Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה קטגורית מכס תוספי התזונה מהסוג הנ"ל נכנסים?

מה שיעור המכס שאצטרך לשלם, האם אחויב במע"מ?

אנחנו 4 אנשים שרוצים להזמין חבילה שבסכ"ה צריכה להגיע לכמה מאות דולרים ולמשקל של מספר עשרות ק"ג. האם יש חיובים נוספים על קטגוריות משקל או עלות?

פורסם

פעם חשבתי להזמין אבקה אורגנית מחו"ל, אך מכיוון שזה שוקל הרבה, בסוף זה יצא לא משתלם.

אם תמצא קומבינה משתלמת, אנא אמור לי :wink:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בינתיים הדבר היחיד שאני יודע בוודאות זה שחבר של חבר מספר שהוא הזמין אבקות במחיר של 200 דולר ושילם בערך 60 שקלים כנראה דמי מע"מ. אני מניח שזה בגלל שהתוספים הללו נכנסים לקטגוריה של תרופות.

בכל מקרה הניסיון לימד אותי לא לסמוך על מילה של חבר של חבר. אז אני שואל פה.

פורסם

benjah

תפילותיך נענו.

http://www.vitacost.com/

מחירים זולים מאוד אני קניתי משם optimum gold ב60 דולר כולל משלוח , לא נעצר במכס והגיע מהר מאוד לסניף הדואר שלי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

טואוב!

חסכת לי כמה מאות שקלים בשנה :)

יש סיבה שזה יעצר במכס? (ויש הבדל אם אני מזמין 1 או 5 קופסאות?)

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
טואוב!

חסכת לי כמה מאות שקלים בשנה :)

יש סיבה שזה יעצר במכס? (ויש הבדל אם אני מזמין 1 או 5 קופסאות?)

בזמן האחרון המכס דופקים מחירים על כל משלוח, אני כבר לא מבין לפי מה הם מתמחרים את זה.

אם אתה רוצה להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר מהאנשים כאן:

http://lbs.co.il

אנשים שם עושים על בסיס קבוע הזמנות בעלויות של אלפי דולרים.

פורסם

זה נכנס לקטגוריה תוספי מזון.

אבקות חלבון לא כל כך מתשלם להזמין מחו"ל זה יוצא לדלי אחד בערך 50-40 שקל יותר זול.

אבל כל מיני כדורים ויטמינים ושטויות אחרות יותר משתלם בגלל המשקל הנמוך.

פעם שיחחרתי חבילה של תוספי מזון מהמכס, הצהרתי על החומרים שיש שם בידיוק כל שקית איזה חומר היא מכילה, ושילמתי סכום כלשהוא למכס, לא זוכר בידיוק.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אחרי משלוח שלי ומשלוח נוסף של חבר מויטהקוסט, המסקנות שלי.

משלוח של אבקת חלבון במשקל 2.3 קילו עם אבקה נוספת 1 קילו ו2 חבילות כדורים.

העלות כולל משלוח, מכס ומע"מ. 420 שקל.

המחיר בארץ הכי זול שראיתי לחבילה זהה, נא להחזיק חזק... 1300 שקלים.

לפעמים יש להם מבצעים משולבים לחבילה שכוללת כמה מוצרים וזה יוצא מאוד משתלם. לדעתי עדיף לפעמים לפצל כי חבילה מאוד גדולה יכולה להיות בעייתית. (בתוספי מזון יש הגדרה של "שימוש עצמי" אם אני לא טועה לכן כמות שמיועדת ל 3 חברים יכולה להיות בעייתית.)

המשלוח שלהם זול וחשוב לשלוח דרך דואר רגיל ולא UPS. לי לקח פחות משבועיים עד שהגיע.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי מבודיבילדינג חבילה שכוללת 2 קופסאות של 2.3 ק"ג, קופסא של 1 ק"ג ו2-3 חבילות של כדורים. באתר רשום שהחבילה נשלחה ב17 לפברואר ובעצם מאותו יום ועד עכשיו באתר החבילה רשומה בתור "נשלחה", ועד היום אין קול ואין עונה בדואר ישראל. המספר מעקב שקיבלתי מורכב רק ממספרים ולכן אני לא יכול לבקש מהדואר שיבדקו אם החבילה הגיע בכלל לארץ. החבילה נשלחה במשלוח ימי רגיל של 7-14 ימי הובלה שעברו מזמן. עלות החבילה 140$.

מה אני עושה?

פורסם

רוב הסיכויים שנעצרה במכס, וזה רק עניין של פרוצדורה עד שיגיע אלייך טופס עם הצהרה על כל החומרים שיש בפנים, אתה יכול לפקסס את זה וישלחו את החבילה לסניף הקרוב לביתך או ללכת עם הטופס ולאסוף את החבילה במכס. וכמובן לשלם את הסכום הנדרש.

פורסם

המכתב צריך להגיע כל יום.

אם אתה הולך למכס זה מיידי.

אם תבקש שהחבילה תגיע לסניף דואר, תצטרך לחכות עוד שבוע בערך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
benjah

תפילותיך נענו.

http://www.vitacost.com/

מחירים זולים מאוד אני קניתי משם optimum gold ב60 דולר כולל משלוח , לא נעצר במכס והגיע מהר מאוד לסניף הדואר שלי.

הקפצה לטובת שאלה.

נסיתי לרכוש דרך האתר הנ"ל אך הבנתי שהוא לא מקבל פייפאל מחוץ לגבולות U.S.

האם אפשר לשלם בוויזה רגילה ולהיות בראש שקט?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא, ויטה-קוסט עושים הרבה בעיות עם המשלוח, עדיף להזמין מפה http://www.bodybuilding.com/

עשיתי כבר כמה הזמנות, הכל הגיע בזמן בלי כל בעיה, בנוסף יש להם שירות לקוחות בצ'אט אונליין 24\7, מאוד נח.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

• תוכן חדש...