשות את הצבע אחיד בכל האוטו?

יש אפשרות שתעלה תמונה לפורום של הרכב?

מהיכן אתה בארץ?

מה אתה אומר על "עשה זאת בעצמך"?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359086

במקרה שלו על איזה מוצר היית ממליץ כדי לחדש את צבע הרכב? (במקרה כמובן שהלקה לא נשרפה והיא קיימת).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אנחנו ממליצים כשלב ראשוני את Meguiar's Ultimate Compound.

חומר מצויין עם יתרון שניתן ליישם אותו בעבודה ידנית מבלי להרוס את צבע הרכב.

יש כאלו שלאחר השימוש בו זה יספק אותם ויש כאלו שימשיכו לשלבים הבאים.

לרכבים בולטים כמו שחור,אדום,ירוק,כחול,כתום,צהוב הוא עושה עבודת פלאים בשחזור צבע.

ניתן לראות תוצאות ביוטיוב.

• תוכן חדש...